GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Του πείραξαν την γυναίκα και απείλησε να βάλει βόμβα στο «Βενιζέλος»...

Έχουν «σφίξει» τελικά οι ζέστες και για τους επισκέπτες στην χώρα. Από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας συνελήφθη ένας 23χρονος Βέλγο...

Έχουν «σφίξει» τελικά οι ζέστες και για τους επισκέπτες στην χώρα. Από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας συνελήφθη ένας 23χρονος Βέλγος, για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Ειδικότερα, τις τελευταίες δύο ημέρες, ο 23χρονος έστειλε δύο ηλεκτρονικά μηνύματα στην ιστοσελίδα του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», με τα οποία ανακοίνωνε, ότι εκδήλωνε την πρόθεση του να προβεί σε έκνομες ενέργειες, όπως το να τοποθετήσει βόμβα στον διεθνή αερολιμένα κατά τη διάρκεια της διαμονής του στην Ελλάδα.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αερολιμένα Αθηνών, αξιοποιώντας τα στοιχεία των μηνυμάτων, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν ως αποστολέα τους, τον 23χρονο Βέλγο, ο οποίος εντοπίσθηκε στη Σητεία και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση