GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση για την κατάρριψη τουρκικού πολεμικού αεροσκάφους στη Συρία

Η κατάρριψη τουρκικού πολεμικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους στο Συριακό εναέριο χώρο κοντά στο λιμάνι της Συρίας Λατάκια, είναι μέρος μια...

Η κατάρριψη τουρκικού πολεμικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους στο Συριακό εναέριο χώρο κοντά στο λιμάνι της Συρίας Λατάκια, είναι μέρος μιας άκρως επικίνδυνης αποστολής της πολεμικής αεροπορίας της Τουρκίας, που εδώ και καιρό έχει αναλάβει έντονη παρασκηνιακή και παραστρατιωτική δράση στα σύνορα με τη Συρία, εξοπλίζοντας και στηρίζοντας τις δυνάμεις που μάχονται το καθεστώς Άσαντ. Η συνεχιζόμενη εμφύλια σύγκρουση στη χώρα δεν πρέπει να αποτελεί άλλοθι και αντικείμενο εκμετάλλευσης για γεωστρατηγικές και ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες από καμιά χώρα και υπερδύναμη.
Η Ελληνική κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει διεθνείς και διπλωματικές πρωτοβουλίες που θα αποκλιμακώσουν την ένταση στην περιοχή, ενώ θα πρέπει να απέχει κατηγορηματικά από οποιαδήποτε μορφή στρατιωτικής εμπλοκής της χώρας μας που θα αποσκοπούσε σε ενέργειες τυχοδιωκτικές και επιβλαβείς για τον Ελληνικό λαό.

2 σχόλια

  1. Νέα αγιογραφία Τσίπρα από το CNN
    Ο Αλέξης Τσίπρας περιγράφεται ως το ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Ο ανταποκριτής του CNN παρακολούθησε την ομιλία του κ. Τσίπρα στο συνέδριο του Economist και στη συνέχεια γευμάτισε μαζί του.

    Την είσοδο του κ. Τσίπρα στην αίθουσα του συνεδρίου, ο δημοσιογράφος Τζον Ντεφτέριος περιγράφει ως εξής: «Ένας νέος, κομψός άνδρας σε ένα μπλε κουστούμι, που το έχει ταιριάξει με σουέντ παπούτσια και λευκό πουκάμισο –εκτός από γραβάτα- κάθεται στην κεντρική θέση. Όλα τα μάτια είναι καρφωμένα στο ανερχόμενο αστέρι της Ελλάδας, τον 38χρονο Αλέξη Τσίπρα».
    Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας με το «ηλεκτρικό χαμόγελο» ανεβαίνει στο βήμα του συνεδρίου, από όπου εξαπέλυσε επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση σχετικά με τους χειρισμούς της στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο νεαρός πολιτικός έχει αποστηθίσει σελίδες από το «βιβλίο παραστάσεων» του Ανδρέα Παπανδρέου, τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. «Έλκει τα συναισθήματα ενός πολύ περήφανου, συχνά εθνικιστικού εκλογικού σώματος», σημειώνει.
    Ο ανταποκριτής του CNN λίγο αργότερα έχει μια προσωπική συζήτηση με τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, για την οποία σημειώνει τη «βαριά προφορά του στα αγγλικά». Τέλος εκτιμά ότι ο Αλέξης Τσίπρας πατάει σταθερά τα πόδια του στο έδαφος, ώστε να μην αποδειχτεί από ανερχόμενος, διάττοντας αστέρας.

    - Πως αλλιως θα δωσει τα πετρελαια στους Τουρκους....

    - Τωρα το οτι "έχει αποστηθίσει σελίδες από το «βιβλίο παραστάσεων» του Ανδρέα Παπανδρέου" ειναι καλο????
    Και το οτι «Έλκει τα συναισθήματα ενός πολύ περήφανου, συχνά εθνικιστικού εκλογικού σώματος» απο που προκυπτει?

    Θα τρελαθουμε εντελως!
    Η παρασιτική αντιπαραγωγική ελληνική ελίτ βρήκε καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση