GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προειδοποιήσεις Ομπάμα προς Άσαντ για τα χημικά όπλα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε το καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ ότι θα διέπραττε «τραγικό λάθος» και θα ή...

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα προειδοποίησε το καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ ότι θα διέπραττε «τραγικό λάθος» και θα ήταν υπόλογος εάν χρησιμοποιούσε τα χημικά όπλα που διαθέτει.
«Σήμερα εργαζόμαστε ώστε ο συριακός λαός να έχει ένα καλύτερο μέλλον, ελεύθερος από το καθεστώς του Άσαντ», είπε ο Ομπάμα σε ομιλία του για την εξωτερική πολιτική ενώπιον ενός ακροατηρίου που αποτελείτο κυρίως από βετεράνους, στο Ρίνο της Νεβάδας.
«Θα συνεχίσουμε να καθιστούμε σαφές στον Άσαντ και σε όσους τον περιβάλλουν ότι ο κόσμος τους παρακολουθεί και ότι θα είναι υπόλογοι στη διεθνή κοινότητα και τις ΗΠΑ αν κάνουν το τραγικό λάθος να χρησιμοποιήσουν αυτά τα όπλα», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

1 σχόλιο

  1. Ρε γαμωτο οι μαυροι σαν σκυλια μου φαινονται!!

    Ιδεα μου ναναι,η οντως ειναι σκυλια??

    Οπως λεμε ο μαυρος ο σκυλος ο αραπης ο ταμ ταμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση