GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηδάκης: Κρίσιμοι οι επόμενοι μήνες...

Μιάμιση ώρα κράτησε η συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Υποδομών με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον κ. Χατζηδάκη να χαρακτηρίζ...

Μιάμιση ώρα κράτησε η συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Υποδομών με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον κ. Χατζηδάκη να χαρακτηρίζει κρίσιμους τους επόμενους μήνες, θέτοντας ως προτεραιότητα της κυβέρνησης την επιτάχυνση και την υλοποίηση των διαρθρωτικών αλλαγών.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Χατζηδάκης επισήμανε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να ξεκολλήσουν άμεσα τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, έτσι ώστε να ενισχυθεί η ρευστότητα στην αγορά, ενώ χαρακτήρισε «καυτή πατάτα» το πρόβλημα που υπάρχει με την καθυστέρηση των έργων στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους.
Πάντως, όπως τόνισε, στόχος του κυβερνητικού επιτελείου είναι να προχωρήσουν άμεσα οι επαφές και οι διαβουλεύσεις έτσι ώστε, έως το τέλος Σεπτεμβρίου, να υπάρχει μια κατ’ αρχήν συμφωνία για να ξεκολλήσει το έργο των αυτοκινητοδρόμων.

9 σχόλια

  1. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΨΟΦΙΑ... ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ... ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 20.000 Ε Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΗΝΑ (ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ), ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 20.000 ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 80.000, 90.000,… ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 657… ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ;
    …ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ , ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΔΕΣ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ;
    ΠΡΩΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ( ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥΣ – ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ) … ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ…
    … ΜΟΝΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ;
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ; ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ;
    ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε σου έφτασε το ξύλο που έφαγες...

    μη φοβάσαι, θα φας κι άλλο...

    και στο τέλος θα καταλήξεις στη φυλακή

    Αλήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μη ξεχνιόμαστε ΜΑΛΑΚΑ Χατζηδάκη......

    Οι τρεις που — εξ αδιαιρέτου — κατέλαβαν την εξουσία με σύνθημα την επαναδιαπραγμάτευση και σήμερα κυβερνούν παζαρεύοντας μεταξύ τους θέσεις και οφίτσια αρχίζουν να πιέζονται για αποτελέσματα: πρέπει νá βρούνε γύρω στα 11,5 δισ ευρώ μέχρι τις 24 Ιουλίου!


    Είναι αυτά τα 11,5 δισ , τα χρήματα που προκύπτουν ως ελληνική υποχρέωση με βάση το μνημόνιο το οποίο -- οι τρεις κύριοι (Σαμαράς- Βενιζέλος- Κουβέλης)-- υποσχέθηκαν ότι θα επαναδιαπραγματευθούν.

    Να όμως που κατέλαβαν τις καρέκλες, μοίρασαν τα οφίτσια (στους ικανότερους, προφανώς) και που καιρός για επαναδιαπραγμάτευση και άλλες τέτοιες προεκλογικές γραφικότητες.


    Εξ άλλου ούτε η Μέρκελ, ούτε η Λαγκράρντ, ούτε καν ο «φιλέλλην» Ολάντ αφήνουν στην ελληνική κυβέρνηση των τριών, κανένα περιθώριο αλλαγής πολιτικής.


    Προφανώς οι τρεις θεωρούν ότι μια απάντηση του στιλ «προσπαθήσαμε αλλά αυτοί δε θέλουν να μας βοηθήσουν», θα τους βγάλει από τη δύσκολη θέση.

    Αν αισθάνονται δύσκολα και άβολα απέναντι στον κόσμο που κορόιδεψαν προεκλογικά...

    Πιθανότατα, οι τρεις τους εκτιμούν ότι ο φόβος η αδυναμία και η απόγνωση των ανθρώπων είναι μόνιμη κατάσταση την οποία μπορούν να διαχειρίζονται διαρκώς και για πάντα....

    Τους διαφεύγει, προφανώς γιατί δεν έχουν επαφή με τον κόσμο και τα προβλήματα των κοινών ανθρώπων, ότι μετά το φόβο ακολουθεί η οργή της οποίας η ένταση πολλαπλασιάζεται ανάλογα με το βαθμό και το μέγεθος της κοροϊδίας...



    Οι τρεις , τέλος, ξεχνούν και κάτι ακόμη σημαντικότερο.

    Δεν ψηφίστηκαν από τους πιστωτές και την τρόικα.

    Υπό αυτήν την έννοια, τον «μεγαλο λογαριασμό» δεν θα τον δώσουν στον Τόμσεν και τους λοιπούς επόπτες, αλλά στην ελληνική κοινωνία...


    ΚΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΉΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΈΛΕΙ ΣΚΟΤΏΣΕΙ, ΕΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΣ ΤΑ ΕΓΓΌΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ!!!


    ΝΑ ΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΘΈΛΩ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ Η DEUTSCHE TELEKOM ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ( ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΑΚΕ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΡΑΦΛΕ ΣΩΤΗΡΑ!!!ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδω σε θελω καβουρα να περπατας στα καρβουνα. Τελος παντων, πες αυτα που... θελεις και καλα να κανεις, οσα τελος παντων προλαβεις να εξαγγειλεις μεχρι τον Σεπτεμβριο για το το Οκτωβριο εχει εκλογες. Το ξερεις, το καταλαβαινεις γιαυτο ανεξοδα λες οσα λες.Καλως ορισατε στην γη κ Χατζηδακη. ΓΑΠ, Αργα αλλα σταθερα δικαιωνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΟΤΕ ΔEN ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟ MONO ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

    Ο ΟΤΕ ΣΑΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12000 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

    ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΕΘΕΛΟΥΣΙΩΝ 2004, ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΤΕ

    ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ ΔΙΟΤΙ,

    ΠΟΙΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ;

    ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. [ Προφανώς πρόκειται για περίπτωση "λαδώματος" και ποιος ξέρει τι άλλο, την Ναταλίτσας που σαν "καλό" κορίτσι, τσίμπαγε τα δωράκια προκειμένου να προβάλει κάποιο θέμα του ΑΠΘ σε εκπομπή της στον ΣΚΑΪ.
    Ο υπάλληλος του ΑΠΘ λειτούργησε όπως η μισή Ελλάδα και η Ναταλίτσα όπως η άλλη μισή ]

    Αλλά..εδω υπαρχει και αλλο σκανδαλο-λαμογια!

    Ο συγκεκριμενος καθηγητης ειναι βιολογος και καθηγητης στο τμημα βιολογιας!

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ?

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ?

    ΠΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ!

    ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση