GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι… αμαρτίες του Ραϊκόνεν

Την… κακοτυχία του αντιμετωπισε ο Κίμι Ραϊκόνεν, στην πίστα της Γερμανίας.  Ο Φινλανδός πιλότος στις 15 επισκέψεις του σε γερμανικό σιρκ...

Την… κακοτυχία του αντιμετωπισε ο Κίμι Ραϊκόνεν, στην πίστα της Γερμανίας. Ο Φινλανδός πιλότος στις 15 επισκέψεις του σε γερμανικό σιρκουί έχει εγκαταλείψει τις δέκα, τονίζοντας πως εκεί πρέπει να… πληρώνει αμαρτίες που είχε κάνει σε κάποια προηγούμενη ζωή του.
«Δεν ξέρω, ίσως σε κάποια προηγούμενη ζωή μου να είχα κάνει κάτι πολύ κακό. Πάντα στη Γερμανία οδηγούσα καλά, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι η τύχη ποτέ δεν ήταν με το μέρος μου και πάντα κάτι συνέβαινε κάτι το οποίο με εμπόδιζε να πανηγυρίσω τη νίκη.
Στην πίστα της Γερμανίας έχω τέσσερις πολ ποζίσιον και έξι εγκαταλείψεις. Προφανώς και τα δύο σιρκουί και το Χόκενχαϊμ και το Νίρμπουργκρινγκ δεν μου πηγαίνουν πολύ καλά, ίσως φέτος να αλλάξει κάτι και να έρθουν μαζεμένα τα καλά αποτελέσματα», ήταν τα λόγια Iceman.
Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση