GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μνήμες της προ μνημονίου εποχής...

Το χώμα και το πράσινο  έφυγαν ήρθαν  άσφαλτος - αντιπαροχή.   Σ΄ αυτό το αγρόκτημα είχε φάει  σταφύλια  και σύκα  ο πρόεδρος της Δημοκρατί...

Το χώμα και το πράσινο  έφυγαν
ήρθαν  άσφαλτος - αντιπαροχή.
 
Σ΄ αυτό το αγρόκτημα είχε φάει  σταφύλια  και σύκα  ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Αλέξανδρος Ζαίμης, που  ερχόταν  προπολεμικά  πεζός  στο  χωματόδρομο  από τη κατοικία του στο  Έδεμ  του Παλαιού Φαλήρου... Αλλά και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, που τον έφερνε νύχτα  ο Τάκης Λαμπρίας  με τον  Δημήτρη  Χορν  και  ο  σοφέρ  του πέταγε τους προβολείς στις συκιές... Κι΄ ο Χριστόδουλος, αρχιμανδρίτης τότε  στη Παναγίτσα, είχε δοκιμάσει τα φρούτα  από  τα  δέντρα... Και  πολλοί  περαστικοί  που  τους  φιλεύαμε και  με  ένα ποτήρι   δροσερό νερό  από  το  πηγάδι... 
ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ

5 σχόλια

  1. Με λίγα λέγονται πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διαμαντάκι μέσα στις ακαθαρσίες επεξήγηση τηε εξέλιξης που επέφερε η αντιπαροχή αλλά ποιός να αντιληφθεί τη μοίρα της εξέλιξης του πολιτισμού που κατέφαγε τα σωθικά μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI POIOS EINAI AITIOS GIA OLA TAYTA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αντιπαροχή ήταν και ειναι το μεγαλυτερο πολιτικό κοινωνικό έγκλημα που διαπραχθηκε σε αυτη την χωρα.
    Δημιουργησε ενα μεγαλο κομματι του πληθυσμού σε συνειδητους φοροφυγαδες που πλούτισαν εν μία νυκτι ακομα και από γη που δεν αγορασαν αλλα τους εδοθει μεσω του κρατους και της πρόνοιας.
    Δημιουργησε μαυρο πλούτο και εκμεταλλευση αισχιστου ειδους πλουτισαν εργολαβοι πουλωντας σπίτια 1,5-2 φορες πιο πανω από την αξία του καθε σπιτιου και εκανε το ονειρο για στεγη άπιαστο αφου εκτιναξε τις τιμες στα υψη και με φυσιολογική εργασία ποτε κανενας δεν θα μπορουσε πλεον να αγορασει σπίτι.
    Βρεθηκε η φορμουλα των δανειων όπου ολοι ετρεξαν και πηραν δανεια δυσαναλογα των δυνατοτητων τους αλλα και των αξιων των κατοικιων και φθασαμε εδω που ειμαστε σημερα.
    Υπηρχαν και υπαρχουν ανθρωποι με δεκαδες ίσως και εκατονταδες ακίνητα όπου εδηλωναν ετήσιο εισοδημα υπαλληλου!! και φτωχού!!
    Το κρατος τους ξερει και τους ξερει καλα και αν κανει πως δεν τους γνωρίζει είναι γιατι πολλοι πολιτικοί ειναι μεσα σε αυτους όπου το ποθεν εσχες εχει χασει καθε νοημα.
    Αυτα τα τσιμεντομενα εξαμβλωματα που λέγονται πόλεις είναι το αποτελεσμα της αντιπαροχής της ρεμουλας και κομπινας των αντιστοιχων δημοσιων υπηρεσιων με τα λαμογια κατασκευαστες.
    Εκτρωματα που ονομαζουμε κατοικιες και πληρωνουμε εκατονταδες χιλιαδες ευρω για να αγορασουμε αέρα!!!!χωρις καν να μας ανηκουν οι τοίχοι και να ειναι φορτωμενος ο αέρας με δεκαδες φόρους!!!
    Μιλουν για περιβαλλον και προστασία και στην πραγματικοτητα αυτοι είναι που το κατεστρεψαν και μετετρεψαν τις κατοικιες σε σπιρτοκουτα για να ζουνε αγελες ανθρωπων.
    Όσοι χωροι εχουν σωθει;;; από την λαιλαπα της αντιπαροχης δεν οφειλεται στην ευαισθησια των κορακων που λημενονται τον χωρο της κατασκευης αλλα στην ελλειψη καθαρης ιδιοκτησιας δικαστικων διεκδικησεων και κατασχεσεων.
    Τεμπεληδες εισοδηματιες που εισπρατουν χιλιαδες ευρω μηνιαιως και καθονται στο καφενειο και κλαίγονται για την καταντια της χωρας την στιγμή που ειναι οι πρωτοι φοροφυγαδες και μια από τις βασικοτερες αιτίες μαζι με τα ξεπουλημενα καθαρματα τους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τωρα που θα ερθει ο συριζα, θα γυρισει την ελλαδα στη προ κρισης εποχη ....
    το μονο που θα διαφερει, θα ειναι τα "φρουτα" .....
    με τοσους μεταναστες και τοσα φρουτα που επιμενει να συνεχισουν να μπαινουν παρανομα στη χωρα, ξεχαστε τις αναμνησεις και τα μελό .....
    πρεζα και οπλα, βρωμικο σεξ, δολοφονιες, βιασμοι, ......

    ...... και εσεις περιμενετε εικόνες ειδυλλιακές, αναμνησεις και κουραφεξαλα !!!

    .....και να μεινει καμια αυλη με τιποτα φρουτα, θα περνανε τακτικα αλλα "φρουτα" σαν ακριδες .....

    ασε που θα ξεμπλεξουμε μια και καλη απο τις εθνικες μας δυσκολιες ....
    τα δινουμε ολα σε αλβανους σκοπιανους, τουρκους και τηρουμε το κομματικο προγραμμα μας, που εντελως τυχαια ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΜΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝ.ΜΕΣΟΓΕΙΟ .....

    ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση