GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωγή κατά "Τύπου της Κυριακής" από την Χρυσή Αυγή για τα υποπολυβόλα...

Tο ρεπορτάζ του Τύπου της Κυριακής έγραφε: «Έναν ολόκληρο στρατό εξοπλισμένο με υποπολυβόλα, βομβίδες κρότου-λάμψης και αλεξίσφαιρα αυτο...

Tο ρεπορτάζ του Τύπου της Κυριακής έγραφε:
«Έναν ολόκληρο στρατό εξοπλισμένο με υποπολυβόλα, βομβίδες κρότου-λάμψης και αλεξίσφαιρα αυτοκίνητα ζητεί επιπλέον από τις αστυνομικές αρχές για την προοσωπική του ασφάλεια και των βουλευτών του ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος επικαλούμενος ειδικούς λόγους ασφαλείας.
Προτείνει μάλιστα τη δική του λίστα ονομάτων με αστυνομικούς που επιθυμεί να γίνουν συνοδοί ασφαλείας της Κοινοβουλευτικής του ομάδας, «καρφώνοντας» έτσι το δικό του «πυρήνα» στους αστυνομικούς κύκλους»
Η Χρυσή Αυγή απαντάει με αγωγή και κάνει την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Σε ρεσιτάλ κιτρινισμού και παραπληροφόρησης επιδόθηκε σήμερα η εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», στο πρωτοσέλιδο της οποίας διαβάζουμε: «Στρατό από αστυνομικούς με οπλοπολυβόλα και χειροβομβίδες απαιτεί ο Μιχαλολιάκος».
Η συγκεκριμένη είδηση ξεφεύγει από τα όρια της λασπολογίας  και αγγίζει αυτά της επιστημονικής φαντασίας. Μη έχοντας άλλο τρόπο να πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα οι κεντροδεξιοί αντίπαλοί μας εφευρίσκουν τη μία τερατολογία μετά την άλλη.

Στη συνέχεια του εν λόγω άρθρου, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες συνεχίζονται. Αναφέρεται ότι η Χρυσή Αυγή έχει αιτηθεί την απόσπαση περισσοτέρων αστυνομικών απ’ όσους δικαιούται βάσει νόμου. Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα, καθώς στο επίσημο αίτημα του κόμματός μας προς το αρμόδιο υπουργείο, αιτούμεθα λιγότερους αστυνομικούς απ’ όσους δικαιούμεθα.

Το νομικό μας τμήμα προετοιμάζει τη στιγμή αυτή αγωγή κατά της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής» για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμιση. Όσον αφορά τα σχετικά με… «πυρήνα της Χρυσής Αυγής στους κόλπους της αστυνομίας», θα έπρεπε να γνωρίζει ο συντάκτης του κειμένου, ότι όλα τα πολιτικά κόμματα αιτούνται την απόσπαση συγκεκριμένων αστυνομικών για την ασφάλεια των βουλευτών τους. Πυρήνας της Χρυσής Αυγής στην αστυνομία ασφαλώς και δεν υφίσταται, υπάρχει ενδεχομένως ένας αριθμός Ελλήνων Αστυνομικών που επικροτούν το πολιτικό μας πρόγραμμα, όπως δικαιούνται ως Έλληνες πολίτες.»

2 σχόλια

  1. Κλείνει η ___________ Χαλυβουργία.

    Τέλος εποχής για τη Χαλυβουργία, καθώς η διοίκηση εντός της εβδομάδας καταθέτει αίτηση για τη διακοπή των εργασιών της.Εκπρόσωπος του ομίλου Μάνεση σε συνάντηση που θα γίνει στο υπουργείο Εργασίας θα ανακοινώσει την απόφαση του Ομίλου να κλείσει οριστικά τις εγκαταστάσεις της Χαλυβουργίας Ελλάδος και ότι:

    - Θα φροντίσει, παρά την αδυναμία που προκαλεί η κρίση, για την απασχόληση όλων των σήμερα εργαζομένων στο συγκρότημα.
    - Δεν πρόκειται να επαναπροσλάβει όσους χρειάσθηκε να χάσουν τις θέσεις εργασίας για την διατήρηση των προϋποθέσεων εξυγίανσης της χαλυβουργικής μονάδος.

    Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3, η Ελένη Καταβάτη, πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα στη Χαλυβουργία, οι εργαζόμενοι είχαν συναντήσεις με εκπροσώπους των κομμάτων που κατανόησαν, όπως είπε, το πρόβλημα πλην του κ. Λαφαζάνη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Η κ. Καταβάτη είπε πως ο κ. Λαφαζάνης τάχθηκε υπέρ των αποφάσεων του σωματείου που κρατά κλειστό το εργοστάσιο παρά την δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη την απεργία.
    Ζήτησε τέλος την παρέμβαση εισαγγελέα για να ανοίξει το εργοστάσιο.

    - Μπράβο στα παιδιά του ΠΑΜΕ
    & τα πουστράκια του £ύριζα (χέρι-χέρι με της Χ.Α.)
    τους χειρότερους ανθέλληνες στην παγκόσμια ιστορία.
    Ο σκοπός τους πέτυχε.

    Τώρα κάντε π@@τανάκια τα παιδιά σας να ζήσουν στον όμορφο κόσμο του £ύριζα..ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε τοσο μισος για την χα ουτε τους ψηφισα ουτε θα τους ψηφισω αλλα προκαλει εντυπωση το μενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση