GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερις συλλήψεις στο Λουτράκι για παράνομα τυχερά παιχνίδια

Συνελήφθησαν στο Λουτράκι δύο Αλβανοί 51 και 36 ετών αντίστοιχα, μία 49χρονη Πολωνή, καθώς κι ένας 50χρονος Έλληνας, για διεξαγωγή παράνο...

Συνελήφθησαν στο Λουτράκι δύο Αλβανοί 51 και 36 ετών αντίστοιχα, μία 49χρονη Πολωνή, καθώς κι ένας 50χρονος Έλληνας, για διεξαγωγή παράνομου τυχερού παιχνιδιού.
Ειδικότερα, αστυνομικοί ενεργώντας έλεγχο σε κατάστημα ιδιοκτησίας της 49χρονης, διαπιστώθηκε να είχαν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία, τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, για την διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού, οι οποίοι περιείχαν κατάλληλο λογισμικό πρόγραμμα και ήταν συνδεδεμένοι σε δίκτυο με κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Επιπλέον, σε δύο από τους υπολογιστές, είχε επιτραπεί η διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού στον 51χρονο και τον 36χρονο, ενώ ο 50χρονος είχε στην κατοχή του τηλεχειριστήριο που απενεργοποιούσε τις οθόνες των υπολογιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση