GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βολές από την Κομουνδούρου για τα νέα μέτρα

Επίθεση κατά της κυβέρνησης για τη συζήτηση περί νέων μέτρων και τις ιδιωτικοποιήσεις, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με  ανακοίνωσεις του, τονίζοντας ...

Επίθεση κατά της κυβέρνησης για τη συζήτηση περί νέων μέτρων και τις ιδιωτικοποιήσεις, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με  ανακοίνωσεις του, τονίζοντας ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες περί αναδιαπραγμάτευσης και για μη περαιτέρω μείωση μισθών, συντάξεων και κοινωνικών επιδομάτων, αποδείχτηκαν άθλια ψέματα με σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου του λαού.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι το μνημονιακό πακέτο των νέων μέτρων δεκάδων δισεκ. ευρώ που αποφασίζει η κυβέρνηση, έρχεται να προσθέσει στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου την εκ νέου λεηλασία των εισοδημάτων των εργαζομένων και των συνταξιούχων και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους. Είναι φανερό, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του, ότι στόχος της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης δεν είναι η αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους και η έξοδος από την κρίση, αλλά η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δανειστών και του κεφαλαίου.
Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι οι ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου όχι μόνο δεν εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και την ανάπτυξη, αλλά αντίθετα ολοκληρώνουν την ισοπέδωση της οικονομίας και της κοινωνίας. Δεν αποτελούν αντίβαρο, προσθέτει, για τη μη εφαρμογή άλλων μνημονιακών μέτρων μείωσης μισθών και απολύσεων, αλλά συμπλήρωμά τους, σε μια λογική αποδόμησης και συρρίκνωσης του κοινωνικού κράτους και ξεπουλήματος στους ιδιώτες όλων των δημόσιων αγαθών. Οι επιπτώσεις μιας τέτοιας πολιτικής στο κοινωνικό σύνολο και στη χώρα θα είναι καταστροφικές και ανυπολόγιστες, όπως αποδεικνύει και η περίπτωση των ιδιωτικών τραπεζών τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αναμασά αποτυχημένα νεοφιλελεύθερα δόγματα, προσπαθώντας να αποκρύψει ότι δεν μπορεί να υπάρξει παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και ανάπτυξη χωρίς δημόσιες επενδύσεις και δημόσιες επιχειρήσεις.

2 σχόλια

  1. Δεν παλεύονται οι ηλίθιοι...

    Γράφει ο άλλος προκειμένου να καταλήξει στη μαλακ@@ που θέλει να πει, ξέρετε "προδότες, ξεπουλάνε" κ.λπ: Και σήμερα σε αυτή τη Τράπεζα Πειραιώς χαρίζουν το καλό τμήμα της αμιγώς κρατικής Τράπεζας η οποία έχει υποθηκευμένη τη γή των αγροτών.

    Τι κι αν η ανακοίνωση λέει ότι,
    ΤΑ ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ,
    δηλ. αυτά που δεν πληρώνουν δόσεις και μπορεί να γίνει κατάσχεση αγροτικής γης
    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    και για αυτά θα γίνει νομοθετική ρύθμιση

    Τίποτα!
    Ο κάφρος επιμένει: Χαρίζουν αγροτική γη!

    Ε, πόσο πιο καθαρά να του το πούνε;

    Αφού δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει;


    ΥΓ. Ξαναγράψαμε, αλλά αυτό δεν έχει σημασία για τους ηλίθιους: μόνο 3 δις είναι τα αγροτικά δάνεια της ΑΤΕ... αν κάποιοσ πιστεύει ότι το 40% - 50% της αγροτικής γής έχει υποθηκευτεί στην ΑΤΕ για 3 δις... με γειά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANTE KAI ΚΝΩΔΑΛΟ .ΜΟΔΑ ΗΣΟΥΝ ΠΕΡΑΑΣΕΣ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΜΗΔΕΝ.ΟΛΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ.ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΙΣ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΕ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΗΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΤΕ.ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση