GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέντε συμβουλές για να διώξετε το άγχος στις διακοπές!

Σε μια εποχή όπου τα πάντα κινούνται γρήγορα και οι απαιτήσεις είναι πολλές, ο άνθρωπος χρειάζεται ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ! Παρά το γεγονός ότι όλοι π...

Σε μια εποχή όπου τα πάντα κινούνται γρήγορα και οι απαιτήσεις είναι πολλές, ο άνθρωπος χρειάζεται ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ! Παρά το γεγονός ότι όλοι προσπαθούν να αποδράσουν πολλές ή λίγες μέρες, λίγοι τελικά καταφέρνουν να "γεμίσουν" τις μπαταρίες τους και να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τις ξέγνοιαστες στιγμές.
Ίσως κάποιος να έλεγε ότι είναι τόσα τα προβλήματα στη σύγχρονη εποχή που δεν σε αφήνουν ήρεμο και ήσυχο. Όμως το έχουμε ανάγκη να μπορέσουμε να ξεφύγουμε. Είναι απαραίτητο πια να χαλαρώνει ο οργανισμός λίγες μέρες το χρόνο.
Παρακάτω είναι μερικά tips για να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε στις διακοπές.
• Ακόμα και αν δεν είστε λάτρεις του μπάνιου και των θαλάσσιων σπορ, φροντίστε να περάσετε μια ολόκληρη μέρα στη θάλασσα. Ο ήχος των κυμάτων είναι πολύ χαλαρωτικός και μπορεί να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε. Αποφύγετε να επιλέξετε πολυσύχναστες παραλίες ή χώρους με "επιδέξιους" ρακετίστες γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκνευριστείτε περισσότερο!
• Μην αφήνετε να σας χαλάσουν τη διάθεση. Οι μέρες αυτές είναι δικές σας και το οφείλετε στον εαυτό σας να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Απομακρύνετε τους ανθρώπους ή τις καταστάσεις που σας ενοχλούν. Όταν αυτό δεν είναι εφικτό, αφήστε τα λίγο πίσω σας.
• Φροντίστε να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί όταν αισθάνεστε πιεσμένος. Ένα σταυρόλεξο, ένα βιβλίο, μια παρτίδα τάβλι ή οτιδήποτε άλλο σας χαλαρώνει μπορεί να μπει στη λίστα με τις ασχολίες σας
Και μην ξεχνάτε! Όλα ξεκινούν από τη δική σας διάθεση να ξεκουραστείτε. Εφόσον εσείς το θέλετε πραγματικά, τίποτα δεν μπορεί να σας το χαλάσει.
Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση