GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Στουρνάρας: "Δε θα γίνω πολιτικός, θέλω να διώξω το στίγμα από τη χώρα"

Ορισμένοι θέλουν να με ανακατεύουν στις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις, αλλά εγώ δεν έχω πολιτικές φιλοδοξίες... Έχω ένα καθήκον πολύ ...

Ορισμένοι θέλουν να με ανακατεύουν στις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις, αλλά εγώ δεν έχω πολιτικές φιλοδοξίες...
Έχω ένα καθήκον πολύ υψηλότερο από την πολιτική καριέρα, και αυτό είναι να φύγει το στίγμα από τη χώρα, να επανέλθει η λειτουργία της οικονομίας και να ξεκινήσει η πορεία προς την ανάπτυξη. Οι Ευρωπαίοι μάς θεωρούν «ειδική περίπτωση» και αυτό δεν είναι ανεκτό. Πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας στην Ελλάδα».
Αυτό δηλώνει ο νέος υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος έχει πολύ συγκεκριμένες προτεραιότητες για τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν στην οικονομία. Είναι σαφές ότι αυτές συνδέονται με την ανάπτυξη και τις διαρθρωτικές αλλαγές, οι οποίες πρέπει να προχωρήσουν παράλληλα με την προσπάθεια σταθεροποίησης της οικονομίας.

3 σχόλια

  1. να ξαναγινουν ολυμπιακοι,
    και να μπουμε στη ζωνη του ελβετικου φραγκου..

    ξοφλησατε,εκσυγχρονιστες και ευρωλαγνοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟPENGOV.GR ΣΤΙΣ ΔΙΟΙΚHΣΕΙΣ ΤΩΝ Δ.Ε.Κ.Ο. ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ??? ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥ!!!ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΤΑ ΑΚΟΥΣ???ΘΑ ΚΟΥΦΑΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση