GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΜΕΡΚΕΛ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ!...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη . http://www.nasostsaganelis.gr/ . Δριμύτατοκατηγορώ Ζ. Κ. Γιούνκερ κατά Βερολίνου για Ελλάδα και Ευρωζώνη.  Ο πρό...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη.
http://www.nasostsaganelis.gr/.
Δριμύτατοκατηγορώ Ζ. Κ. Γιούνκερ κατά Βερολίνου για Ελλάδα και Ευρωζώνη.
 Ο πρόεδρος του Eurogroup Ζ. Κ. Γιούνκερ που πριν μια εβδομάδα σόκαρε όλη την Ευρώπη προτείνοντας για διάδοχο του τον Σόιμπλε – δηλαδή, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ γερμανοκρατούμενη Ευρώπη...
Αιφνιδίως έκανε «οργισμένη στροφή». Είπε την αλήθεια για το χάος στην Ευρώπη.
Δεν ξέρω τους λόγους που άλλαξε στάση ή πιο έκτακτο συμβάν τον απελευθέρωσε από την επιρροή του Βερολίνου . . .
Ξέρω ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τόλμησε – έστω και καθυστερημένα – να στήσει στον τοίχο Γερμανία και Μέρκελ ως κύριους υπευθύνους για την σημερινή τραγωδία Ελλάδας και Ευρώ.
«Όποιος νομίζει – καταγγέλει – ότι η κρίση στην Ευρωζώνη μπορεί να αρθεί είτε αποκλείοντας την Ελλάδα, είτε αφήνοντάς την να καταρρεύσει δεν έχει συνειδητοποιήσει τις πραγματικές αιτίες της κρίσης.
Η συζήτηση για την έξοδο της Αθήνας – προσθέτει – δεν βοηθάει στην σωτηρία του κοινού νομίσματος. Δεν μπορεί από τη μία το Βερολίνο να λέει ότι περιμένει την έκθεση της Τρόικας και από την άλλη να διαρρέει για το τι περιέχει αυτή». Συνέχεια εδώ.

3 σχόλια

  1. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΑΡΕΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ και 3 χρόνια η Γερμανία εχει κυρηξει τον ιδιοτυπο και ιδιομορφο οικονομικό 3ο παγκοσμιο πολέμο στρεφόμενη παντα προς τους ευρωπαίους όπως διέπραξε στους δύο προηγούμενους.
    Οι συσχετισμοί των συμμαχιων της έχουν αλλαξει αφου αυτοί που σέρνονται πισω της εξαρτώνται πλήρως από αυτή.
    Ο Ευρωπαικός νότος που πληθυσμιακά είναι και το μεγαλύτερο μέρος της ευρωζώνης είναι ο βασικός στόχος υποταγης και εξαθλίωσης αφου πρωτα αποβιομηχανισε και αποβιοτεχνοποίησε όλες τις παραγωγικές χωρες συγκεντρωνοντας το συνολο της παραγωγης στην Γερμανία δημιουργώντας πλεονάσματα από τους αμέτρους δανεισμούς των νοτίων αφου το μεγαλύτερο μερος των αγαθων και των πρωτων υλων εισαγονταν απο άλλες χώρες δημιουργώντας ενα ελλειματικό ισοζύγιο και ενα τεραστιο κρατικό χρέος.
    Ασφαλως αυτα δεν τα κανανε χωρις βοηθεια η μιζα η διαπλοκή η διαφθορα έγινε καθεστώς στα συμφεροντα των γερμανικων εταιρειών. Η BMW σχεδον εξαγόρασε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανιες στην Ευρωπη μειωνοντας την παραγωγη και αδρανοποιώντας τον ανταγωνισμό προς οφελος της.
    Στην χωρα μας η παντοκρατωρ siemens φροντισε να λαδωσει ακομα και τα σκαλια του κοινοβουλιου. Στην χωρα μας βρεθηκαν οι καταλληλοι δοσιλογοι και εθνικοι μειοδοτες πολιτικοι που συνηγόρησαν στο να φθασει εδω που σήμερα βρίσκεται η χωρα μας με αντίτιμο τον προσωπικό και ατομικό πλουτισμό τους.
    Η διαβρωση διαπερασε σχεδον όλα τα κόμματα με ελαχιστες εξαιρέσεις.

    Δυστυχως η χωρα μας δεν ειναι στο χειλος της καταστροφής ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ!!!!και χρεοκόπησε απλώς διαχειρίζονται περιουσιακα της στοιχεία κρατωντας την χωρα κλινικα νεκρή για να εξυπηρετήσουν τα συμφεροντα τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Δυστυχώς τετοιου ειδους καταστασεις στο τελος κρυβουν αιματοχυσια και εξεγερσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειασάν ρε Νάσο, αυτή φταίει,
    Της στραβιάς ψωλής όλα τής φταίνε
    Αντί να κοιτάξουμε την τύφλα μας ψάχνουμε οπως πάντα
    που να τα φορτώσουμε.
    Ενας λαός που δεν παραδέχεται τα μαύρα χάλια του
    και ψάχνει αλλού για φταίχτες θα τον βρούν πολύ χειρότερα.
    Αλλά να μου πεις πως να παραδεχτεί τα χάλια του αφου δεν
    το ξέρει οτι είναι χάλιας. Τόσο χάλιας . .

    Αν είμαστε ξύπνιοι, όσο φανταζόμαστε οτι είμαστε,
    θα έπρεπε να είχαμε πάρει με τις πέτρες όποιον μαλάκα πολιτικό
    θα μας έλεγε προεκλογικά ότι λεφτά υπάρχουν
    < ακόμη και αν υπήρχανενω εμείς πήγαμε και τον ψηφίσαμε.

    Νάσο,
    Γιατί το κουράζεις άδικα ρε σύ;
    εσύ ειδικά εχεις βρει τους περισσότερους φταίχτες στο εξωτερικό
    άστο ξεχασέ το, κοίταξε και λίγο μέσα, κοίταξε και λίγο τριγύρω σου.


    ---ο Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση