GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έβαλαν φωτιά σε άστεγο!

Άγνωστοι νεαροί έβαλαν φωτιά σε έναν άστεγο που ο οποίος είχε βρει καταφύγιο σε κεντρική πλατεία στην παλιά πόλη της Αγίας Πετρούπολης. O...

Άγνωστοι νεαροί έβαλαν φωτιά σε έναν άστεγο που ο οποίος είχε βρει καταφύγιο σε κεντρική πλατεία στην παλιά πόλη της Αγίας Πετρούπολης.
O άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. «Ένας άστεγος 38 ετών διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση με εγκαύματα στην πλάτη και τα χέρια», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια αστυνομική πηγή.
«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άστεγος δήλωσε ότι άγνωστοι νεαροί του έβαλαν φωτιά κοντά σε μια πλατεία στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του». Στη Ρωσία υπάρχουν 150.000 ως 350.000 άστεγοι, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών. Όμως ειδικοί εκτιμούν ότι ο αριθμός τους είναι στην πραγματικότητα πολύ μεγαλύτερος, από 1,5 ως 4,2 εκατομμύρια σε συνολικό πληθυσμό περίπου 143 εκατομμυρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση