GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: Έναν αλυσοδεμένο άνδρα σε κρεβάτι βρήκαν οι αστυνομικοί!..

Οι ύποπτες κινήσεις μιας παρέας Πακιστανών στον Πλακιά του Ρεθύμνου (Κρήτη) έφερε στο φως μια απαγωγή και σήμανε συναγερμό στην Ελληνική Αστ...

Οι ύποπτες κινήσεις μιας παρέας Πακιστανών στον Πλακιά του Ρεθύμνου (Κρήτη) έφερε στο φως μια απαγωγή και σήμανε συναγερμό στην Ελληνική Αστυνομία του Ρεθύμνου που βρέθηκε μπροστά σε μία ιδιότυπη πακιστανική εγκληματική οργάνωση που τα έκανε όλα για… 2000 ευρώ!
Το περιστατικό αποκαλύφθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα των ανδρών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είδαν παράξενα αυξημένη την κίνηση σε ένα σπίτι μέσα στο χωριό του Πλακιά όπου διέμεναν Πακιστανοί.
Οι άνδρες του ΤΑΕ ενημέρωσαν την ασφάλεια του Ρεθύμνου και οι υπηρεσίες πήγαν από κοινού σήμερα το πρωί σε οργανωμένη επιχείρηση. Εκεί, όταν μπήκαν στο σπίτι βρήκαν έναν αλυσοδεμένο Πακιστανό σε ένα κρεβάτι και 5 συμπατριώτες του να φυλάνε σκοπιά!
Οι Πακιστανοί είχαν απαγάγει τον συμπατριώτη τους, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ζητώντας του για λίτρα 2000 ευρώ.
Εκείνος δεν είχε να τους τα δώσει, και εκείνοι τον κρατούσαν δεμένο χωρίς φαγητό και νερό επί δύο ολόκληρες μέρες. Όταν μπήκε μέσα στο σπίτι η αστυνομία έλυσε τον νεαρό αλυσοδεμένο και συνέλαβε τους 5 φρουρούς του ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο νεαρός Πακιστανός που είχε πέσει θύμα απαγωγής έφερε μεν τραύματα και ήταν σχετικά κακοποιημένος ωστόσο σε γενικές γραμμές ήταν καλά στην υγεία του.
Αυτή την ώρα άνδρες της ασφάλειας ερευνούν τους χώρους γύρω από το σημείο όπου είχε γίνει η απαγωγή για επιπλέον στοιχεία ενώ τη δικογραφία σχηματίζει η ασφάλεια Ρεθύμνου. Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι κάποιοι από τους 5 είχαν περισσότερο παθητική στάση στην όλη υπόθεση και πως όλα έγιναν για 2000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα και με εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛΑΣ, πρόκειται για μια ιδιαίτερη μορφή εγκληματικότητας που χαρακτηρίζει ειδικά τους Πακιστανούς. Έχουν καταγραφεί μάλιστα περιπτώσεις που κάνουν απαγωγές στην Ελλάδα και ζητάνε λίτρα από τις οικογένειες στο Πακιστάν.
«Πρόκειται για πολύ ιδιαίτερους ανθρώπους που πολύ συχνά δημιουργούν προβλήματα» μας επεσήμαναν….

1 σχόλιο

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ Ν'ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
    ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΝΕΙ.
    ΕΧΟΥΝ ΞΕΥΤΗΛΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση