GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι φοβάται ο Στουρνάρας;

Μπορεί οι πολιτικοί αρχηγοί να συμφώνησαν μετά το τέλος της σύσκεψης ότι δεν θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα, αλλά ο Γιάννης Στουρνάρας κινήθη...

Μπορεί οι πολιτικοί αρχηγοί να συμφώνησαν μετά το τέλος της σύσκεψης ότι δεν θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα, αλλά ο Γιάννης Στουρνάρας κινήθηκε σε διαφορετικό μήκος κύματος. Το γεγονός ότι ο «τσάρος» άφησε ανοιχτό το παράθυρο για νέες οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις προκάλεσε ποικίλα σχόλια και ερμηνείες. Το ερώτημα τι φοβάται ο Γ. Στουρνάρας και μιλάει τόσο κυνικά είναι πολύ πιθανό να έχει σχάση με τις δραματικές εξελίξεις που κυοφορούνται στην ελληνική οικονομία. Ο «τσάρος» γνωρίζει ότι τυχόν ναυάγιο στις επαφές με την τρόικα που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα, θα ανοίξουν τον ασκό του Αιόλου γιατί η χώρα δεν θα πάρει τη δόση που χρειάζεται.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κινδυνεύει να σκάσει στα χέρια του η βόμβα που λέγεται εσωτερική στάση πληρωμών με ό,τι αυτό σημαίνει για την παραμονή μας στο ευρώ. Ο κ. Στουρνάρας ως τεχνοκράτης που είναι ζητάει διαρθρωτικές αλλαγές, δηλαδή αποκρατικοποιήσεις και συγχωνεύσεις και λουκέτα οργανισμών, αλλά γνωρίζει ότι το παραμικρό λάθος, από εδώ και στο εξής, μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Πηγή: paraskhnio.gr

7 σχόλια

  1. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΕΝΗ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟ ΤΑΧΑΤΕΣ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠ' ΟΨΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ,
    ΑΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Δ Η Μ Ε Υ Τ Ι Κ Ο Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΚΑΡΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΟΝΤΑΣ ΔΡΑΧΜΗ ΔΡΑΧΜΗ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ , ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ !

    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ;

    ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ;


    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ OTI AΠEMEINE AΠO ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΥΡΗΞΕ ΑΜΕΣΩΣ DEFAULT !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΝΟΜΟ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ "ΚΡΙΣΗΣ",ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΠΙΣΥΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ,ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΟ
    CITY OF LONDON !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΝΑ ΣΩΖΩΝΤΑΙ ΚΥΡΗΞΕ ΑΜΕΣΩΣ DEFAULT !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ που κήρυξες DEFAULT στον εγκέφαλό σσου, τί κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ που κήρυξες DEFAULT στον εγκέφαλό σου, τί κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΜΑΣ ΝΑ ΦΩΒΑΣΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ..ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΝΑΡΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΊΑ

    Γαμώ εσένα Σαμαρά, τον πατσοΒενιζέλο τον καργιολη Κουνελάκι και όσους σας ψηφίσαν και όσους σας στηρίζουν... ΈΧΟΥΝ ΣΧΈΔΙΟ ΟΙ ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ..ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!! ΑΡΧΊΔΙΑ ΕΕΕΕΕ!!! ΓΑΜΗΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΚΆ ΜΙΣΘΟΛΌΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΧΤΟΎΝ 6.000 ΣΎΝΤΑΞΗ ΤΟΝ ΜΗΝΆ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥΣ !!!ΕΕΕΕ

    Αυτά είναι ρε τα ισοδύναμα σας;!!! και ο μαλάκας ο ΛΑΟΣ τι κάνει; περιμένει να έλθει η σειρά του!!! ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και μετά διάβασε κράτησε ο Μαρινακης ΤΟΝ Μιραλας; προκρίθηκε ο Αστέρας Τρίπολης;
    ===================================
    Άσυλο Ανιάτων: Συμπτώματα υποσιτισμού στους κατάκοιτους ασθενείς, διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε κτίριο του Ιδρύματος, ελλείψεις βασικών φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, απλήρωτοι οι 170 εργαζόμενοι από το Μάρτιο Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, τρόφιμα και φάρμακα οι 235 ασθενείς του Ασύλου Ανιάτων.

    Η ΔΕΗ διέκοψε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε κτίριο του Ασύλου Ανιάτων, όπου φιλοξενείται μικρός αριθμός υπερήλικων ασθενών, λόγω της μη εξόφλησης του «χαρατσιού» (600 ευρώ), παρά το γεγονός ότι το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών είχε με επιστολή του διαβεβαιώσει το Ίδρυμα ότι λόγω του κοινωφελούς σκοπού του απαλλάσσεται από το ειδικό τέλος.

    Η διακοπή του ρεύματος έγινε το πρωί της Πέμπτης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Άσυλο Ανιάτων, στην οποία καταγγέλθηκε η αναλγησία του ΕΟΠΥΥ καθώς δεν έχει ακόμα καταβάλει τις οφειλές του προς το Ίδρυμα για τα νοσήλια των ασφαλισμένων του.

    Οι 235 βαριά ασθενείς που περιθάλπονται στο Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη είναι πλέον στο «έλεος» του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. μετά την εξώδικη δήλωση του Ιδρύματος με την οποία ο Οργανισμός καθίσταται υπεύθυνος για την επιδείνωση της κατάστασής τους.

    Τα χρέη του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας προς το Άσυλο Ανιάτων για τη νοσηλεία των ασφαλισμένων του - κυρίως ΙΚΑ και ΟΓΑ - προσεγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 1,8 είναι οφειλές για το πρώτο εξάμηνο του 2012 και τα υπόλοιπα αφορούν σε οφειλές των δύο Ταμείων από τον Οκτώβριο του 2008 έως το τέλος του 2011.

    Το Άσυλο Ανιάτων παρέχει τις υπηρεσίες του σε ασθενείς που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας και έχουν ανάγκη από συνεχή ιατρική φροντίδα, καθώς στο 80% των περιπτώσεων είναι κατάκοιτοι.

    Η Ο.Π.Λ.Α σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τα ξεκαθαρίσει αυτά ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ..

    ΓΑΜΗΜΈΝΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΌ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ...ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΕΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΟΙ ΠΡΏΤΟΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΆΛΑ ΕΊΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση