GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αποκαλύπτικές μαρτυρίες για την ερωτική σχέση Μ. Τζάγκερ- Ντ. Μπάουι!

Ήταν άνοιξη του 1973, όταν Μικ Τζάγκερ και Ντέιβιντ Μπάουι αντάλλασσαν συχνά επισκέψεις στις συναυλίες ο ένας του άλλου. Το σοκ ήρθε λί...

Ήταν άνοιξη του 1973, όταν Μικ Τζάγκερ και Ντέιβιντ Μπάουι αντάλλασσαν συχνά επισκέψεις στις συναυλίες ο ένας του άλλου. Το σοκ ήρθε λίγους μήνες μετά, όταν η Άντζι Μπάουι… έπιασε τον άντρα της με τον Μικ Τζάγκερ, στο κρεβάτι της να κοιμούνται γυμνοί!
Μια άλλη μαρτυρία στη βιογραφία του Τζάγκερ, από τη συνεργάτιδα τους και τραγουδίστρια, Άβα Τσέρι, επιβεβαιώνει τον έρωτα Τζάγκερ και Μπάουι! "Παρόλο που αρκετές φορές βρέθηκα στο κρεβάτι και με τους δύο, τελικά κατέληγα να τους παρακολουθώ να κάνουν σεξ μόνοι τους!" είπε η ίδια.
Η τρίτη μαρτυρία, όμως έρχεται να σφραγίσει την ανεκδιήγητη σχέση των δύο ροκ σταρ! "Όταν αντιλήφθηκαν ότι διατηρώ παράλληλες σχέσεις και με τους δύο, μου έκανα κάτι περίεργα τηλεφωνήματα στις 3 τα μεσάνυχτα και με καλούσαν να τους συναντήσω στιο κρεβάτι με άλλες 4 υπέροχες μαύρες γυναίκες ή 4 υπέροχους μαύρους άντρες" αποκάλυψε η Bebe Buell, μοντέλο του περιοδικού "Playboy".

ΠΛηροφορίες: star

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση