GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκκληση για σωτηρία από τους κατοίκους της Χομς

Έκκληση προς τους διεθνείς οργανισμούς να τους σώσουν από τους βομβαρδισμούς, καταγγέλλοντας ότι είναι στόχος γενοκτονίας εδώ και τρεις...

Έκκληση προς τους διεθνείς οργανισμούς να τους σώσουν από τους βομβαρδισμούς, καταγγέλλοντας ότι είναι στόχος γενοκτονίας εδώ και τρεις εβδομάδες, κάνουν οι κάτοικοι της Χομς.
«Είμαστε στόχος συνεχών και ανελέητων βομβαρδισμών από εκτοξευτές ρουκετών, μαχητικά ελικόπτερα, όλμους, τανκς και βαρέα όπλα πυροβολικού. Ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα διαπράττεται υπό το βλέμμα σας και συνεχίζετε να μην βοηθάτε τα θύματα. Αυτό που συμβαίνει στη Συρία δεν είναι πολιτική μάχη, αλλά γενοκτονία, εθνική εκκαθάριση. Σάς απευθύνουμε έκκληση να δράσετε , η πόλη μας καταστρέφεται ολοσχερώς και μεταβάλλεται δημογραφικά», λένει οι κάτοικοι, οι οποίοι κατηγορούν τις δυνάμεις του καθεστώτος της Δαμασκού ότι επιτίθενται κατά των σουνιτικών συνοικιών. Η ανακοίνωση-έκκληση των κατοίκων δόθηκε στη δημοσιότητα από το Συριακό Εθνικό Συμβούλιο.
Οι στρατιωτικές δυνάμεις του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Ασαντ βομβαρδίζουν από νωρίς το πρωί συνοικίες της πόλης Χομς στην κεντρική Συρία, ενώ η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού ανακοίνωσε ότι θα επαναλάβει την προσπάθεια να εισέλθει στην πόλη για να απομακρύνει παγιδευμένους κατοίκους και τραυματίες.
Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο του Ελεύθερου Συριακού Στρατού προειδοποίησε για νέα σφαγή στη Χομς, κατηγορώντας το καθεστώς ότι ετοιμάζεται να στείλει πρόσθετη μονάδα 100 τανκς στη Χομς, καλώντας τις αραβικές, ισλαμικές και φίλες χώρες να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στους κατοίκους της πόλης.
Εκατοντάδες άμαχοι είναι παγιδευμένοι εδώ και εβδομάδες σε συνοικίες της Χομς που πολιορκούνται και βομβαρδίζονται από τις δυνάμεις της Δαμασκού. Η ηλεκτροδότηση και η υδροδότηση έχουν διακοπεί, ενώ η έλλειψη φαρμάκων εμποδίζει την περίθαλψη των τραυματιών.

2 σχόλια

  1. το συριζα που ειναι γιατι δεν παει να τους σωσει αφου αγαπαει τοσο τα αραπικα γρηγορα στις βαρκες αριστερα αποβρασματα τρεξτε και οταν φτασετε στα βαθια ανοιξτε μια τρυπα στον πατο της τρατας να δειτε τα ψαρακια και να πατε στα διαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9 Ιουλ 2012 6:12:00 μ.μ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση