GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιθεροβάμονες στην εξουσία…

Το πλαίσιο  πολιτικής   συμφωνίας  στο οποίο κατέληξαν ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης,  είναι γεμάτο από παροχές και μειώσει...

Το πλαίσιο πολιτικής συμφωνίας στο οποίο κατέληξαν ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης,  είναι γεμάτο από παροχές και μειώσεις φόρων με δημοσιονομικό κόστος που μπορεί να πλησιάζει ή και να ξεπερνά τα 10 δισ ευρώ. Το πολιτικό αυτό κείμενο δημοσιεύεται λίγο πριν ξεκινήσει η προσπάθεια συνεννόησης με την τρόικα για την εφαρμογή του νέου μνημονίου.
Από τη μια περιγράφονται παροχές της τάξης των 10 δισ ευρώ και από την άλλη προετοιμάζονται μέτρα για το 2012, το 2013 και το 2014 που μπορεί να φτάσουν τα 20 δισ ευρώ. Έχουμε συνηθίσει τη μεγάλη απόσταση που χωρίζει την πολιτική θεωρία από την πράξη αλλά εδώ τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο.
Τα μικρά, ευτυχώς, προβλήματα υγείας που εμφάνισαν ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς και ο υπουργός Οικονομικών κ. Ράπανος μπορεί να οφείλονται στο στρες που προκαλεί η αναγκαστική προσγείωση στην δύσκολη οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα.
citypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση