GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Θα στηρίξουμε την πρόταση του ΚΚΕ αλλά...

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστηρίξει στη Βουλή την πρόταση που κατέθεσε το ΚΚΕ, στο βαθμό που αφορά συγκεκριμένους εφαρμοστικούς νόμους, δήλωσε σε συν...

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστηρίξει στη Βουλή την πρόταση που κατέθεσε το ΚΚΕ, στο βαθμό που αφορά συγκεκριμένους εφαρμοστικούς νόμους, δήλωσε σε συνέντευξη του στον Real fm 97.8 ο εκπρόσωπος του κόμματος Παναγιώτης Σκουρλέτης, σημειώνοντας ότι ούτως ή άλλως και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει μια αντίστοιχη πρόταση νόμου για τα ζητήματα της μετενέργειας και του κατώτατου μισθού.
Ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, δεν συμμερίζεται τη συνολική τοποθέτηση του ΚΚΕ απέναντι στα ζητήματα της κρίσης, γιατί, όπως είπε, συνδέει την απάντηση στη σημερινή οικονομική κρίση «με ζητήματα που είναι έξω από το δικό μας στρατηγικό προσανατολισμό, όπως αυτό της απομάκρυνσης από την ΕΕ». Επομένως είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ «θα κρίνουμε πώς θα έρθει αυτή η πρόταση νόμου και θα υποστηρίξουμε βεβαίως ολόθερμα εκείνα τα σημεία στα οποία μπορεί να υπάρξουν κοινές απόψεις».
Αναφορικά με τη συζήτηση για την περιστολή δαπανών και την εξοικονόμηση πόρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι συνεχώς ακολουθείται τα τελευταία δύο χρόνια, και μετά τις εκλογές με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η ίδια συνταγή. Για την τρόικα είπε ότι «έρχονται, ακτινογραφούν και δεν είναι ικανοποιημένοι -γιατί είναι προδιαγεγραμμένο εκ των προτέρων ότι δεν είναι ικανοποιημένοι σε σχέση με την επίτευξη των στόχων».
«Δεν υπάρχει πιθανότητα αυτή η πολιτική να οδηγήσει σε επίτευξη στόχων. Η κοινωνία κυριολεκτικά χρεοκοπεί και ειλικρινά τρέμω στην προοπτική ποιο θα είναι το τέλος αυτής της συνταγής», είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

2 σχόλια

  1. Για να μη ξεχνιόμαστε ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΞΥΠΝΑΤΑΙ ,ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΆΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ.

    Οι τρεις που — εξ αδιαιρέτου — κατέλαβαν την εξουσία με σύνθημα την επαναδιαπραγμάτευση και σήμερα κυβερνούν παζαρεύοντας μεταξύ τους θέσεις και οφίτσια αρχίζουν να πιέζονται για αποτελέσματα: πρέπει νá βρούνε γύρω στα 11,5 δισ ευρώ μέχρι τις 24 Ιουλίου!


    Είναι αυτά τα 11,5 δισ , τα χρήματα που προκύπτουν ως ελληνική υποχρέωση με βάση το μνημόνιο το οποίο -- οι τρεις κύριοι (Σαμαράς- Βενιζέλος- Κουβέλης)-- υποσχέθηκαν ότι θα επαναδιαπραγματευθούν.

    Να όμως που κατέλαβαν τις καρέκλες, μοίρασαν τα οφίτσια (στους ικανότερους, προφανώς) και που καιρός για επαναδιαπραγμάτευση και άλλες τέτοιες προεκλογικές γραφικότητες.


    Εξ άλλου ούτε η Μέρκελ, ούτε η Λαγκράρντ, ούτε καν ο «φιλέλλην» Ολάντ αφήνουν στην ελληνική κυβέρνηση των τριών, κανένα περιθώριο αλλαγής πολιτικής.


    Προφανώς οι τρεις θεωρούν ότι μια απάντηση του στιλ «προσπαθήσαμε αλλά αυτοί δε θέλουν να μας βοηθήσουν», θα τους βγάλει από τη δύσκολη θέση.

    Αν αισθάνονται δύσκολα και άβολα απέναντι στον κόσμο που κορόιδεψαν προεκλογικά...

    Πιθανότατα, οι τρεις τους εκτιμούν ότι ο φόβος η αδυναμία και η απόγνωση των ανθρώπων είναι μόνιμη κατάσταση την οποία μπορούν να διαχειρίζονται διαρκώς και για πάντα....

    Τους διαφεύγει, προφανώς γιατί δεν έχουν επαφή με τον κόσμο και τα προβλήματα των κοινών ανθρώπων, ότι μετά το φόβο ακολουθεί η οργή της οποίας η ένταση πολλαπλασιάζεται ανάλογα με το βαθμό και το μέγεθος της κοροϊδίας...



    Οι τρεις , τέλος, ξεχνούν και κάτι ακόμη σημαντικότερο.

    Δεν ψηφίστηκαν από τους πιστωτές και την τρόικα.

    Υπό αυτήν την έννοια, τον «μεγαλο λογαριασμό» δεν θα τον δώσουν στον Τόμσεν και τους λοιπούς επόπτες, αλλά στην ελληνική κοινωνία...


    ΚΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΉΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΣ ΤΑ ΕΓΓΌΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ!!!


    ΝΑ ΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΘΈΛΩ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σημερα το πρωι στη νετ, ο (δεν ειναι εκλεγμενος και στις δυο εκλογες !!!) .....
    οτι θα ψηφισει τη καταργηση των μνημονιων και των εφαρμοστικων, αλλα ΟΧΙ τη καταργηση τησ δανειακης συμβασης !!!!!
    χεχεχεχε
    καλη η παγιδα του κκε, για να ξεσκεπασει τους κερδοσκοπων τουσ συριζα ....
    παντως του του απαντησαν, οτι ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ....
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ....
    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση