GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Υποβάλετε τις δηλώσεις σας τη νύχτα»....

«Αποφεύγετε τις ώρες αιχμής, αν γίνεται». Με αυτό το μήνυμα, ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης, στέλνει μήνυμα α...

«Αποφεύγετε τις ώρες αιχμής, αν γίνεται». Με αυτό το μήνυμα, ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης, στέλνει μήνυμα απελπισίας προς τους φορολογουμένους, καλώντας τους να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις στις ώρες, που δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση στο TAXISNET. Θυμίζουμε ότι από φέτος η συντριπτική πλειοψηφία των υπόχρεων καλείται να κάνει τη δήλωση ηλεκτρονικά.
Και, επειδή έχουν γνώση οι φύλακες, ο κύριος Θεοχάρης, γνωρίζοντας τα παθήματα του προκατόχου του, προσέχει για να έχει και προχωρά σε αυτή τη σύσταση.
Ξέρει, δηλαδή, πολύ καλά ότι το σύστημα δεν θα αντέξει σε περίπτωση μαζικής εισροής φορολογουμένων – ήδη είναι στα όριά του τις ώρες αιχμής – και προχωρά στις συγκεκριμένες συστάσεις. Παραθέτει μάλιστα και τον παρακάτω πίνακα, σημειώνοντας ότι «αυτό ίσως βοηθήσει τον κόσμο να επιλέγει ώρες που η κίνηση είναι μικρότερη».
Μόνο, που στα συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία, η κίνηση είναι χαμηλή μόνο από τις 23:00 έως τις 08:00. Αυτό σημαίνει ότι, αν θέλετε να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας ότι η φορολογική σας δήλωση θα υποβληθεί χωρίς πρόβλημα, θα πρέπει να το… ξενυχτήσετε.
Επειδή, λοιπόν, ο φόβος κατάρρευσης του συστήματος εξακολουθεί να υπάρχει, είναι πολύ πιθανό να δοθεί και νέα παράταση, πιθανότατα μέχρι τα τέλη του μήνα. Η τρέχουσα προθεσμία λήγει στις 16 Ιουλίου.

1 σχόλιο

  1. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!
    Έχει δοθεί παράταση μέχρι 31 Ιουλίου 2012! Και ενώ έχουμε ήδη 27 Ιουλίου εσείς γράφετε ότι η τρέχουσα προθεσμία λήγει 16 Ιουλίου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση