GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρούτσης: Η «Χαλυβουργία» πρέπει να επαναλειτουργήσει...

Το υπουργείο Εργασίας κατέβαλε και θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή συμφιλιωτική προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της Χαλυ...

Το υπουργείο Εργασίας κατέβαλε και θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή συμφιλιωτική προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της Χαλυβουργίας, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης τονίζοντας ότι το εργοστάσιο πρέπει να επαναλειτουργήσει προς όφελος της ελληνικής οικονομίας, της απασχόλησης και των ίδιων των εργαζομένων.
«Έστω και την ύστατη στιγμή, καλούμε όλους να συνεισφέρουν θετικά στην εξεύρεση λύσης και την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο», υπογράμμισε ο υπουργός.

5 σχόλια

  1. .
    .
    ΑΔΑ: Β41ΦΩΛΗ-4ΥΖ


    Έγγριστη προδιαγραφών και καθορισμός όρων διακήρυξης διαγωνισμου για την μίσθωση κτιρίου στέγασης του ΚΕΠ Δήμου Λεβαδέων.

    ΤΑ ΚΕΠ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΗΡΙΟ. !!!!!

    ΓΙΑΤΙ ΦΥΓΑΝΕ ????

    ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ????

    ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ !!!!!

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ????

    ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΛΗΣΤΡΙΚΗ / ΔΗΜΕΥΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Rulings of the ECtHR have also impacted tax policy .Oι Αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχουν επίσης αντίκτυπο στην φορολογική πολιτική. The ECtHR delivered an important decision on direct tax in October 2010 in the case of Shchokin vs. Ukraine . Το ΕΔΑΔ εξέδωσε μια σημαντική απόφαση για άμεσο φόρο, τον Οκτώβριο του 2010 στην περίπτωση Shchokin εναντίον της Ουκρανίας .

    It held that the Ukrainian tax authorities' application of a rate of tax which was higher than that which was contemplated in the law amounted to a violation of the right to property. Το Δικαστήριο έκρινε ότι η εφαρμογή απο τις φορολογικές αρχές της Ουκρανίας συντελεστή φόρου το οποίο ήταν υψηλότερο από εκείνο που προβλέπεται στη νομοθεσία ισοδυναμεί με παραβίαση του δικαιώματος της ιδιοκτησίας. In the case of Di Belmonte vs. Italy the ECtHR held that a tax which had been implemented in a manner which created an excessive burden on a citizen was incompatible with the right to property. Στην περίπτωση του Di Belmonte εναντίον της Ιταλίας , το ΕΔΑΔ έκρινε ότι ένας φόρος που είχε εφαρμοστεί κατά τρόπο που να δημιουργείται υπέρμετρη επιβάρυνση για τον πολίτη ήταν ασυμβίβαστη με το δικαίωμα της ιδιοκτησίας.

    The ECtHR referred to the State party's obligation to put an end to the relevant violation as well as the ECtHR power to order reparation and ordered the Italian Republic to pay Mr. di Belmonte EUR1.1 million in pecuniary damages. Το ΕΔΑΔ αναφέρεται στην υποχρέωση του Κράτους να θέσει τέρμα στη σχετική παράβαση, καθώς και την δικαιοδοσία που εχει το ΕΔΑΔ να διατάσει αποκατάσταση της ζημιας ,διέταξε την Ιταλική Δημοκρατία να καταβάλει στόν κ. di Belmonte 1,1 εκατ. ευρώ ως χρηματική αποζημίωση.

    ΠΗΓΗ
    http://tmagazine.ey.com/insights/the-european-convention-on-human-rights-echr-tax-controversy-and-tax-policy/

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΕΣ ΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΔΑΔ ;
    ΑΝ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕΛΙΔΑ.
    Τ Ω Ρ Α ΠΙΑ Ξ Ε Ρ Ο Υ Ν !!!
    Η ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ;
    ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ / ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΛΗΣΤΡΙΚΗ / ΔΗΜΕΥΤΙΚΗ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ;
    Ή ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ;
    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πείτε και ένα Μπράβο στον Καραμανλή...

    Ο κανονικός τίτλος θα έπρεπε να είναι :
    Δουλειές με την πολιτική της ΝΔ
    - Ανεργία με την πρακτική του ΚΚΕ...

    Γιατί όσο και αν δυσκολεύεται να το παραδεχθεί το Έθνος , την Cosco την έφεραν στην χώρα η ΝΔ και ο Κ. Καραμανλής ενώ την συμφωνία αυτή την ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ , την ΛΟΙΔΟΡΗΣΑΝ και την ΔΙΕΒΑΛΑΝ τότε ΟΛΑ τα κόμματα και φυσικά τα τσιράκια τους στα ΜΜΕ .
    Έντυπα και Ηλεκτρονικά...
    Συμπεριλαμβανομένου και του Έθνους...

    Το "Θαύμα" που επικαλούνται λοιπόν στο σημερινό τους πρωτοσέλιδο , δεν ήταν ουρανοκατέβατο αλλά αποτέλεσμα ΣΩΣΤΗΣ πολιτικής και ΣΚΛΗΡΗΣ δουλειάς ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία...

    Όσον αφορά το "δράμα"...
    Ας μήν κρύβει κανείς ότι η πρακτική του ΚΚΕ και των "δημοκρατών" συνδικαλιστών στην χαλυβουργία δεν είναι σημερινό φαινόμενο.

    Την ζήσαμε στην Πειραική Πατραϊκή , στην Πιρέλι και σε πολλά πολλά ακόμα εργοστάσια της χώρας...
    Πάντα η ίδια ήταν.

    Πολιορκία μέχρι να κλείσει ΕΝΤΕΛΩΣ κάθε δραστηριότητα η εταιρεία και να αποχωρήσει από την χώρα...
    Να τους χαίρονται οι υποστηρικτές τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑ'ΝΑΙ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜ-ΑΡ...ΔΙΑ!!!!!!!!!!!
    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ,Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ""ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ"" ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΕ ΕΝΟΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΛΙΩΤΗΤΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση