GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καπέλο-αλεξίπτωτο...

Το 1879 ο Μπένζαμιν Οπενχάιμερ στα πλαίσια της αναζήτησης ενός ασφαλούς τρόπου διαφυγής από τα κτίρια κατέληξε σε μια πατέντα. Δημιούργησε ...

Το 1879 ο Μπένζαμιν Οπενχάιμερ στα πλαίσια της αναζήτησης ενός ασφαλούς τρόπου διαφυγής από τα κτίρια κατέληξε σε μια πατέντα.
Δημιούργησε ένα μηχανισμό ο οποίος περιλάμβανε ένα αλεξίπτωτο και ένα κράνος με λουρί για να εφαρμόζει καλά κάτω από το σαγόνι. Προκειμένου να κάνει και πιο ανώδυνη την προσγείωση στο έδαφος πρόσθεσε ακόμα δύο χοντρά ελαστικά μαξιλαράκια στις σόλες των παπουτσιών.
Σύμφωνα με τον εφευρέτη όταν ξεσπούσε πυρκαγιά, θα μπορούσε κάποιος αφού τοποθετούσε τον μηχανισμό στο κεφάλι του να πηδήξει με ασφάλεια στο κενό.
Η πατέντα αυτή όμως δε θα μπορούσε να εφαρμοστεί επιτυχώς αφού σύμφωνα με τους κανόνες της αεροναυτικής, το λουράκι δεν θα ήταν δυνατό να συγκρατήσει το σώμα κατά την πτώση.

2 σχόλια

  1. Και φυσικα το ερωτημα παραμενει:
    Γιατι να κανουμε δυο εκλογες και να πληρωσουμε τις εταιρειες (η συμμοριες) "κωματα",αποκομματα,ενα σκασμο λεφτα, "εκλογικη ενισχυση" ,αφου τελικα υπαλληλοι της .."τροικα" θα ηταν οποιοι και αν ψηφιζαμε??

    Εκτος αν θεωρειται προοδος που η Ν.Δ εμαθε και χρησιμοποιει και αυτη το πασοκικης εμπνευσεως ορο (μην χεσω) "οριζοντιες περικοπες"!!!
    Ακους εκει οι αλητες .."οριζοντιες περικοπες"!!!

    Τι παει να αυτο??
    Ω! ΤΙΠΟΤΑ ,ετυμολογικα εννοω.

    Στη πραξη ομως σημαινει οτι πας να πληρωθεις και παιρνεις 100-200 ευρω λιγωτερα!! και τοτε καταλαβαινεις τι σημαινει "οριζοντιες περικοπες"!!

    Ρε,Τους αλητες εχουν και... χιουμορ!!!!
    Σιχτιρ γαμωτοοοο

    Κρεμαλες γαμωτοοοο.

    Υ.Γ
    Μηπως θαταν καλλιτερα να επαναφερουμε τη βασιλεια ,την οποια κατηργησε ο μακαριτης Γεωργιος Παπαδοπουλος στο κατω κατω??
    Μηπως θαταν καλλιτερα να εχουμε "ανωτατο αρχοντα" το βασιλια Κωνσταντινο στη τελικα??

    Καλλιτερος θα ηταν απο αυτον το ξερακιανο Ολλανδο τομσεν η πως διαολο τον λενε..

    Τι λετε αγαπητοι μου φιλοι??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι λετε αγαπητοι μου φιλοι??

    τζων

    Ότι είσαι γκράντε μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση