GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι σεισμικές έρευνες...

Με την έλευση του φθινοπώρου θα ξεκινήσουν και οι σεισμικές έρευνες, νοτίως της Κρήτης, όπως ανακοίνωσε  στο συνέδριο του «Εconomist» ο νέος...

Με την έλευση του φθινοπώρου θα ξεκινήσουν και οι σεισμικές έρευνες, νοτίως της Κρήτης, όπως ανακοίνωσε  στο συνέδριο του «Εconomist» ο νέος υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ασημάκης Παπαγεωργίου.
Μοναδική προϋπόθεση για την έγκαιρη έναρξη των ερευνών, να τηρηθεί αυστηρά το χρονοδιάγραμμα.
Οι ελπίδες για τη σημαντική συνδρομή στην οικονομία αναπτερώνονται, ωστόσο, δε λείπουν οι επιφυλάξεις σε ότι αφορά το δευτερο στάδιο μετά τη διαπίστωση ύπαρξης (ή μη) κοιτασμάτων, και έχει να κάνει με την έγκαιρη αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας.

5 σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ.ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ.ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΔΕΝ ΓΕΡΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AMA OI ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΕΣΕΝΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΑΔΕΣ ΒΙΛΛΕΣ ΚΟΤΕΡΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΕΣ ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΣΠΑ ΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΩΦΕΡ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΕΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΗΤΡΕΣ.ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΕΡΑ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΒΟΥΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΠΑΛΩΝΕΤΕ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ.ΜΗΝ ΠΑΣ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ.ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΝΕΡΓΑ .ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 30.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΒΑΛΕ 2.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ.ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΧΟΡΤΑΡΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΜΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ.ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ Ο ΗΡΩΔΗΣ Ο ΑΤΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΥΛΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ.ΑΣΕ Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο που & ως που το κρατος πρεπει
    να επιχειρει? Οπουδηποτε υπηρξε το κρατος επιχειρηματιας, οι χωρες οδηγηθηκαν στην καταστροφη.

    Σε ολο τον πλανητη, πλην της Β.Κορεας & ημων, οι αγορες ειναι ιδιωτικες ρυθμιζομενες, οι ΔΕΚΟ μετατραπηκαν σε Α.Ε.Δημοσιο = πηγη διαφθορας εξ ορισμου!
    ______________________________
    Αυτα μας εστειλαν στα μνημονια.

    Να τελειωνουμε με το γαμημενο το δημοσιο.
    Ψοφος στον ακρατο κρατικισμο που δημιουργησε ο μισελληνας Ανδρεας Παπανδρεου & στηριζουν σοσιαλιστες & κομμουνια.
    Το διεφθαρμενο κρατος ουτε περιπτερο να μην εχει....


    Η δευτερολογία Σαμαρά στη Βουλή ...

    Απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ !!!

    Σμαράς προς Τσίπρα: Πες στον Φωτόπουλο που σε στηρίζει...
    «Άντε γεια... άντε γειά»

    Μπραβο ρε Σαμαρα!!
    Αν κανεις εστω και τα μισα απο αυτα π λες θα μεινεις στην ιστορια σαν τον Πρωθυπουργο που εσωσε την Ελλαδα και τους Ελληνες!!

    θα περασουν πολλα χρονια για να καταλαβουν τα ζωα οι βολεμενοι οτι καποια πραγματα πρεπει να γινουν επιτελους!!

    Πρεπει να αλλαξουμε την Ελλαδα!!
    Η παλια Ελλαδα με κυριο εκφραστει τον Συριζα πεθανε κυριοι!!

    ΠΕΘΑΝΕ!!

    Τωρα αρχιζουμε, θελουμε μια αλλη Ελλαδα και την θελουμε γρηγορα!!
    Παμε Αντωνη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 08:00# Που να πατε ανθρωπε μου?? Τελος παντω ξεκινηστε να προλαβετε να φτασετε καπου μεχρι τον Οκτωβριο μεχρι εκει θα ειναι η πολιτικη ζωη σας, το υπογραφω.
    Δευτερο, η αναρτηση αναφερεται σε ερευνες για πετρελαια και σας υπενθυμιζω αχρηστοι ποιος τα δρομολογησε, πεστετο δεν ειναι κακο. Φερτε πισω τον ΓΑΠ μην χανουμε χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση