GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαυρισμένος κι ευδιάθετος ο Γιώργος Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη...

Επέστρεψε στα διεθνή του καθήκοντα ο Γιώργος Παπανδρέου που προήδρευσε...

Επέστρεψε στα διεθνή του καθήκοντα ο Γιώργος Παπανδρέου που προήδρευσε...
σε συνάντηση ηγετών Σοσιαλιστικών Κομμάτων χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώην πρωθυπουργός, με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, υποδέχθηκε στην Θεσσαλονίκη τους βαλκάνιους πολιτικούς με αντικείμενο της συνάντησης θέματα της επικαιρότητας. Μαυρισμένος, φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα σκούρο σακάκι, ο κ. Παπανδρέου προήδρευσε της συνάντησης που είχε ως αντικείμενο την προετοιμασία των πολιτικών θέσεων που θα τεθούν προς έγκριση στην συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που θα γίνει στα τέλη Αυγούστου στη Νότια Αφρική.
Στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ άλλων βρέθηκαν, ο πρώην πρόεδρος της Σερβίας και ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος, Μπόρις Τάντιτς, ο πρώην πρόεδρος του Μαυροβουνίου και ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος Σοσιαλιστών, Μίλο Τζουκάνοβιτς, ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας, Έντι Ράμα, η αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς από το Κόμμα SDSM της ΠΓΔΜ, Ραντμίλα Σεκερίνσκα, ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Βουλγαρίας, Γκιόργκι Αναστάσοβ, ο αντιπρόεδρος του Βουλγαρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος και αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου, Γκιόργκι Πιρίνσκι, η αντιπρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Βουλγαρίας, Κορίνα Κρετού και ο Γραμματέας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Λούις Αγιάλα.

3 σχόλια

  1. οι βλακες απο διπλα γιατι γελανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μόνος σωστός.
    Εθνικό κεφάλαιο.

    οι σκατόψυχοι ονειρεύονται φυλακές αλλά θα αυτοκτονούν λόγω απωθημένων.
    Ο ΓΑΠ γρήγορα θα δικαιωθεί. Με το Βαγγέλη το Βενιζέλο θα πανε πολύ μπροστά την Ελλάδα και το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση