GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

A. Τσοχατζόπουλος: Παράνομη και ανήθικη η τακτική του ανακριτή.

Βολές κατά του ανακριτή εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Διαβάστε την ανακοίνωση: «Η ανακριτική Αρχή επιχείρησε συστημα...

Βολές κατά του ανακριτή εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Διαβάστε την ανακοίνωση:
«Η ανακριτική Αρχή επιχείρησε συστηματικά μέχρι σήμερα συναλλαγή με κάποιους από τους εμπλεκομένους στην υπόθεση, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η μη προφυλάκισή τους.
Η ίδια πρακτική φαίνεται ότι συνεχίζεται και σήμερα, προϊόν της οποίας είναι και όσα ακούγονται απόψε. Καταγγέλλω ως εκ τούτου αυτή την παράνομη και ανήθικη τακτική του ανακριτή που συναλλάσσεται στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας με όσους ενδίδουν στις προτάσεις του».

8 σχόλια

  1. Κύριε Τσοχατζόπουλε, γιατί περιμένεις από ένα άθλιο κράτος (στου οποίου την κατάντια συνετέλεσες και εσύ τα μέγιστα) να σου φέρεται νομότυπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι σήμερα είχα την άποψη και σωστά, ότι είναι λάθος η απόφαση των δικαστικών που προφυλακίζουν κατηγορουμένους με το σκεπτικό ότι υπάρχει κίνδυνος απόδρασης ή τέλεσης και άλλων κακουργημάτων.
    Ούτε μπορεί να διαφύγουν πασίγνωστοι κατηγορούμενοι, ούτε μπορούν να τελέσουν και άλλα κακουργήματα.
    Η προφυλάκιση όμως, ανοίγει τα στόματα και λύνει τις γλώσσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλαζονική συμπεριφορά δεν κάνει καλό σε κανένα από την προφυλακισμένη οικογένεια Τσοχατζόπουλου .
    Σε καμιά από τις δηλώσεις του ο μιζαρισμένος , δεν μας εξηγεί πώς βρέθηκαν τόσα λεφτά και τόσα ακίνητα στην κατοχή του …
    Ο ίδιος αισθάνεται δεσμευμένος από τους άγραφους νόμους της ιδιότυπης πολιτικής καμόρας ,της ΠΑΣΟΚΟ-ΛΗΣΤΕΙΑΣ …
    Αντί ο πρώην υπουργός της Πασοκο-φαυλοκρατίας να βλέπει συνωμοσίες και φαντάσματα, ύπουλο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ …η της ΝΔ… να τον εξοντώσουν και άλλα τέτοια φανταστικά σενάρια, ας βρει τρόπους να απαντήσει σε όλα τα παραπάνω.
    Ας βάλει την κουκούλα ο μουρόχαβλος και να δώσει πέντε …έξη … δέκα …ονοματάκια αυτών που πήραν μίζες ή έγιναν κολλητοί με τους εμπόρους όπλων.
    Αν έχει ονόματα και διευθύνσεις κλεφτών και δεν τα είχε αποκαλύψει μεχρι τωρα είναι δυο φόρες ένοχος!
    Την κόρη και σύζυγό του την Βλαχό-τσουλάρα αυτός τις έμπλεξε και τωρα δικαίως πληρώνουν οι γυναίκες αυτές και τα παιδιά τους, τις λαμογιές του Ακη.
    Αποδέχθηκαν φυσικά κι αυτές τα βρόμικα χρήματα, επομένως έχουν τη δική τους ευθύνη.
    Δεν ήξερε τίποτα η… «βλαχάρα»…!!!
    Δεν ήξερε τι μισθό παίρνει ο Άκης…
    Άρα, δεν ήξερε με τι λεφτά της αγόρασε το «φτωχικό» στην… Ακρόπολη.
    Ούτε ήξερε με τι λεφτά παντρεύτηκε στο Παρίσι…
    Δεν έχει ιδέα γιά την «αποδοχή προϊόντων εγκλήματος»,
    Oταν την ηράσθη παράφορα ο Άκης και την παντρεύτηκε ήταν… μικρή καί άβγαλτη…!!!
    Δεν θα λυπηθούμε κιόλας ένα φτηνό τσόκαρο, ένα γνησιο βλαχαδερό, ένα μισερό γύναιο, ένα γνωστό ξέκωλο, από χρόνια ανεπάγγελτο, αδήφαγο πολιτικο παράσιτο, μεγαλοτρωκτικό του κωλό-νακιου, που έζησε σαν βασίλισσα, ξοδεύοντας ασύστολα μεγάλο μέρος από την πίτα της Πασοκό-ληστείας, κατασπαταλώντας το μιζαρισμένο δημόσιο χρήμα , σε συνδυασμό δε με την απαράδεκτη συμπεριφορά της, ξευτίλισε τελικά κοινωνικά και πολιτικά τον μουρόχαβλο γεροξεκούτη “ομορφάντρα της” …

    « Ζητάτε από μια πόρνη πολυτελείας να είναι σεμνή;;;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ
    ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ.


    --Βόγλης ο Κηφισεύς
    υ.γ.
    Captain TZΩΝ
    μονο σαπούνι φέρε
    σχοινι έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. A NA XAΘΕΙΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΛΗΣΤΕΡΧΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ.ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H τριμερής χούντα έχει βάλει στόχο τις συντάξεις που μηχανικοί, γιατροί και δικηγόροι παίρνουν από τα επαγγελματικά τους ταμεία μετά από καταβολή εισφορών 37ετίας τουλάχιστον. Την ίδια ώρα καταβάλλει ως ενοίκια 4.000.000 ευρώ στον άκη. Προ τριμήνου για 350.000.000 ευρώ κουτσούρεψε τις επικουρικές συντάξεις, ενώ σύμφωνα με υπολογισμούς η περιουσία του άκη ανέρχεται σε τουλάχιστον 750.000.000.
    Ο άκης είναι το νούμερο 150 στην λίστα των πολιτικών με "περιουσίες". Προηγούνται άλλοι 140 κατά τα λοιπά μαζύ τα φάγαμε, όπως είπε και η ντυμένη γουρούνα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. _______________________________
    Αφιερωμένο στου ΑΕροψεκασμένους:
    Και ο Πάνος Καμμένος στο ημερολόγιο του Άκη (έγγραφο)

    [Αφιερωμένο επειδή πριν 1,5 μήνα μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα όταν βρήκαν μια σελίδα όπου ο Άκης ανεφερε τι άκουσε για την υπόθεση Αντρίκου-CDS και δια μέσω της θολούρας τους κατέληγαν ότι ο Άκης μεσολάβησε για να κουκουλωθεί η υπόθεση!!

    Τότε είχαν δαιμονοποιήσει κάθε όνομα που έγραφε ο Άκης στο ημερολόγιό του.
    Τώρα το βρήκαν μπροστά τους...

    Περαστικά τους λοιπόν.

    Όταν το πολυσέλιδο ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου δόθηκε στη δημοσιότητα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις όχι μόνο από τις συναλλαγές εκατομμυρίων τις οποίες είχε καταγράψει ο πρώην υπουργός αλλά κυρίως εξαιτίας των ονομάτων που υπήρχαν σε αυτό.

    Σύμφωνα με τα «Νέα», μάλιστα, μεταξύ των ονομάτων, που υπάρχουν στην ατζέντα είναι και αυτό του Πάνου Καμμένου, με ημερομηνία 20 Οκτωβρίου του 2010, προκαλώντας ποικίλλα ερωτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Άκης έδωσε 2,5 εκατ. ευρώ για να εξαγοράσει ψήφους».

    Τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου, Ντίνο Μιχαηλίδη κατονομάζει ως έναν από τους ανθρώπους που οργάνωσαν και εκτέλεσαν το σχέδιο για την ασφαλή διακίνηση των «χρυσών» μιζών από τα εξοπλιστικά προγράμματα ο Νίκος Ζήγρας.


    Ο πρώτος ξάδελφος του πρώην υπουργού, Άκη Τσοχατζόπουλου κατά την πολύωρη απολογία του κατονόμασε τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της όλης ιστορίας, στοχοποιώντας ευθέως εκτός από τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον πρώην Γενικό Γραμματέα Εξοπλιστικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Ιωάννη Σμπώκο.

    Συγκεκριμένα ο Νίκος Ζήγρας υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή:

    • Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί που οργάνωσαν, προγραμμάτισαν και είχαν ρόλο πρωταγωνιστικό στην υπόθεση είναι οι: Απόστολος - Αθανάσιος (Άκης)Τσοχατζόπουλος, Καμπούρογλου (σ.σ: εκπρόσωπος της ελληνικής Drumilan International, που είχε αναλάβει τα αντισταθμιστικά των TOR-M1), Αλ Φαγιάντ Φουάντ και Ντίνος Μιχαηλίδης.

    • Οι τελικοί αποδέκτες του συνόλου των χρημάτων ήταν ο Αθανάσιος - Απόστολος Τσοχατζόπουλος και ο Ιωάννης Σμπώκος.

    • Ο Μιχαηλίδης ήταν το πρόσωπο κλειδί στη υπόθεση, ο άνθρωπος που μεθόδευε όλες τις συζητήσεις, τις επαφές και τις αποφάσεις μεταξύ του Αλ Φαγιάντ, του Καπούρογλου και του Άκη Τσοχατζόπουλου.

    • Αυτός μετέφερε με βαλίτσες μεγάλα χρηματικά ποσά. Η μεταφορά χρημάτων γινόταν συχνά σε τσάντες και από τον Σμπώκο.

    • Ο Σμπώκος δέχτηκε τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία επένδυσε ο πεθερός του που έχει σχέση με χρηματιστηριακή εταιρεία.

    • Τα ποσά αυτά – χρηματικά μερίδια – ζητά απεγνωσμένα μέχρι σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος. (σ.σ: μέσα στις σελίδες του ημερολογίου του).

    • Όλα τα έξοδα νοσηλείας μου στο εξωτερικό καταβλήθηκαν από τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Έδειχνε ενδιαφέρον για την έκβαση της υγείας μου και αισθανόμουν μεγάλη υποχρέωση στο πρόσωπό του. Πολύ αργότερα αντιλήφθηκα την υστεροβουλία του για τις παραπάνω ενέργειές του. Ήθελε να μην πεθάνω και δεν προλάβω να τον ενημερώσω για τους λογαριασμούς. Εμφανιζόταν ως σωτήρας μου.

    • Τόσο η πρώην όσο και η νυν σύζυγος του Άκη γνωρίζουν τα πάντα γιατί ο Άκης τους τα εκμυστηρεύονταν όλα,

    • Ο Άκης Τσοχατζόπουλος προσπαθούσε να βγει βουλευτής για να εξασφαλίσει ασυλία και ξόδευε πάνω από 2,5 εκ ευρώ για την εξαγορά ψήφων από Ρωσοπόντιους στην Κύπρο, τσιγγάνους και εισιτήρια διαρκείας στον ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση