GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΤΤ Προσωπικό Ταμιευτήριο»

Νέα δυναμική αποκτά η Διεύθυνση personal banking του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου , η οποία μετονομάζεται σε «ΤΤ Προσωπικό Ταμιευτήριο». ...

Νέα δυναμική αποκτά η Διεύθυνση personal banking του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η οποία μετονομάζεται σε «ΤΤ Προσωπικό Ταμιευτήριο».
«Στόχος της Διεύθυνσης είναι η σύνδεση των αξιών που διατηρεί διαχρονικά το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, με την ποιοτικά αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση, σε υφιστάμενους ή υποψήφιους πελάτες της Τράπεζας, οι οποίοι αναζητούν εναλλακτικές επιλογές εκτός της παραδοσιακής κατάθεσης» σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Κλ. Παπαδόπουλο.
«Πολλοί από τους καταθέτες μας έχουν επενδυτική φιλοσοφία. Με στοχευμένη ενημέρωση, σε συνεργασία με το δίκτυο της Τράπεζας, μπορούμε πλέον να παρέχουμε στους πελάτες μας εξυπηρέτηση σε περισσότερους τομείς και να γίνουμε για αυτούς η κύρια τράπεζά τους» διευκρινίζει ο Γενικός Διευθυντής του ΤΤ, κ. Χρήστος Μαρούσος.
«Μέλημά μας είναι η διατήρηση της αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους που συνεργάζονται για χρόνια με την Τράπεζά μας, καθώς και η δημιουργία νέων συνεργασιών με όσους επιθυμούν να εμπιστευτούν τα κεφάλαιά τους στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, το οποίο έχει αποδειχθεί ένας παραδοσιακός και αξιόπιστος ‘συνεργάτης’ στα 112 χρόνια λειτουργίας του» δηλώνει η επικεφαλής της Διεύθυνσης ΤΤ Προσωπικό Ταμιευτήριο, κ. Νίκη Καλογερά. «Είναι άξιο αναφοράς ότι το ΤΤ, όπως πάντα, στέκεται αρωγός των πελατών του, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, αναπτύσσοντας δράσεις, ώστε να βοηθήσει δημιουργικά και αποτελεσματικά τον Έλληνα καταθέτη/επενδυτή» συμπληρώνει.
 «ΤΤ Προσωπικό Ταμιευτήριο»
Στο πλαίσιο αυτό, η Διεύθυνση ξεκίνησε συνεργασία με διακεκριμένους ξένους οίκους διαχείρισης κεφαλαίων. Ανάλογα με το επενδυτικό προφίλ που διαθέτει κάθε πελάτης, μπορεί να επιλέξει, με τη βοήθεια των εξειδικευμένων στελεχών της Διεύθυνσης, μια ολοκληρωμένη σειρά από επενδυτικά αλλά και καταθετικά προϊόντα σε ευρώ, δολάριο και άλλα νομίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση