GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για πολιτική έκρηξη προειδοποιεί ο Μπαραντέι

Συνάντηση ανάμεσα στον στον πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι, τους δικαστές και το στρατιωτικό συμβούλιο ζήτησε ο αιγύπτιος διαφωνών Μοχάμεντ Ελ ...

Συνάντηση ανάμεσα στον στον πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι, τους δικαστές και το στρατιωτικό συμβούλιο ζήτησε ο αιγύπτιος διαφωνών Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, προκειμένου να επιλυθεί η πολιτική κρίση που έχει δημιουργηθεί μετά την ακύρωση από τον Μόρσι μιας δικαστικής απόφασης για τη διάλυση του κοινοβουλίου.
«Η συνείδηση του έθνους έχει ανάγκη από μια άμεση συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της δημοκρατίας, τους εκπροσώπους της δικαστικής εξουσίας και το στρατιωτικό συμβούλιο για να επιτευχθεί μια πολιτική και νόμιμη λύση ώστε να αποφευχθεί μια έκρηξη στη χώρα», έγραψε ο Ελ Μπαραντέι στο Twitter.
Προηγουμένως ο Ελ Μπαραντέι είχε δηλώσει πως η απόφαση του Μόρσι να αποκαταστήσει το κοινοβούλιο μετατρέπει την Αίγυπτο «από μια κυβέρνηση του νόμου σε μια κυβέρνηση ανθρώπων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση