GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο σοκ! Παραιτήθηκε από υφυπουργός Εργασίας ο Νίκος Νικολόπουλος...

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.  «Αμέσως μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, με επιστολή που παρέδωσα στον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη ...

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ.
 «Αμέσως μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, με επιστολή που παρέδωσα στον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, υπέβαλλα την παραίτησή μου από την θέση του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.
Ξεκαθαρίζω, ότι μόνη αιτία της παραιτήσεώς μου είναι η προσωπική μου πεποίθηση πως το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης με την Τρόικα και η διόρθωση των σημαντικών στρεβλώσεων στα εργασιακά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και προνοιακά ζητήματα, θα έπρεπε να έχουν τεθεί εμφατικά στο τραπέζι των συζητήσεων από την αρχή.
Εύχομαι να κάνω λάθος.
Ωστόσο, επειδή προσωπικά μου είναι αδύνατο, να αισθάνομαι ανακόλουθος με τα πιστεύω μου και σε όσα διεκήρυττα ως Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ., προτίμησα να αποχωρήσω από την κυβέρνηση, μη θέλοντας να της δημιουργώ εγγενή προβλήματα από την αρχή κιόλας του βίου της.
Άπαντες γνωρίζουν πως ουδέποτε αρνήθηκα τις δύσκολες μάχες, αλλά και ουδέποτε έβαλα οποιαδήποτε «καρέκλα» πάνω από την απαράβατη αρχή μου ότι ο πολιτικός οφείλει να υπηρετεί το εθνικό συμφέρον με οποιοδήποτε προσωπικό ή άλλο κόστος, τολμώντας πάντοτε να έχει το θάρρος της γνώμης του. Αυτό άλλωστε προσπαθώ να κάνω σε όλη ,την άνω των 20 ετών, κοινοβουλευτική μου διαδρομή.
Άπαντες γνωρίζουν επίσης ότι και στον πρόσφατο προεκλογικό αγώνα, είχα ως κεντρικό σύνθημα το «εδώ στα δύσκολα».
Το επαναλαμβάνω και σήμερα.
Παραμένω στη Νέα Δημοκρατία, απλός στρατιώτης του πατριωτικού μου καθήκοντος και συνεχίζω να στηρίζω την κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό, εδώ στα δύσκολα.
Ευχαριστώ από καρδιάς τα στελέχη του Υπουργείου Εργασίας καθώς και τους Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείς για την σύντομη αλλά γόνιμη συνεργασία μας.
Μα πάνω από όλους τιμώ και ευχαριστώ τον Αντώνη Σαμαρά, για την τιμή που μου έκανε να με εντάξει στο κυβερνητικό σχήμα και του εύχομαι να μας κάνει όλους περήφανους.
Αυτό θέλω, αυτό περιμένω, σε αυτό ελπίζω, γι’ αυτό αγωνίζομαι».

9 σχόλια

  1. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε όμως κ. Νικολόπουλε εχθές να είχατε ψηφίσει όχι γαι να φανεί η διαφορά σας και όχι εκ των υστέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΙΚΟΛΟΠΛΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΥΠΕΓΡΨΕ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΙΝΑΡΑ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
    ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
    ΟΣΟ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ "ΣΠΑΘΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νομίζω οτι είναι κούφια η παραίτηση, κάτι ξέρει ο Νικολόπουλος και την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.
    Η αριστερή τσόντα είναι συνεπής στις εξαγγελίες, κυβέρνηση να είναι και οτι λάχει. Την τύχη του Καρατζαφύρερ θα έχουν ο Κουνέλης και ο Θίασός του, κάτι πήγε να μουρμουρίσει η ποντικομαμή ο Βουδούρης και το μάζεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο που & ως που το κρατος πρεπει
    να επιχειρει? Οπουδηποτε υπηρξε το κρατος επιχειρηματιας, οι χωρες οδηγηθηκαν στην καταστροφη.

    Σε ολο τον πλανητη, πλην της Β.Κορεας & ημων, οι αγορες ειναι ιδιωτικες ρυθμιζομενες, οι ΔΕΚΟ μετατραπηκαν σε Α.Ε.Δημοσιο = πηγη διαφθορας εξ ορισμου!

    Αυτα μας εστειλαν στα μνημονια.

    Να τελειωνουμε με το γαμημενο
    το δημοσιο.
    Ψοφος στον ακρατο κρατικισμο που δημιουργησε ο μισελληνας Ανδρεας Παπανδρεου & στηριζουν σοσιαλιστες & κομμουνια.
    Το διεφθαρμενο κρατος ουτε περιπτερο να μην εχει....


    Η δευτερολογία Σαμαρά στη Βουλή ...

    Απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ !!!

    Σμαράς προς Τσίπρα: Πες στον Φωτόπουλο που σε στηρίζει...
    «Άντε γεια... άντε γειά»


    Μπραβο ρε Σαμαρα!!

    Αν κανεις εστω και τα μισα απο αυτα π λες θα μεινεις στην ιστορια σαν τον Πρωθυπουργο που εσωσε την Ελλαδα και τους Ελληνες!!

    θα περασουν πολλα χρονια για να καταλαβουν τα ζωα οι βολεμενοι οτι καποια πραγματα πρεπει να γινουν επιτελους!!

    Πρεπει να αλλαξουμε την Ελλαδα!!
    Η παλια Ελλαδα με κυριο εκφραστει τον Συριζα πεθανε κυριοι!!
    ΠΕΘΑΝΕ!!

    Τωρα αρχιζουμε, θελουμε μια αλλη Ελλαδα και την θελουμε γρηγορα!!
    Παμε Αντωνη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΠΙΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρόβλεψη:

    ΚΥΡΙΑΚΗ 28.10.12 Η ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα αρχιζουμε, θελουμε μια αλλη Ελλαδα και την θελουμε γρηγορα!!
    Παμε Αντωνη!!!!

    9 Ιουλ 2012 2:31:00 μ.μ.

    ===================================

    Ρε πανιβλακα..τι αρχίζετε;; Εγώ δεν είμαι Ν.Δ άσοι μπαίνουν εδώ καμπόσο καιρώ ξέρουν ότι γράφω το γράφω με το όνομα και το επίθετο μου και έχω πει στον διαχειριστή για να μην με ψάχνουν να δώσει το yp μου και όλα τα στοιχεία μου..


    Τον Νικολοπουλου ούτε τον γνωρίζω ούτε τον πολύ πάω , ΟΜΩΣ τον θεωρώ κύριο με αυτή την πράξη του, τα πως; και τα γιατί; θα φανούν..

    Προσωπικά τα βλέπω αλλά είναι προσωπική εκτιμήσεις θα πέφτουν σφαίρες, δεν πάει άλλο βρε βλάκα και αυτοί το ξέρουν αλλά θέλουν να οδηγήσουν εκεί τα πράγματα (ΏΣΤΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΙΟ ΕΎΚΟΛΗ Η ΚΑΤΆΚΤΗΣΗ ΜΑΣ) αν τους βγει, γιατί ότι θα πέσουν σφαίρες είναι ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΊΓΟΥΡΟ η Ελλαδα η έτσι (με μνημόνια) η αλλιώς (με εμφύλιο) για 50 χρόνια θα περάσει τα πανδυνα.. Υπάρχει και η τρίτη ΛΎΣΗ ένας ΗΓΕΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ και όπως λένε οι Φιλανδοι ( θα φύγομε ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ ΜΑΙ ΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ..

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To μεγαλο ΣΟΚ θα ελθει τον Οκτωβριο οταν θα παραιτηθουν ολοι μαζι. Γιασου μεγαλε Βενιζελο, εφτιαξες κυβερνηση προδιαγραφων και προοπτικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση