GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι κρύβει η (ξαφνική) παραίτηση του βουλευτή της "Χρυσής Αυγής"...

Την παραίτηση από την βουλευτική του έδρα κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Σερρών με την Χρυσή Αυγή, Νικήτας Σιώης και τη θέση τ...

Την παραίτηση από την βουλευτική του έδρα κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Σερρών με την Χρυσή Αυγή, Νικήτας Σιώης και τη θέση του αναλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών στη συγκεκριμένη περιφέρεια, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.
Αν και άνεργος τα τελευταία χρόνια, ο έως πρότινος βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, Νικήτας Σιώης, επικαλέστηκε «φόρτο εργασίας» για να παραιτηθεί από την θέση του, περίπου 1,5 μήνα μετά την εκλογή του. Ο ίδιος ωστόσο, έως και αυτή τη στιγμή δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση για την απόφαση του, αν και ΜΜΕ των Σερρών κάνουν λόγο για «πιέσεις» που δέχτηκε από τα κεντρικά του κόμματος, ώστε να ορκιστεί βουλευτής ο επιλαχών Αρτέμης Ματθαιόπουλος, κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.
Όπως αναφέρουν τα σερραϊκά ΜΜΕ, τοπικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, εξέφρασαν τη δυσφορία τους προς τα κεντρικά του κόμματος, επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να είναι βουλευτής Σερρών, πρόσωπο που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την περιοχή και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, που καταλαμβάνει την θέση του παραιτηθέντα Νικήτα Σιώη, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.
Ποιος είναι ο παραιτηθείς βουλευτής
Άνεργος και πατέρας δύο αγοριών ηλικίας 13 και 9 ετών ο Νικήτας. Σιώης κατάφερε να εκλεγεί με το κόμμα της Χρυσής Αυγής στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Ήταν από τα πρώτα μέλη του κόμματος στην περιοχή των Σερρών ωστόσο ποτέ δεν περίμενε να περάσει την πύλη του Κοινοβουλίου, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει παλαιότερα στο protothema.gr
«Αποφάσισα να πολιτευτώ με τη Χρυσή Αυγή γιατί αγαπάω την Ελλάδα. Είμαστε λίγοι αυτοί που συνεχίζουμε να αγαπάμε τη χώρα μας. Εργαζόμουν σε μια κατασκευαστική εταιρία του νομού Σερρών και έμεινα άνεργος μέσα σε μια νύχτα επειδή ο εργοδότης μας αποφάσισε να μεταφέρει την έδρα της εταιρίας στην Βουλγαρία. Μας απέλυσε όλους και εφτά μήνες είμαι άνεργος. Και εγώ και η σύζυγός μου. Ζούμε κάνοντας μεροκάματα όπου βρούμε» είχε δηλώσει συγκεκριμένα, προφανώς πριν λάβει την απόφαση να παραιτηθεί, από το αξίωμα του.
Το ποδόσφαιρο είναι η μεγάλη του αγάπη και ο ίδιος, υποστηρίζει φανατικά τον ΠΑΟΚ. Νιώθει μάλιστα ιδιαίτερα περήφανος που και τα δυο του παιδιά θα παίξουν φέτος στις Ακαδημίες την ομάδας. Μάλιστα παλαιότερα ήταν διαιτητής στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, ενώ λατρεύει τις πτήσεις με ανεμόπτερο.
Αμέσως μετα το λύκειο έφυγε για σπουδές στον Καναδά. Εκεί φοίτησε σε σχολή μηχανικών υπολογιστών από όπου τελικά δεν αποφοίτησε. Στη συνέχεια εργάστηκε ως οδηγός φορτηγού στο Τορόντο και το Μόντρεαλ. Η ξενιτιά όμως δεν του «πήγαινε» και πολύ. Έπειτα από οχτώ χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα και στο ακριτικό Σιδηρόκαστρο Σερρών, όπου παντρεύτηκε και απέκτησε δύο γιους.

7 σχόλια

  1. Αποστασιοποιείται η ΧΑ από την παρά φύση στήριξη των κομμουνιστών του ΠΑΜΕ ;

    [Μπερδεμένη η ΧΑ για την απεργία στη Χαλυβουργία. Έφτασε σε σημείο να κατηγορεί τη ΝΔ, που άνοιξε το εργοστάσιο, για αποβιομηχανοποίηση της χώρας!!
    Ούτε μια κουβέντα στη σημερινή ανακοίνωση για το ΚΚΕ και τις πρακτικές του ΠΑΜΕ!...]

    Βολές κατά της κυβέρνησης για το θέμα της απεργίας στη Χαλυβουργία Ελλάδος εξαπολύει η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζοντας ως υπεύθυνους για την κατάσταση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ... ζητώντας όμως να ανοίξει το εργοστάσιο.

    Η Χρυσή Αυγή καλεί την κυβέρνηση να λύσει άμεσα τα προβλήματα των απεργών της Χαλυβουργίας, προκειμένου όπως τονίζει «να επιστρέψουν όλοι στην εργασία τους και το εργοστάσιο να ξεκινήσει εκ νέου να παράγει».

    «Το πρόβλημα στην παρούσα φάση δεν είναι η απεργία, αλλά η πολιτική ΝΔ - ΠΑΣΟΚ που εδώ και δεκαετίες διαλύει με σύστημα την εθνική μας παραγωγή», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

    - ΜΗΠΩΣ ΕΠΑΘΑΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΟΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΗΔΕΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής που παραιτήθηκε λόγω «φόρτου εργασίας» είναι... άνεργος
    Tην παραίτηση από την βουλευτική του έδρα κατέθεσε στον Πρόεδρο της Βουλής ο βουλευτής Σερρών με την Χρυσή Αυγή, Νικήτας Σιώης και τη θέση του αναλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών στη συγκεκριμένη περιφέρεια, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

    Η επίσημη δικαιολογία για αυτή την απόφαση ήταν το «φόρτο εργασίας» γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά αφού ο κ. Σιώης είναι...άνεργος.

    Ο ίδιος ωστόσο, έως και αυτή τη στιγμή δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση για την απόφαση του, αν και ΜΜΕ των Σερρών κάνουν λόγο για «πιέσεις» που δέχτηκε από τα κεντρικά του κόμματος, ώστε να ορκιστεί βουλευτής ο επιλαχών Αρτέμης Ματθαιόπουλος, κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

    Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ στις Σέρρες, τα στελέχη της Χρυσής Αυγής στην περιοχή εξέφρασαν τη δυσφορία τους προς τα κεντρικά του κόμματος, επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να είναι βουλευτής Σερρών, πρόσωπο που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την περιοχή αφού ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, που καταλαμβάνει την θέση του παραιτηθέντα Νικήτα Σιώη, ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη.

    Από το Μόντρεαλ, στον ΠΑΟΚ και το... ανεμόπτερο

    Ο Νικήτας Σιώης ένα από τα πρώτα μέλη της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες, κατάφερε να εκλεγεί με το κόμμα της Χρυσής Αυγής στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

    Σε μικρή ηλικία, αμέσως μετα το λύκειο έφυγε για σπουδές στον Καναδά. Εκεί φοίτησε σε σχολή μηχανικών υπολογιστών από όπου τελικά δεν αποφοίτησε. Στη συνέχεια εργάστηκε ως οδηγός φορτηγού στο Τορόντο και το Μόντρεαλ. Έπειτα από οχτώ χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει στο ακριτικό Σιδηρόκαστρο Σερρών, όπου παντρεύτηκε και απέκτησε δύο γιους.

    «Αποφάσισα να πολιτευτώ με τη Χρυσή Αυγή γιατί αγαπάω την Ελλάδα. Είμαστε λίγοι αυτοί που συνεχίζουμε να αγαπάμε τη χώρα μας. Εργαζόμουν σε μια κατασκευαστική εταιρία του νομού Σερρών και έμεινα άνεργος μέσα σε μια νύχτα επειδή ο εργοδότης μας αποφάσισε να μεταφέρει την έδρα της εταιρίας στην Βουλγαρία. Μας απέλυσε όλους και εφτά μήνες είμαι άνεργος. Και εγώ και η σύζυγός μου. Ζούμε κάνοντας μεροκάματα όπου βρούμε» είχε δηλώσει στο παρελθόν μιλώντας την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

    Το ποδόσφαιρο είναι η μεγάλη του αγάπη και ο ίδιος δηλώνει φανατικός ΠΑΟΚτζής. Νιώθει μάλιστα ιδιαίτερα περήφανος που και τα δυο του παιδιά θα παίξουν φέτος στις Ακαδημίες την ομάδας. Μάλιστα παλαιότερα ήταν διαιτητής στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, ενώ λατρεύει τις πτήσεις με ανεμόπτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΜΑΖΙ!
    Μα καλά, για τόσο ηλίθιους μας περνάνε οι "εθνικιστές" ώστε να μιλάνε για φόρτο εργασίας ενός ανέργου;;;

    Νομίζουμε πως ο καθένας έχει νου και κρίση να αντιληφθεί πως στη συγκεκριμένη περίπτωση...κάτι βρωμάει!

    Αλήθεια, μπορούν να μας εξηγήσουν τα κομματόσκυλα πως ο παραιτηθείς βουλευτής βγήκε πρώτος σε σταυρούς στο Νομό Σερρών, αφού "δεν είχε σχέση με την περιοχή";

    Το δούλεμα συνεχίζεται και μάλιστα αγριότερο από ποτέ: Εμείς τα λέμε εδώ και καιρό περί οικογενειοκρατίας, αλλά κάποιοι δεν λένε ν' ακούσουν...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σκατά στους φασίστες, παραιτηθέντες και μη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο που γίνεται είναι ανεπιτρεπτο.
    Μιχαλολιάκο σε ψήφισα αλλά με αυτά που κάνεις δεν το βλέπω να επαναλαμβάνεται.
    Ασε ρε τον Ανεργο να φάει λιγο ψωμι,
    ειναι και αποφοιτος λυκείου.
    Δηλαδή όποιος είναι αποφοιτος λυκείου είναι αχρηστος ετσι...
    Ξέρεις οταν λέμε αντιπρόσωποι του λαου εννούμε αντιπρόσωποι του λαού ο οποίος αποτελείται απο εργάτες, απο επιστήμονες απο λαμόγια κλπ.
    Για αυτό κανείς βουλευτής δεν νοιώθει τον κόσμο, πώς να τον νοιώσει αφού δεν υπάρχει ενας εργάτης ή ένας υπάλληλος μέσα στην βουλή ουτε για δείγμα, όλοι οι σουπερ επιστήμονες εγιναν βουλευτές και κοιτάνε την συντεχνία τους και ύστερα αναρωτιόμστε γιατί δεν μπορούμε να απελευθερώσουμε τα κλειστά επαγγέλματα και γιατί δεν μπορεί να κάνει οικονομία το δημόσιο.
    Πώς να την κάνει αφού όλοι οι σουπερ επιστήμονες νοιώθουν οτι αν δεν πάρουν 10000 ευρώ τον μήνα αδικούνται και δεν μπορούν να εκτελέσουν το καθήκον τους.
    Οι μισθωτοί βέβαια μπορούν και επιβάλλεται να δουλεύουν με 400 Ευρώ αλλά οι δικαστές οι δικηγόροι, οι φαρμακοποιοί, γιατροί κλπ ουτε μια μείωση δεν ανέχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Stis epomenes ekloges mixaloliako mazi me ton gambro sou na baleis kai ta egonia sou stin bouli,alla mono eseis tha psifisete tous eaftous sas kai oute mexri tis skales den tha ftasete.Kala ta eipate alla lathos katalabame otan legate patris thriskeia kai OIKOGENEIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. e-mail: glyfsec@xinis.com

    Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως 31-33
    ΤΗΛ:. 219640117, 2109604783 - 800 11 919191 (24ωρη ανοιχτή γραμμή χωρίς χρέωση)

    ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

    «Υπόγραψε» την επαγγελματική σου καταξίωση, σπουδάζοντας στον Τομέα Υγείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ
    Όταν η φυσική ροπή για προσφορά στο συνάνθρωπο και η επιθυμία να θέσεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία όσων νοσούν συναντήσουν την ποιοτική εκπαίδευση και την πρακτική άσκηση υψηλών προδιαγραφών στους μεγαλύτερους οργανισμούς του χώρου της Υγείας, τότε η επιλογή μίας από τις 11 ειδικότητες του Τομέα Υγείας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποτελεί, αδιαμφισβήτητα, μονόδρομο για την άμεση επαγγελματική σου αποκατάσταση και επιτυχία…
    www.iek-xini.edu.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση