GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεπαιχνίδι χαρίζει στον νικητή ένα νησί στον Ινδικό Ωκεανό!

H κυβέρνηση της Μοζαμβίκης διοργανώνει έναν διαγωνισμό και χαρίζει στο νικητή ένα νησί!... O τυχερός θα έχει τη δυνατότητα μαζί με τρία ά...

H κυβέρνηση της Μοζαμβίκης διοργανώνει έναν διαγωνισμό και χαρίζει στο νικητή ένα νησί!...
O τυχερός θα έχει τη δυνατότητα μαζί με τρία άτομα που θα επιλέξει να μετοικήσει στη Μπενγκουέρα, ένα εξωτικό νησί στον Ινδικό Ωκεανό, το οποίο τους παραχωρείται για 25 ολόκληρα χρόνια, ενώ όλα τους τα έξοδα, συμπεριλαμβανομένων και των εισιτηρίων θα είναι πληρωμένα.
Στον διαγωνισμό έχουν δηλώσει υποψηφιότητα άτομα από 120 χώρες, ενώ στα τέλη του ερχόμενου Νοέμβρη, θα γίνει η κλήρωση για τους 15 φιναλίστ που θα διαγωνιστούν δημοσίως (άγνωστο σε τι) διεκδικώντας το νησί-τρόπαιο.
Η εξωτική Μπενγκουέρα έχει έκταση 55 τ.χλμ και βρίσκεται 14 χιλιόμετρα ανοικτά της Μοζαμβίκης. Διαθέτει παραλίες με λευκή άμμο και κρυστάλλινα νερά, τρεις λίμνες κι μία έπαυλη για τον τυχερό νικητή.
Από το 1971 το νησί θεωρείται εθνικό πάρκο και φιλοξενεί 140 διαφορετικά είδη πουλιών, καθώς και σπάνια έντομα και ερπετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση