GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα περιέχει το νέο τριετές μεσοπρόθεσμο...

Την θεσμοθέτηση αυστηρών εισοδηματικών καικοινωνικών κριτηρίων για τη χορήγηση των κοινωνικών επιδομάτων προβλέπει το σχέδιο περικοπής δαπα...


Την θεσμοθέτηση αυστηρών εισοδηματικών καικοινωνικών κριτηρίων για τη χορήγηση των κοινωνικών επιδομάτων προβλέπει το σχέδιο περικοπής δαπανών ύψους 11,6 δισ. από το 2016.
Στόχος είναι να επιλεγούν οι πλέον «ανώδυνες» περικοπές, που δεν θα θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα του πληθυσμού, τις βασικές λειτουργίες του κράτους ή την εθνική ασφάλεια της χώρας.
Το νέο τριετές Μεσοπρόθεσμο αφορά την περίοδο 2013-2016, και μεταξύ άλλων εξετάζονται και μέτρα όπως:
-   Επανεξέταση των κοινωνικών προγραμμάτων.
-   Κατάργηση όλων των κοινωνικών προγραμμάτων και στη θέση τους να καθιερωθεί ένα και μοναδικό, που θα το λαμβάνουν όμως μόνον οι πάμφτωχοι!
-  Αντικατάσταση του επιδόματος ανεργίας με «επίδομα εργασίας», δηλαδή επιδότηση των επιχειρήσεων αντί του ανέργου για να τον προσλάβει.
-   Περικοπή κρατικών δαπανών από «αντιπαραγωγικούς» τομείς με χαμηλή προστιθέμενη αξία για την οικονομία, και χρήση τους για ενίσχυση κινήτρων για την ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα και την αναθέρμανση των τοπικών οικονομιών και της εθνικής Οικονομίας.

4 σχόλια

  1. TO ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ.ΣΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΠΑΝΟΥΡΓΟΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΕΞ ΑΠΟΔΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ.ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΚΟΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ
    ΕΙΠΕ Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ
    ΟΥΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΕΤΕ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΡΩΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ;;; ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΝΙΔΕΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΡΙΣΗ" LORD JACOB ROTHSCHILD ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!
    http://www.bcarquitectos.com/imagtra/pdf/greek_1995.pdf

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.
    Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,ΑΠ' ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ,ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CREDIT AGRICOLE,Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΚΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ RIT CAPITAL PARTNERS ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD .
    ΑΣ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ" ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Ή ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ.
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΡΙΣΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑNΕ ΚΑΛΑ;
    ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΟ LORD JACOB ROTHSCHILD ;
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ !!!
    ΚΡΕΤΙΝΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση