GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση των τριών αρχηγών...

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου  για τη συνάντηση των αρχηγών των τριών κομμάτων της κυβέρνησης. Η σημερινή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγώ...

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου  για τη συνάντηση
των αρχηγών των τριών κομμάτων της κυβέρνησης.
Η σημερινή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών πραγματοποιείται υπό τη σκιά των νέων μέτρων 3 δις που θα πρέπει άμεσα να αποφασίσει η κυβέρνηση. Λίγες μόνο μέρες μετά τις εκλογές, ζούμε ξανά το ίδιο σκηνικό που εκτυλίχτηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια, το μαρτύριο της σταγόνας, όπου τους εκβιασμούς για μη καταβολή των δόσεων, διαδέχονται κάθε φορά νέα μνημονιακά μέτρα, τα οποία εκτροχιάζουν την οικονομία και χαντακώνουν την κοινωνία.
Αποδεικνύεται περίτρανα ότι τα περί διαπραγμάτευσης του μνημονίου ήταν άλλο ένα συνειδητό ψέμα, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της προεκλογικής προπαγάνδας των κομμάτων. Τα τρία κόμματα της κυβέρνησης δεν σέβονται την εντολή του ελληνικού λαού για αλλαγή της εφαρμοζόμενης πολιτικής, ακολουθώντας πιστά τον αδιέξοδο και καταστροφικό δρόμο των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν θα πάψει να αγωνίζεται για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής της λιτότητας, για μια νέα εθνική στρατηγική, βασισμένη στους άξονες της ανάπτυξης, της ενίσχυσης της απασχόλησης, της αναδιανομής του πλούτου, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ανασυγκρότησης του δημόσιου τομέα και της υπεράσπισης των δημοσίων αγαθών προς όφελος των πολιτών.

10 σχόλια

  1. ΣΥΡΙΖΑίοι, κάνετε αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς και αφήνετε την Ελλάδα να πάει στα βράχια.
    Ρίξτε λίγο τους τόνους.
    Η ηπιότητα δεν έβλαψε κανένα, αντίθετα ωφέλησε.
    Αλλάξτε ρότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ !!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ !!!!
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Επιστολή στήριξης Σόιμπλε στον Γ. Στουρνάρα..."
    ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΜΕΤΑ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Π Ρ Α Κ Τ Ο Ρ Α Σ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK/SIEMENS ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD ;
    ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαμαράς,Βενιζέλος και Κουβέλης σε λαικο δικαστηριο με συνοπτικες διαδικασιες και αμεση εκτελεση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συναντηση των 3ων αρχηγων ή των 3ων @ρχιδιων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΚΑΤΟΤΣΙΠΡΑΚΙΑ ΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
    Η ΝΤΟΥΡΟΥ ΝΤΟΥΡΟΥ ΕΦΕΡΕ ΠΕΤΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ Μ@ΛΑΚΑ 7:43:00 μ.μ.
    ΕΦΕΡΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @7.55
    ΣΥΡΙΖΑΙΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΩΝΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. //////////////////////////////////
    Η φωτογραφία που περίμενε όλος
    ο πλανήτης...
    και απευχόταν ο Τσίπρας!!!!

    [Η Ρένα στη αγκαλία του Ούγκο υπό το βλέμμα των "καλών" συνταγματαρχών... _______________Πάρτα Αλέξη...]

    Με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής την βουλευτή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Ρένα Δούρου. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των εργασιών του 18ου «Φόρουμ του Σάο Πάολο», στο οποίο συμμετέχουν κόμματα και οργανώσεις της Αριστεράς από τη Λατινική Αμερική και όλον τον κόσμο.

    Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε επίσης με τον Ζαν Λυκ Μελανσόν, υποψήφιο πρόεδρο της Γαλλίας στις εκλογές του Μαΐου, τον Βίλι Μέγιερ, ευρωβουλευτή της Ενωμένης Αριστεράς της Ισπανίας, τον διανοούμενο, Ιγνάθιο Ραμονέ κ.ά. Η Ρένα Δούρου με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ησυχο.

    - άντε βάλτε και τους ΚΟΑ με τις κομμουνιστικές σημαίες και το γερο χούφταλο τον αγνωστή του ..κώλου πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.Μ Γλέζο.
    ..το εμφυλιοπολεμικό λείψανο εν έτη 2012 να φωνάζουν..
    "ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ" !!!


    Η «πασιονάρια» Ρένα Δούρου όταν
    γνώρισε τον Τσάβες.

    Άσχετο: Το επιμελώς άπλυτο & λιγδιάρικο στυλ, είναι κομμουνιστικό must ?
    ____________________________________
    θαυμάστε το πρότυπο...για την Ελλάδα

    Το Παρατηρητήριο Βίας της Βενεζουέλας σημείωσε πως τουλάχιστον 19.336 άνθρωποι δολοφονήθηκαν μέσα στο 2011, αριθμός που μεταφράζεται σε 53 θανάτους την ημέρα και 67/100.000 κατοίκους. Όταν ο Ούγκο Τσάβεζ ανέλαβε την προεδρία το 1999, οι ανθρωποκτονίες είχαν....
    ήδη τριπλασιαστεί κατά την προηγούμενη δεκαετία, αλλά όμως τετραπλασιάστηκαν μέσα στα επόμενα χρόνια, από 4.550 το 1998 αυξήθηκαν σε 17.600 μέσα στο 2010 και 19.336 άνθρωποι δολοφονήθηκαν μέσα στο 2011.

    Στο Καράκας, τη δεύτερη πιο επικίνδυνη πόλη στον κόσμο σύμφωνα με στατιστικά που δημοσιεύτηκαν στην El Pais και τον Economist, μετρούνται 92 ανθρωποκτονίες κάθε 100 χιλιάδες κατοίκους, ενώ η χώρα στη λίστα της διαβάθμισης των πιο διεφθαρμένων χωρών στον κόσμο, βρέθηκε στις 164η θέση ανάμεσα σε 178 που αξιολογήθηκαν. Μόνο 14 χώρες στον πλανήτη έχουν μεγαλύτερη διαφθορά από τη Βενεζουέλα.

    Οσο για τις εκλογές...
    Γίνονται με δημοκρατικές διαδικασίες (θεωρητικά) αλλά με ένα εκλογικό σύστημα, που δεν αφήνει κανένα περιθώριο μη εκλογής του Τσάβες, καθώς είναι έτσι προσαρμοσμένο, ώστε για παράδειγμα, μία μικρή περιφέρεια της επαρχίας να δίνει στο πρώτο κόμμα τριπλάσιο αριθμό εδρών από την πρωτεύουσα, το Καράκας. παράδεισος σκέτος !

    Για παπατζηλίκια πρώτοι είστε,
    άντε να την κάνεις αφίσα να την βάλεις στον τοίχο την φώτο και όταν σου παίρνουν συνέντευξη να κάθεσαι μπροστά να δείχνεις τι επαναστάτρια είσαι .... της πλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση