GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντράγκι: Οχι τώρα τα ευρωομόλογα...

Τα ευρωομόλογα δεν πρέπει να έρθουν τώρα αλλά στο τέλος της διαδρομής προς την ευρωπαϊκή σύγκλιση, υπογράμμισε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κ...

Τα ευρωομόλογα δεν πρέπει να έρθουν τώρα αλλά στο τέλος της διαδρομής προς την ευρωπαϊκή σύγκλιση, υπογράμμισε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι μιλώντας στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Αναλύοντας τη σημερινή κατάσταση στην Ευρώπη της κρίσης, ο Μάριο Ντράγκι είχε να πει από ένα καλό λόγο για τις προσπάθειες σχεδόν όλων των πληγεισών χωρών, όχι όμως και για την Ελλάδα:
Για παράδειγμα, είπε, οι ιρλανδικές αρχές διατηρούν τη μεταρρυθμιστική ορμή του προγράμματός τους, ενώ έχουν προχωρήσει και σε σημαντικά βήματα για τη σταθεροποίηση του χρηματοπιστωτιικού τους τομέα.
Στην Πορτογαλία, η εφαμρογή του πργράμματος παραμένει καλή και έχει γίνει σημαντική πρόοδος σε τομείς όπως η αγορά εργασίας, η αγορά κατοικίας, το γενικότερο πλαίσιο ανταγωνιστικότητας, η απονομή δικαιοσύνης και ο τομέας των μεταφορών.
Και οι ισπανικές αρχές, επίσης, έχουν δείξει ότι παραμένουν απολύτως αφοσιωμένες στην επιτάχυνση των δομικών μεταρρυθμίσεων και την επαναφορά του χρηματιπιστωτικού τους τομέα σε υγιή βάση. Είναι επίσης αποφασισμένοι να βελτιώσουν την εξωτερική τους ανταγωνιστικότητα για να θέσου τις βάσεις για μια πιο διατηρήσιμη ευημερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση