GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών στέλνει "μήνυμα" στην κυβέρνηση...

Από τη ΔΑΚΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ. «Όταν κάποιοι δεν διδάσκονται από την ιστορία, τότε είναι καταδικασμένοι να την ξαν...

Από τη ΔΑΚΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ
 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ.

«Όταν κάποιοι δεν διδάσκονται από την ιστορία,
τότε είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν….».

  Την ίδια ιστορία των πρόσφατων τριών τελευταίων χρόνων θα βιώσουν οι Έλληνες πολίτες και αυτό γιατί δυστυχώς το πολιτικό σύστημα συνεχίζει ακάθεκτο να είναι αφερέγγυο.
Άλλα επικαλούνταν προεκλογικά και άλλα πρεσβεύουν μετεκλογικά.
Το μήνυμα του Ελληνικού Λαού ή δεν ελήφθη ή παραφράζεται κατά το δοκούν.
Δυστυχώς… και απευθυνόμαστε σε πληθώρα στελεχών της σημερινής κυβέρνησης και τους προτρέπουμε να μην πανικοβάλλονται απέναντι στους δανειστές.
Ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος και τους οδηγεί στο να λαϊκίζουν ασύστολα, ιδίως όταν τα θέματα τα οποία αναπτύσσουν δεν τα γνωρίζουν και προσπαθούν να τα παραληρήσουν με τις γνωστές παθογένειες που επικρατούν στο ελληνικό κράτος εισάγοντας όπως και στο πρόσφατο παρελθόν τον υπέρμετρο κοινωνικό αυτοματισμό.
Η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Ι.Τ. μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και συντασσόμαστε αλληλέγγυοι και συνοδοιπόροι στον αγώνα για την επιβίωσή μας ως εργαζόμενοι, παρά τα όποια χτυπήματα κάτω από τη ζώνη επιχειρούνται εναντίον μας. 

2 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΔΑΚΕ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε ελεύθερη σκέψη έχετε,ούτε ελεύθερη δράση διακατείχε ποτέ τις κινήσεις σας.
    Τώρα που η φωτιά σιγοκαίει το δικό σας το μαντρί,τώρα το θυμηθήκατε να απευθυνθείτε στον ελληνικό λαό.
    Τώρα είναι πολύ αργά.
    Για σαράντα χρόνια δοκιμάσαμε τις υπηρεσίες σας (υπάλληλοι γραφείων της Καρόλου,σταθμάρχες,υπάλληλοι εκδοτηρίων,ελεγκτές πάνω στους συρμούς,υπάλληλοι ακραίων σταθμών.
    Η συμπεριφορά σας,συμπεριφορά σκαότατατη και μικρών ηγεμονίσκων, απευθυνόμενοι σε τριτοκοσμικούς πολίτες-ταξειδιώτες,λες και το τραίνο αποτελούσε περιουσία σας. Από την εποχή του "Ακρόπολις Εξπρές" ακόμα!! Να μη περάσουμε σε διαλόγους συναδέλφων σας πάνω στα βαγόνια, να συμπεριφέρονται σε ζώα κι όχι σε ανθρώπους, ενώ την ίδια στιγμή να χλευάζουν και να λοιδωρούν κάνοντας αναφορά στους δικούς τους παχυλούς μισθούς.
    Όσο για την αλληλεγγύη σας, είναι ανύπαρκτη.
    Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση