GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τρεις γυναίκες... ΣΥΡΙΖΑ

Καλό ήταν το κλίμα, πληροφορείται η στήλη, στη χθεσινή συνάντηση Ευρυπίδη (Στυλιανίδη) - Σοφίας (Σακοράφα) . Και πώς να μην είναι καλό ...


Καλό ήταν το κλίμα, πληροφορείται η στήλη, στη χθεσινή συνάντηση Ευρυπίδη (Στυλιανίδη)-Σοφίας (Σακοράφα). Και πώς να μην είναι καλό αφού η συνάντηση ήταν ενημερωτική. Τα δύσκολα αναμένεται να ξεκινήσουν μετά όταν ο Ευρυπίδης θα επιχειρήσει να τετραγωνίσει τον κύκλο: Ήτοι και να εξορθολογίσει (μειώσει) τις δαπάνες των δήμων και να ασκήσει κοινωνική πολιτική μέσω αυτών.
Και τι δύσκολα, αφού ο νέος υπουργός εκτός από τη Σοφία έχει απέναντί του δύο ακόμη γυναίκες και μάλιστα...ΣΥΡΙΖΑ: Τις βουλευτίνες Όλγα Γεροβασίλη και Αφροδίτη Σταμπουλή που μαζί με τη Σακοράφα αποτελούν την Επιτροπή Ελέγχου θεμάτων του υπουργείου Εσωτερικών.
Πάντως, ο Ευριπίδης θα συνεχίσει τις επαφές του και με βουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων που έχουν οριστεί υπεύθυνοι της παρακολούθησης των θεμάτων του υπουργείου Εσωτερικών.
aftodioikisi.gr

2 σχόλια

  1. τι πιπιδες φηφιζουν ρε θα μας μουρλανουν στη μπανανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΑΑΑΘΟΝΤΑΙ !!!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΞΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΡΟΟΔΟ" .... (ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΣΣΑ)....

    ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ....
    ΕΔΩ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ .....
    ΤΣΑΜΗΔΕΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΗ, ΑΝ.ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ .....

    ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΘΑ ΚΩΛΩΣΕΙ ?!?!?

    ΣΗΜ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΣ, ΠΡΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....
    ΠΟΙΑ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ, ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ....

    .... ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΕΕΣ !!!!
    ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΟΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ , ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ !!!!
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ !!!!!
    ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑ, ΤΟΥΝΕΛ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση