GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται το λουτρό αίματος στη Συρία

Μία από τις αιματηρότερες μέρες που έχουν περάσει εδώ και 15 μήνες ήταν η χθεσινή στη Συρία με 150 ανθρώπους να πέφτουν νεκροί από τους...

Μία από τις αιματηρότερες μέρες που έχουν περάσει εδώ και 15 μήνες ήταν η χθεσινή στη Συρία με 150 ανθρώπους να πέφτουν νεκροί από τους συνεχείς βομβαρδισμούς.
Τα περισσότερα θύματα ήταν άμαχοι, ανάμεσά τους και 14 παιδιά, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το οποίο πρόσθεσε πως σήμερα έχουν σκοτωθεί έντεκα άνθρωποι.
Ένα παιδί και ένας ενήλικος σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμό στο Ντέιρ Εζόρ της ανατολικής Συρίας, όπου συνεχίζονται οι συγκρούσεις ανάμεσα σε αντάρτες και στρατιώτες, οι οποίοι υποστηρίζονται από ελικόπτερα.
Στην Χομς τρεις αντάρτες σκοτώθηκαν σε επίθεση των τακτικών δυνάμεων στην πόλη αλ-Χοσν. Στη Ντούμα, κοντά στη Δαμασκό, ο στρατός προχώρησε σε βομβαρδισμούς με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. Ένας αντάρτης σκοτώθηκε στην επαρχία Ιντλίμπ και ένα πολίτης έχασε τη ζωή του στην Ντεράα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση