GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ: Αλλαγή… πινακίδων

Άλλαξαν οι πινακίδες στο κτίριο που στεγάζει το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης στη Θεσσαλονίκη. Στην πύλη και στην πρόσοψη του κτιρίου, συνεργε...

Άλλαξαν οι πινακίδες στο κτίριο που στεγάζει το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης στη Θεσσαλονίκη. Στην πύλη και στην πρόσοψη του κτιρίου, συνεργείο κατέβασε τις πινακίδες που έγραφαν «Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης» και στη θέση τους τοποθετήθηκαν άλλες που γράφουν «Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης».
 ΦΩΤΟ: Αλλαγή… πινακίδων
Η αλλαγή αυτή έγινε μετά την επανασύσταση του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2009 ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε προχωρήσει στη μετατροπή του υπουργείου σε Γενική Γραμματεία Μακεδονίας- Θράκης, ενώ η ΝΔ είχε αντιδράσει και ο κ. Σαμαράς είχε δεσμευτεί ότι ως πρωθυπουργός θα επανασυστήσει το υπουργείο, σύμφωνα με το real.gr
 ΦΩΤΟ: Αλλαγή… πινακίδων
«Η καθαίρεση της παλιάς πινακίδας και η ανάρτηση της νέας στέλνει ισχυρά μηνύματα», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου. Όπως είπε τα μηνύματα αυτά είναι τα εξής: πρώτον, ότι η Μακεδονία ήταν και είναι ελληνική. Δεύτερον, ότι στη Β. Ελλάδα υπάρχει ένα «εργαλείο» για την ανάπτυξη στην περιοχή. Τρίτον, ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς τηρεί τις προεκλογικές του υποσχέσεις.
 ΦΩΤΟ: Αλλαγή… πινακίδων

6 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ .ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα ρε μλε-μαυρο λαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΟΥΛΟΥ ΧΑΪΔΕΥΕΤΑΙ
    ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΟΥΤΑΡΗΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΙ ΕΜΟΡΕΥΜΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "πρώτον, ότι η Μακεδονία ήταν και είναι ελληνική. Δεύτερον, ότι στη Β. Ελλάδα υπάρχει ένα «εργαλείο» για την ανάπτυξη στην περιοχή. Τρίτον, ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς τηρεί τις προεκλογικές του υποσχέσεις"

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΧΑΛΑΛΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1 ακι 45 τωρα δεν θα προλαβαινεις απο δουλιες ρε αστε το δουλεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ολυμπιακοί αγώνες 2012 και οι απατεώνες του ΣΕΓΑΣ

    «Επίτευγμα οι 105 Έλληνες στο Λονδίνο», λέει ο Σπύρος Καπράλος, “που να ήξερε ο καψερός”! Μπορεί να ήξερε και να “κάλυπτε!


    Επίτευγμα χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, την παρουσία 105 αθλητών και αθλητριών στην αποστολή της ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012». «Θεωρούμε μεγάλο επίτευγμα που 105 αθλητές και αθλήτριες κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για το Λονδίνο και το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

    Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Είναι το κέντρο των μαφιόζων απατεώνων του αθλητισμού.

    Συνάδελφε προπονητή αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί
    1. Οι βασικές θέσεις των τεχνικών συμβούλων του ΣΕΓΑΣ είναι για σένα θερινό όνειρο?
    2. Έρχονται οι υπάλληλοι και οι τεχνικοί του ΣΕΓΑΣ να δουν τους δικούς σου αθλητές όταν αγωνίζονται?
    3. και αν αξίζει ο τίτλος Ομοσπονδιακού προπονητή?
    4. Τα έξοδα των συνεδρίων και συγκεντρώσεων των ημέτερων αν αξίζει να πληρώνονται?
    5. Γιατί δεν πληρώνεσαι ως σωματειακός όσο αξίζεις?
    6. Γιατί δεν πήγες και εσύ ένα ταξίδι ως παράγοντας ενώ ταξιδεύουν πάντα οι ίδιοι?
    7. Γιατί δεν είχες ποτέ εσύ και ο αθλητής ή αθλήτρια σου με τους αντίστοιχους τεχνικούς?
    8. Γιατί οι αγώνες σταμάτησαν στην ουσίαν τον Ιούνιο? Φάγανε τα λεφτά πάλι κάποιοι?
    9. Γιατί τα GRAND PRIX είναι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα?
    10. Γιατί δεν καταργήθηκε το πριμ των σωματειακών?
    11. Γιατί δεν αποσπάσαι και εσύ από την δουλειά σου ενώ αποσπούνται οι ίδιοι και οι ίδιοι?
    12. Γιατί πουλήθηκε το Καραΐσκάκη (ρώτα τους)?
    13. Γιατί σβήνουν οι μεγάλοι σύλλογοι?
    14. Γιατί υπάρχουν σωματεία σφραγίδες (ρώτα τους – μήπως για να βγάζουν “στημενες” ηγεσίες στον ΣΕΓΑΣ?)
    15. Γιατί δεν σου δίνουν καθρεπτάκια και κολιέδες?
    16. Γιατί οι άπατες στον ΣΕΓΑΣ συνεχίζονται και ο κ. Ρακιτζής, το ΣΔΟΕ και οι Εισαγγελείς τους καλύπτουν?
    17. Ποιος καλύπτει την μαφία του αθλητισμού, του ντόπινγκ, των συναλλαγών, των σπόνσορς της αρπαχτής της απάτης?

    18. Να απαντήσει ο απατεώνας Σεβαστής Βασίλης το λαμόγιο του ΣΕΓΑΣ με την βίλα στην Μακρακώμη,, αν πριν λίγες μέρες πιέστηκαν “ντοπε” αθλητές και τους κάλυψε πάλι.
    19. Τα πριν των αθλητών με “υψηλό όριο” τα έχετε ήδη πάρει και τα φάγατε για να καλύψετε πάλι “τρύπες” και να φτιάξετε βίλες . Ο κ. Σπύρος Καπράλος την κομπίνα το γνωρίζει?

    Ο πρόεδρος της ΕΟΕ αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ από τους Ολυμπιακούς: «Θα μας λείψει πάρα πολύ. Είχαμε ελπίδες, αλλά και την πεποίθηση ότι η ομάδα του μπάσκετ θα είναι μέλος της αποστολής στο Λονδίνο και μάλιστα πιστεύαμε ότι στους Ολυμπιακούς θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε μια μεγάλη διάκριση. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Και ο καλύτερος μπορεί να αποκλειστεί, αλλά κι ένας αδύναμος, εάν βρεθεί στην ημέρα του, μπορεί να κερδίσει το μεγαλύτερο φαβορί». * Σημαιοφόρος της Ελληνικής Ομάδας θα είναι ο αθλητής μας του Tae Kwon Do Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Συνολικά, στην αγγλική πρωτεύουσα τα γαλανόλευκα χρώματα θα εκπροσωπήσουν 105 άτομα, 66 άνδρες και 39 γυναίκες, που θα λάβουν μέρος σε 20 αθλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση