GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Γιακουμάτος: "Καλύτερα να μου κόψουν τον κ...ο παρά τις συντάξεις"

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ έδωσε σήμερα ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και αναφέρθηκε στις περικοπές και στην κυβέρνηση... Ο βουλευτής ανέ...

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ έδωσε σήμερα ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και αναφέρθηκε στις περικοπές και στην κυβέρνηση...
Ο βουλευτής ανέφερε χαρακτηριστικά «πέντε δισ. είναι η εκκίνηση για διεθνή διαγωνισμό για το Ελληνικό, το ένα. Δύο, ο ηλεκτρονικός τζόγος, το λέω χρόνια, δεν έχει γίνει ακόμα. Τρία, τα φρουτάκια έχουν 1 δισ. Τέσσερα, να προχωρήσουμε το πετρέλαιο, όλα αυτά είναι ισοδύναμε μέτρα που μπορούν να καλύψουν τις τρύπες, δεν βγαίνει αλλιώς».
«Αν δεν κάνεις μια πολιτική "φαστ τράκ" και στους νόμους ακόμα, δεν γίνεται. Εκεί που είναι "να κόψω μισθό και σύνταξη, ας μου κόψουν εμένα τον κ..ο"».
«Γιατί να μην περπατήσει η κυβέρνηση; Είναι 6 πόδια. Να πέσουν τα δύο, τα τέσσερα ναι, να πέσουν τα 6, γιατί; Δεν πέφτει κανένα. Όταν έχει 6 πόδια αυτή η κυβέρνηση πατά πολύ γερά», είπε ο Κεφαλονίτης πολιτικός, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Και συνέχισε εξηγώντας τους λόγους: "Θεωρώ τον Φώτη Κουβέλη πολύ σοβαρό και υπεύθυνο πολιτικό, τον εμπιστεύομαι απόλυτα."
Ιδιαίτερα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο ανέφερε: "Ο κ.Βενιζέλος έχει εμπειρία, έχει φάει το ξύλο της χρονιάς του από όλα αυτά τα μέτρα και τις καταστάσεις, τις κληρονόμησε από τον Παπανδρέου, άρα έχουν και οι δυο εμπειρία και ο Σαμαράς έχει ένα όραμα για την Ελλάδα. Άρα αυτοί οι τρεις είναι μια γερή βάση»

6 σχόλια

  1. Aκους Βαγγελη καλα λογια απο τους δεξους μετα το χειροκροτημα?? Τα κληρονομησες ολα απο τον Παπανδρεου και οχι απο τον ακατανομαστο της Ραφηνας. Λαδι ολοι Βαγγελι και σμε συνοπτικες διαδικασιες με μια Φαστ Τρακ εξεταστικη-Ειδικο Δικαστηριο και κατευθειαν Γουδι τον ΓΑΠ και καθαρισατε ολοι σας. Θα ανασανει η πολιτικη ζωη του τοπου και ολα θα επανελθουν στα προ του 2009 ευτηχησμενα χρονια που μας αφησε η ΝΔ. Αυτο θα πει μεταμελεια Βαγγελη, Κανουμε την Δεξια κυβερνηση και τον Σαμαρα Προθυπουργο, συν μια συγνωμη εκ μερους σου ρος τον Λαο μπου καταστρεψατε ερημην της ΝΔ και ξαναγυρναμε στην ευτηχια. Διακιωμα σου Βαγγελη αλλα να ξερεις οτι οτι κανεις και οτι γινει θα γινει τουλαχιστον χωρις εμενα γιατι με εκεινα και με αυτα σας εχω αφησει πισω μου σαν πολιτης και πρωην ψηφοφορος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ

    Τα «πέντε δισ. η εκκίνηση για διεθνή διαγωνισμό για το Ελληνικό, το ένα. Δύο, ο ηλεκτρονικός τζόγος, το λέω χρόνια, δεν έχει γίνει ακόμα. Τρία, τα φρουτάκια έχουν 1 δισ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΦ ΑΠΑΞ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝ, ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ

    ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ

    ΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΛΥΚΟΣΥΜΑΧΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

    ΟΤΑΝ ΦΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΣΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ( ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ) ΔΗΛΩΝΟΥΝ 18.000-19.000 ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ 80000- 90.000 ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΩΔΙΚΟ 657, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 1% ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ!

    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΜΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΥΨΟΥΣ 2000 ΕΩΣ 6000 ΕΥΡΩ. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ, ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στους κυβερνώντες... Ψάχνουν ισοδύναμα για να μην κόψουν τους μισθούς των ενστόλων (άλλωστε ποιος θα δέρνει τον κόσμο???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχετικά με την φορολόγια των ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ δεν πρέπει να μας εκπλήσει ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ....

    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΦΤΩΧΟΣ και ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ οι ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήρθαν με ένα ΖΙΒΑΓΚΟ απο την ΑΜΕΡΙΚΗ και ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΧΛΙΔΑ...

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ να βρουμε - να προτείνουμε ΣΥΝΩΝΥΜΑ για την λέξη ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...

    Π.χ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ= ΥΠΗΡΕΤΗΣ του ΛΑΟΥ
    ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ= ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ του ΛΑΟΥ
    αλλα όπως ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ κ.λ.π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασε τα σαπια Γιακουματομπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση