GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντίδραση ΚΚΕ στην αποκρατικοποίηση του ΟΣΕ...

H πολιτική της απελευθέρωσης των σιδηροδρομικών μεταφορών που προωθεί η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ θυσιάζει στο βωμό της κερδοφορίας των μο...

H πολιτική της απελευθέρωσης των σιδηροδρομικών μεταφορών που προωθεί η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ θυσιάζει στο βωμό της κερδοφορίας των μονοπωλίων την ανάγκη για σύγχρονες, ποιοτικές, φτηνές και ασφαλείς μεταφορές, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ
Ακόμη υπογραμμίζει ότι η συγκυβέρνηση η οποία προπαγανδίζει το νοικοκύρεμα του χρέους και αναφέρεται στη ζημιογόνα λειτουργία του ΟΣΕ κρύβει τις αιτίες της σημερινής κατάστασης.
Σύμφωνα με το ΚΚΕ, το πραγματικό σκάνδαλο είναι η πολιτική της συγκυβέρνησης που παραχωρεί στο μονοπωλιακό κεφάλαιο για εκμετάλλευση αυτές τις κολοσσιαίες υποδομές, η νόμιμη και παράνομη χρηματοδότηση των μονοπωλιακών ομίλων από το ελληνικό δημόσιο.
Παράλληλα, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αφήνει στο απυρόβλητο τις δεσμεύσεις της Ελλάδας ως κράτος μέλος της ΕΕ για απελευθέρωση των σιδηροδρομικών μεταφορών και παραπλανά ότι μπορεί να διασφαλισθεί ο κοινωνικός χαρακτήρας των σιδηροδρομικών μεταφορών μέσα στην ευρωενωσιακή καπιταλιστική αγορά.

3 σχόλια

  1. AΞΙΟΤΙΜΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ? ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ, ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΙΘΗΚΟΥ Ή ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κομουνια μετα την πορεια μην ξεχασετε την φραπεδια τα ποδια πανω στις καρεκλες και καμακι στην συντροφισσα παραδιπλα.αυτος ειναι ο αγωνας σας γιαυτο ο λαος σας εστειλε στο διαολο και δεν προκειται να επιστρεψετε ποτε απο κει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προσοχη στα καλσον και τις ζαρτιερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση