GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοριτσάκι ξύπνησε από κώμα με άλλη προσωπικότητα...

Ένα εξάχρονο κοριτσάκι ενεπλάκη σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα που έμελλε να του αλλάξει για πάντα τη ζωή... Η Zoe Rain Bernstein από την...

Ένα εξάχρονο κοριτσάκι ενεπλάκη σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα που έμελλε να του αλλάξει για πάντα τη ζωή...
Η Zoe Rain Bernstein από την Καλιφόρνια υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όταν ο πατέρας της έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συνετρίβη σε ένα φανάρι. Η 6χρονη έπεσε σε κώμα και το οίδημα στον εγκέφαλο της ήταν τόσο σοβαρό, που οι γιατροί δεν έδιναν πολλές ελπίδες επιβίωσης στο άτυχο κοριτσάκι.
Αν και ξύπνησε, η μικρή είχε αναπτύξει προβλήματα συμπεριφοράς και μια δραματική αλλαγή στη προσωπικότητα της. Η μικρότερη αδερφή της, Ivy, βρισκόταν επίσης στο αυτοκίνητο εκείνη τη δραματική ημέρα, αλλά δεν υπέστη σοβαρά τραύματα.
Η Zoe παρουσίασε αδυναμία συγκέντρωσης, προβλήματα συμπεριφοράς και μαθησιακές δυσκολίες, χαρακτηριστικά που ανακάλυψαν οι γονείς της μετά το ατύχημα.
«Είναι μια εντελώς διαφορετική προσωπικότητα. Έμαθε πολλά πράγματα από την αρχή», διευκρινίζει η μητέρα της, Kelsie, στο Patch.com.
Η μικρή έμαθε εκ νέου πώς να τρώει, να χρησιμοποιεί το μπάνιο και να βουρτσίζει τα δόντια της. Τις πρώτες ημέρες δυσκολευόταν ακόμα και με την ομιλία. Το Φθινόπωρο η Zoe θα είναι μαθήτρια πρώτης δημοτικού και οι γονείς της ελπίζουν να δουν τη κόρη τους να ξεπερνά τα προβλήματα της.

1 σχόλιο

  1. ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ( ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ) ΔΗΛΩΝΟΥΝ 18.000-19.000 ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ 80000- 90.000 ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΩΔΙΚΟ 657, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 1% ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ!

    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΜΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΥΨΟΥΣ 2000 ΕΩΣ 6000 ΕΥΡΩ. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ, ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση