GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η επαναδιαπραγμάτευση εγκαταλείφθηκε την ημέρα των εκλογών»

«Η στάση του κ. Νικολόπουλου αναδεικνύει το αυτονόητο που θα έπρεπε να πράξουν όσα στελέχη της κυβέρνησης σέβονται τις προεκλογικές του...

«Η στάση του κ. Νικολόπουλου αναδεικνύει το αυτονόητο που θα έπρεπε να πράξουν όσα στελέχη της κυβέρνησης σέβονται τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις έναντι των ψηφοφόρων τους. Αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι η επαναδιαπραγμάτευση εγκαταλείφθηκε την ημέρα των εκλογών» αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την παραίτηση του υφυπουργού Εργασίας Νίκου Νικολόπουλου.
Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας σχετικές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου δήλωσε: «Η κυβέρνηση και ο κ. Κεδίκογλου έχουν χάσει τη ψυχραιμία τους. Αυτήν την επίθεση την έχουμε ξαναδεί και είναι γνωστή η κατάληξή της. Η κοινωνία “υποκινείται” και αντιδρά από τη μνημονιακή πολιτική».
Έκανε δε λόγο για «θατσερικού τύπου επίθεση» του κ. Σαμαρά και του κυβερνητικού εκπροσώπου στους εργαζομένους και τα συνδικάτα που «έχει ως μόνο στόχο το «ξεπούλημα» της δημόσιας περιουσίας του ελληνικού λαού», για να συμπληρώσει ότι «η κοινωνία δεν θα υποκύψει σε εκβιασμούς».

1 σχόλιο

  1. Τσίπρας: Κούκλα πιάσε μια Ελευθεροτυπία.
    Γιάννα: Έφτασε...

    Εντονη κινητικότητα έχει αρχίσει να αναπτύσσει το τελευταίο διάστημα η Γιάννα Αγγελοπούλου. Στο πλαίσιο αυτό, πέραν των πολιτικών, πληροφορίες αναφέρουν ότι βλέπει και αρκετό κόσμο από τον χώρο των media.

    Οι επαφές της πάλαι ποτέ σιδηράς κυρίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, στάθηκαν αφορμή για την δημιουργία σεναρίων σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής της στα media. Το γεγονός ότι ο γιος της στηρίζει με πάθος τον Αλέξη Τσίπρα, έχει βάλει κάποιους σε πονηρές σκέψεις.

    Για παράδειγμα δεν είναι λίγοι εκείνοι, ακόμη και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ, που θεωρούν ως μοναδική ευκαιρία για την επανέκδοση της «Ελευθεροτυπίας» την επαναδραστηριοποίηση της Γιάννας στα media. Πάντως, τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, Θόδωρος Αγγελόπουλος, δεν δείχνουν διατεθειμένοι, μετά το οικονομικό στραπάτσο του «Ελεύθερου Τύπου», να ρίξουν εκ νέου χρήματα στην αγορά των Μέσων Ενημέρωσης.

    Φυσικά, η περίπτωση της «Ελευθεροτυπίας» και η συσχέτιση με τον Τσίπρα, όπως και να το κάνουμε είναι εντελώς διαφορετική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση