GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και δεύτερο αίτημα για ψυχιατρική γνωμάτευση από την Β. Σταμάτη...

Με νέα προσφυγή της στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου επικαλείται την γνωμάτευση ...

Με νέα προσφυγή της στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου επικαλείται την γνωμάτευση του καθηγητή της Ψυχιατρικής Α. Δουζένη, σύμφωνα με την οποία πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και ζητά να γίνει δεκτή η δεύτερη κατά σειρά αίτησή της για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βίκυ Σταμάτη υποστηρίζει, ότι «η απόρριψη όλων ανεξαιρέτως των αιτημάτων μου, με υποβάλλει σε σκέψεις υφέρπουσας μεροληπτικότητας σε βάρος του προσώπου μου, που πιθανόν να οδηγήσει στην παραβίαση της Αρχής της Αμεροληψίας του δικαιοδοτικού οργάνου και κατ’ ακολουθίαν στην παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας μου». Στο μεταξύ, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η απολογία του πρώτου εξαδέλφου του Α. Τσοχατζόπουλου Ν. Ζήγρα, αύριο το πρωί στον Ειδικό Ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.

4 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΡΔΟΥ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΑΜΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ .ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ,ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΓΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ.ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΑΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.ΤΡΩΤΕ ΣΚΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΕΣΤΕ ΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειδες πως ολοι αρρωστενουν μολις πανε behind the bars? εκει τα θυμουντε ολα, παιδια, κοσμο, γιατρους και αρρωστιες! η λεζαντα καλη ειναι αλλα με τις πλατες σου, οχι τιε πλατες των αλλων!...εχουνε κανει ζωη που οι περισσοτεροι απο μας δεν θα την δουμε ποτε!...τα ιδια και με αυτην την ξεφτυλα τον κωστοπουλο που χεβρακωθηκε μπροστα σο ολλους ο παλιολεζαντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Γεμάτη από δύσκαμπτα και ναρκισσιστικά στοιχεία» είναι η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με ψυχιατρική γνωμάτευση επίκουρου καθηγητή Ψυχιατρικής. Πάσχει από «ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και αυτό σε συνδυασμό με τον εγκλεισμό της στη φυλακή αυξάνει τον κίνδυνο αυτοκαταστροφικών τάσεων»… αναφέρει στη γνωμάτευσή του ο κ. Δουζένης ..

    Η Βλαχό-τσουλάρα κατηγορουμένη πάσχει από «ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή η οποία σε συνδυασμό με την προσωπικότητα της, η οποία έχει πολλά δύσκαμπτα και ναρκισσιστικά στοιχεία καθώς και οι ιδιαίτερα πιεστικές ψυχικά συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση, αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο των ήδη υπαρκτών αυτοκαταστροφικών τάσεων και μπορούν να οδηγήσουν σε δραματικότερες και πολύ πιο επικίνδυνες συμπεριφορές κατά της υγείας και της ζωής της...

    (Ο ναρκισσισμός είναι ψώνιο … από πότε το ψώνιο έγινε αρρώστια ??? )

    Εάν η κυρία, με γνωμάτευση μάλιστα δικού της γιατρού κρίνεται ως τρελή, υπάρχει πάντοτε και η άλλη δυνατότητα.

    Ας μεταφερθεί στο Δαφνί ή άλλο Ψυχιατρικό Κατάστημα, που διαθέτει πτέρυγα επικινδύνων και υπό διαρκή παρακολούθηση ασθενών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η διάγνωση της κατάστασης της ψυχικής της υγείας (της κατηγορουμένης), μη συνδεόμενη με αποδεικτικό γεγονός, δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο πραγματογνωμοσύνης, αλλά, ενδιαφέρει μόνο στα πλαίσια των συνθηκών κράτησης της και της αντιμετώπισης της πάθησης της, η οποία, μπορεί να γίνει από τις αρμόδιες αρχές επί της βάσης ακόμη και της άνω διαγνώσεως ή άλλης, σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του σωφρονιστικού κώδικα.

    Πρέπει, συνεπώς, αντίγραφο της αίτησης να διαβιβαστεί στην διευθύντρια των γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, ώστε να ενημερωθεί και να ενεργήσει για την αποτελεσματικότερη κατά το δυνατόν με δημόσια μέσα, ιατρική αντιμετώπιση ...( Αρα ζουρλομανδια και στο Δρομοκαιτειο )

    Ο πρώην αστυνομικός συνοδός του Ακη φέρεται να αναφέρει: « Ότι ο χαρακτήρας της νέας του γυναίκας Βίκυς , όπως εγώ τη γνώρισα, ήταν αλαζονικός, υπεροπτικός και σπάταλος, ένας χαρακτήρας εκ διαμέτρου αντίθετος από αυτόν της “Αρετής”…».

    Είναι αδίστακτη -κατ’ εμέ πιο επικίνδυνη ακόμη και από τον σύζυγό της Ακη-, τον οποίον θεωρώ ότι η ίδια, λόγω των διαρκών και εξωφρενικών οικονομικών απαιτήσεών της, εξώθησε στην απληστία και στον εν τέλει διασυρμό.

    Δεν ορρωδά προ ουδενός, προκειμένου να πετύχει τον “στόχο” της που βάζει κάθε φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση