GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αράπογλου προς Μόσιαλο: "Η Δημιουργική Ελλάδα είναι δική μου"

Θέμα με την ονομασία του ομίλου προβληματισμού με τίτλο "Δημιουργική Ελλάδα" που δημιούργησε ο Ηλίας Μόσιαλος και πραγματοποιεί...

Θέμα με την ονομασία του ομίλου προβληματισμού με τίτλο "Δημιουργική Ελλάδα" που δημιούργησε ο Ηλίας Μόσιαλος και πραγματοποιεί την πρώτη της εκδήλωση σήμερα στην Αθήνα, προέκυψε, αφού το domain name είναι κατοχυρωμένο από την Χρύσα Αράπογλου στην Ελληνική και στην Αγγλική γλώσσα. Με επιστολή της η κυρία Αράπογλου ζητά να αλλάξει το όνομα της ομάδας του ο κ. Μόσιαλος.
Ολόκληρη η επιστολή:
ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
από Arapoglou Xrysa, Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012
Κύριε Μόσιαλε,
Ενημερώθηκα ότι λειτουργείτε στο facebook ομάδα προβληματισμού με την ονομασία «Δημιουργική Ελλάδα». Μάλιστα πληροφορούμαι, από τις σχετικές αναρτήσεις, ότι οργανώνετε εκδήλωση γνωριμίας την ερχόμενη Παρασκευή.
Επιθυμώ λοιπόν εγκαίρως και σίγουρα πριν την εκδήλωση να σας ενημερώσω ότι, εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, έχουμε δημιουργήσει με δική μου πρωτοβουλία και λειτουργούμε με ομάδα φίλων την ιστοσελίδα www.creativegreece.gr –Δημιουργική Ελλάδα, με νομική κατοχύρωση του αντίστοιχου domain name στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.
Άλλωστε, μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο με λέξεις- κλειδιά «Δημιουργική Ελλάδα» οδηγεί κατά απόλυτη προτεραιότητα στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Όπως θα διαπιστώστε και από την περιήγηση στο περιεχόμενό της:
«Η ιδέα της «Δημιουργικής Ελλάδας» προέκυψε από μια ακατανίκητη επιθυμία να δηλώσουμε «φτάνει πια». Φτάνει με την εικόνα της Ελλάδας της αδράνειας και της ασυδοσίας που προβάλλεται από παντού. Φτάνει με την αναπαραγωγή της μιζέριας και των κλειστών δρόμων που τροφοδοτεί την κοινωνία του φόβου. Φτάνει με την αποκλειστικότητα των ειδήσεων της φτωχής και ανέντιμης χώρας.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΩΝ ΜΝΗΜΕΙΑΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ, ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΝΗΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΩΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ»
Από τα παραπάνω γίνεται φανερό ότι θα πρέπει να τροποποιήσετε το όνομα της πρωτοβουλίας και σας παρακαλώ να το κάνετε μέχρι την Πέμπτη, δηλαδή πριν την επίσημη πρώτη εκδήλωση . Σε άλλη περίπτωση θα βρεθώ στη δύσκολη θέση να ασκήσω περαιτέρω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.
Ευχαριστώ
Χρύσα Αράπογλου

4 σχόλια

  1. Εγώ συμφωνώ με τον κύριο Αδωνι, Σπυρίδων, Μπουμπουκο, Γεωργιάδη, Μανωλιδη...

    Κάνει δηλώσεις ευθαρσώς στο έχτρα3 ( 4-7-2012) ότι οι Φουχτερ ο Ραιχεμπαχ είναι οι ΙΔΙΚΟΊ που με της συμβουλές τους τον είχαν βοηθήσει σαν ΥΦΥΠΟΥΡΓΑΡΑ να φτιάξει το κράτος....

    ΑΡΑΑΑΑΑΑ,γιατί να υπάρχεται εσείς στην ΒΟΥΛΗ ρε ανίκανοι; ας βάλουμε τους ξένους να μην πλερώνουμε ΟΛΟΥΥΥΥΣΣΣΣ ΕΣΑΣΣΣΣΣ;

    ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΒΟΥΛΗ ΌΛΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΚΑΙ ΚΌΜΜΑΤΑ..

    ΖΗΤΩ Ο ΡΑΙΧΜΠΑΧ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΧΤΕΡ ..

    ΕΞΩ ΌΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ....

    ΝΑ ΜΠΟΎΝΕ ΟΙ ΣΩΣΤΟΊ ΞΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ..

    ΕΥΓΕ ΑΔΩΝΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΏ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΡΧΉ ΚΕΡΑΤΆ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ ΤΗΝ ΚΕΦΆΛΑ ΣΟΥ..

    ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΜΑΣ ..

    ΖΗΤΏ ΟΙ ΞΈΝΟΙ ΦΊΛΟΙ ΜΑΣ .. ΈΤΣΙ ΑΔΩΝΙ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ- ΜΑΝΩΛΗΔΗ-ΣΠΥΡΙΔΟΝΑ- ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!!

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕ (ΨΌΦΗΣΑΝ)!!!ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΓΙΑ ΛΑΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φαγωθειτε ρε συχαμενα τσογλανοπασοκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΧΡΥΣΑ...ΟΤΑΝ Ο ΓΑΠ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟ "ΜΑΓΑΖΙ" ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΣ (ΕΡΤ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ; ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΕΝΕΚΕ ΤΟΝ ΞΕΓΑΝΩΤΟ....ΤΙ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ" ΡΕΚΗΠΟΥΡΕ;....ΟΥΣΤ ΑΧΡΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η διαδεδομένη ανοησία περί ανόδου της ανταγωνιστικότητας στον ιδιωτικό τομέα αν μειωθούν οι μισθοί πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

    Διότι όσο μειώνονται οι μισθοί και δεν μειώνονται στο ίδιο ποσοστό οι τιμές, ούτε αναπροσαρμόζεται το φορολογικό σύστημα, στο μόνο πράγμα που θα γίνουμε ανταγωνιστικοί είναι στις αυτοκτονίες.

    Οσο για τις πολύ διαδεδομένες επίσης ανοησίες περί επενδύσεων, τις ακούγαμε και την εποχή του χρηματιστηρίου επί Σημίτη.

    Εκείνοι που τα ΜΆΖΕΨΑΝ τα επένδυσαν σε ελβετικούς λογαριασμούς και σε βίλες που μεταβιβάστηκαν σε off shore.

    Επίσης θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε ποιος παπάρας ενημέρωσε τον τεχνοκράτη της κεντρικής τράπεζας, τον Φινλανδό Αουσενμπαχ, ότι ο μέσος μισθός στο Δημόσιο είναι τρεις χιλιάδες ευρώ.

    Ετσι, για να μαθαίναμε ποιος ξεπερνά κατά πολύ τον μέσο όρο βλακείας...

    Για να τελειώνουμε με ΟΛΟΥΣ τους Ευρω--πεους , όσο υπάρχουν off shore στην ελεύθερης αγοράς της ΕΥΡΩΠΗΣ , είναι μαλάκας ο Ελληνας που πληρώνει...

    Μας έλεγαν ότι αν θα βγούμε από το ευρώ θα έλθουν και θα μας τα πάρουν ΟΛΑ τσάμπα .. δηλαδή αν θα είμαστε στο ευρώ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΆΡΟΥΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΌ; .. ΟΜΙΛΕΊΤΕ ΡΕ ΑΡΧΊΔΙΑ...

    ΛΑΟΚΡΑΤΊΑ ΠΑΝΤΟΎ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΪΚΌ ΣΔΟΕ ΌΛΟΙ..

    ΓΑΜΏ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΡΧΕΣ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ...

    ΑΥΤΟΙ ΈΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ 100 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΝ ΠΛΟΎΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΡΕ ΜΕΡΚΕΛ, ΡΕ ΜΠΑΡΟΖΟ, ΡΕ ΡΑΣΜΟΥΣΕΝ, ΡΕ ΤΟΜΣΕΝ, ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΛΛΛΛΟΟΙΙΙ..

    ΛΑΙΚΟΣ ΣΔΟΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΕΙΝΑΣΜΈΝΟΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΦΆΡΜΑΚΆ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΌ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΎΜΑ...

    ΕΛΑΤΈ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΆΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΊΝΕ...

    Ο-Λ-ΟΥ-Σ

    Αθανάσιος Κλάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση