GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να προστατευθούν κατώτατοι μισθοί και συντάξεις»...

«Ο πρώτος στόχος που τίθεται είναι η επιμήκυνση», ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στον Real Fm ενώ πρόσθεσε πως «...

«Ο πρώτος στόχος που τίθεται είναι η επιμήκυνση», ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στον Real Fm ενώ πρόσθεσε πως «θα πρέπει να υπάρξει συζήτηση του πρωθυπουργού σε επίπεδο κορυφής, με την κ. Μέρκελ και όλους τους άλλους».
Ο κ. Σκανδαλίδης αναφέρθηκε στα μέτρα που περιμένει η τρόικα από την ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει: «Ειδικό τέλος ακινήτων, επιτάχυνση ιδιωτικοποιήσεων, είσπραξη των χρημάτων από την εφορία και ειδικά μισθολόγια. Αυτά έχουν ψηφιστεί και αυτά θα ζητήσει η τρόικα. Από εκεί και μετά πρέπει να υπάρξει η προσαρμογή για να γίνει πιο ήπια η διαδικασία».
Συμπλήρωσε ακόμη πως «εκείνο που είναι ρεαλιστικό είναι να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω περικοπές στους κατώτατους μισθούς και στις συντάξεις».

13 σχόλια

  1. να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν περαιτέρω περικοπές στους κατώτατους μισθούς και στις συντάξεις

    ++
    Ναι βρε αφισκιο γαμω το σοι σου..

    Οπως το κανατε εσεις οι αλητες της αλητοσυμμοριας πασοκ..
    Ανδρεικελο.Σιχαμα.

    Τολματε ακομα και μιλατε καθαρματα .
    Σκουληκια βρωμικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λυπαμαι που ψηφισα, θα λυπομουν κι αν δεν ψηφιζα, λυπαμαι που ψηφισα οτι ψηφισα, θα λυπόμουν, οτι κι αν ψηφιζα. η απογοητευση, η απογνωση ειναι μεγαλη, δεν ξερω που μπορει να οδηγησει. στεναχωριεμαι για τα απιδια μου για τα παιδια του κοσμου.διαβαζα για τους διορισμους των μετακλητων απο τους αντιπροεδρους της βουλης απο τα κοματα,διαβασα και για τον διορισμο του "στρατηγου ανεμου". θελω να βρισω ασχημα να φωναξβ να εκτονωθω, αλλα ξερω πως τιποτα δεν βγαινει. οι αλητες,οι κοπριτες που μας κυβερνουν, για τιποτα δεν νοιαζονται, μονο για την παρτι τους, πως θα βγουν και πως θα ξαναβγουν. ο υπουργος δικαιοσυνης λεει ξεδιαντροπα οτι το επαγγελμα των δικηγορων (του σκυλοσυναφιου του) εχει ανοιξει και δεν χρειαζεται να γινει τιποτα (το να παραστει υποχρεωτικα δικηγορος στη μεταβίβαση ακινητου απο συγγενη προς συγγενη, που γνωριζει καλλιτερα απο οποιονδηποτε δικηγορο αν υπαρχει προβλημα στο ακινητο, ειναι απελευθερωση επαγγελματος οπως και μυρεις οσες περιπτωσεις θα μπορουσα νααναφερω), αλλα ξεχασα ειναι αριστερος και μπορει να κανει και να λεει ανεξοδα οτι θελει, στο να συμφωνουν ολοι δεξιοι αριστεροι στο οτι πρεπει να βρεθουν ισοδυναμα για να μην γινουν περικοπες στα ειδικα μισθολογια, αλλα τα 650 ευρω του αμειβομενου με την ΕΓΣΣΕ μπορεσαν να τα πανε στα 500 και στα 400 δεν ξεσηκωθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ

    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΕ;

    ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ;

    ΠΟΥΛΑΣ ΧΑΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9.38, Αστον αυτον, αλλος κυβερνα τωρα ο κ.Ζαππειος Ι-ΙΙ-ΙΙΙ οποτε ζητα του να κανει αυτα που υποσχοτανε και που δεν ητανε θεμα ΤΤροϊκας αλλα καθαρες επιλογες της Κυβερνησης Παπανδρεου. Πες του λοιπον εδω και τωρα, μειωση ΦΠΑ, αποκατασταση συνταξεων/μισθων στα επιπεδα 2009, μειωση φορων και αμεση επαναδιαπραγματευση του μνημονιου. Μηπως ολα ητανε τριχες κατσαρες σαν του κεφαλιου του ΠΙΟΥ?? μαυρες αραπικες κατσαρες???? Λοιπον φιλαρακο δεν τσαντιζεσε με τον Σκανδαλιδη (εγω τα εχω μαζι του περισσοτερο απο εσενα αλλα για διαφορετικους λογους) και με το Πασοκ αλλα στην ουσια εισαι εξαλλος με τον Σαμαρα βλεποντας οτα ολα οσα σου ελεγε ητανε μπαρουφες και οτι κανει ακριβως οτι εκανε και ο ΓΑΠ δικαιωνοντας τον αργα α σταθερα καθε μερα που περναει. Το Οκτωβρη εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...και οποιος δεν το κατάλαβε η Ευρωπη οδεύει ολοταχώς προς τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, η αφορμή θα βρεθεί, οι αιτίες υπάρχουν ορατές και αορατες.........ζούμε στιγμές του 36 στον ευρωπαικό νότο με μικρές παραλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο ΓΑΠ δικαιωνοντας τον αργα α σταθερα καθε μερα που περναει
    ++
    Καταλαβα σιχαμα.

    Εισαι ο "κολλητος" του αθλιου σκατοπραμματος του ηλιθιου βλακογιοργο της μαργκαρετ τσαντ ,που εδω και καμποσο καιρο πας να μας τον βγαλεις λαδι??!! Ε?? καθικι??

    Σου γαμω το σοι ολο καθαρμα.

    Το ηλιθιο σκατοπραμμα βλακογιοργο της τσαντ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ με απαγχονισμο.
    Και συντομα.
    Το καταλαβες μπασταρδο??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ
    ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχαχα.καλο.το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΣ
    ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟΠΟΤΑ
    ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ
    ΣΕΙΡΑ ΑΚΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο μόνος που παίρνει αποφάσεις είναι ο Γ. Βρούτσης... όλοι οι άλλοι κρύβονται: Αρνούμαι να βάλω νέους φόρους για να πληρωθεί το εφάπαξ.

    [Αποφασιστικότητα απέναντι στους ΔΥ και την ΑΔΕΔΥ επέδειξε ο υπ. Εργασίας Γ. Βρούτσης και έκανε αυτό για το οποίο ο λαός ψήφισε ΝΔ: Να βάλει τάξη στο κράτος και να σταματήσουν οι φορολογούμενοι να επιδοτούν το πάρτι του Δημοσίου. Όπως μέχρι τώρα έτσι και σήμερα η πρόταση της ΑΔΕΔΥ ήταν επιδοτήσει το κράτος το φαγοπότι.

    Όλοι συμφωνούν και δέχονται ότι όπως δείχνουν οι αναλογιστικές μελέτες δεν μπορούν να συνεχίσουν να δίνονται τα εφάπαξ που δίνονταν μέχρι τώρα. Ποια ήταν η πρόταση της ΑΔΕΔΥ;
    Να αυξηθούν οι εισφορές και να πληρώσουν οι νέοι εργαζόμενοι το φαγοπότι των βολεμένων ή να επιδοτηθεί το έλλειμμα από τον προυπολογισμό και τους φορολογούμενους!!
    Να πληρώσω δηλ. εγώ το εφάπαξ κάποιων που πέρασαν ζωή και κότα!
    Επόμενο ήταν ο Βρούτσης να μην κάνει δεκτές τέτοιες προτάσεις και να μειώσει το εφάπαξ σε αυτό που μπορούν να πληρώσουν τα Ταμεία τους που είναι ανάλογο με αυτό που πλήρωσαν όσο είχαν αράξει στο δημόσιο...
    Σημειώστε ότι μέχρι τώρα ο μόνος που παίρνει αποφάσεις είναι ο Βρούτσης... όλοι οι άλλοι κοιτάνε τους διπλανούς τους... να δούμε μέχρι πότε;]


    Τη μείωση του εφάπαξ στο δημόσιο «κατά το ποσοστό του αναλογιστικού ελλείμματος» παραδέχτηκε ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης κατά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ.
    Όπως δήλωσε ο υπουργός αμέσως μετά: «Δυστυχώς τα αναλογιστικά ευρήματα για το ταμείο πρόνοιας δείχνουν σημαντικές αποκλίσεις που το καθίσουν μη βιώσιμο».
    Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, η προσαρμογή θα γίνει μετά από αναλογιστικές μελέτες και με δίκαιο τρόπο. Ο υπουργός απέκλεισε για μια ακόμη φορά το ενδεχόμενο αύξησης των εισφορών ή κάλυψης του ελλείμματος μέσω ΛΑΦΚΑ δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ως υπουργός, δε δέχομαι να χρηματοδοτηθούν τα ελλείμματα του ταμείου από τον κρατικό προϋπολογισμό είτε με την επιβολή φόρων στους πολίτες είτε με την επιβολή εισφορών στη νέα γενιά εργαζομένων προκειμένου οι παλιοί να πάρουν εφάπαξ ποσά που δεν αντιστοιχούν στις εισφορές που έχουν καταβάλλει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΤΕ ΠΙΑ

    ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 20 Ιουλ 2012 10:35:00 π.μ.



    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΛΑΔΙΑ ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΟ Μ@@@Ι ΤΗΣ Κ@@@Η ΣΟΥ ΤΗΣ ΓΥ@@@@@Σ ΣΟΥ...

    Άκου ΜΑΛΑΚΑ Η ΡΑΣΤΏΝΗ ΘΑ ΠΈΡΑΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΌΤΑΝ ΤΟΥΣ ΈΛΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ... ΡΕ 100.000 ΚΑΛΑΖΝΙΚΩΦ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΈΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΝΤΑΖΌΜΑΣΤΑΝ ΑΝ ΚΑΚΑΡΙΖΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ;;; ΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση