GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμη να πιεί το αίμα των Κυπρίων η Ντέλια … Δρακουλέσκου!!!

Ο «θηλυκός» Πολ Τόμσεν Ντέλια Βελκουλέσκου, γνωστή στην πιάτσα κι ως Δρακουλέσκου, είναι πανέτοιμη να πιει το αίμα των Κυπρίων! Γιώργος Αδ...


Ο «θηλυκός» Πολ Τόμσεν Ντέλια Βελκουλέσκου, γνωστή στην πιάτσα κι ως Δρακουλέσκου, είναι πανέτοιμη να πιει το αίμα των Κυπρίων!
Γιώργος Αδαλής 
Ποιος είναι ο «θηλυκός» Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ που πακετάρισε τις βαλίτσες της και το έβαλε για την Κύπρο όπου θα ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες για την … «Ελλαδοποίηση» της Μεγαλονήσου; «Ελλαδοποίηση» σε ότι αφορά στα μέτρα που θα πάρει η Κύπρος, προκειμένου να δεχτεί τις … στοργικές υπηρεσίες του ΔΝΤ!!
Πρόκειται για την Ντέλια Βελκουλέσκου το όνομα της οποίας αποκάλυψε ο ίδιος ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις.
Είναι ειδική σε συνταξιοδοτικά και ενεργειακά θέματα και οι Κύπριοι θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα, γιατί η χώρα μας έχει κακιά εμπειρία από την Ρουμάνα κυρία Βελκουλέσκου η οποία στην πιάτσα των οικονομολόγων, την ακούς και ως … Δρακουλέσκου!!!
Υπενθυμίζουμε ότι εν όψει του δεύτερου Μνημονίου είχε καταθέσει ένα δεκασέλιδο σημείωμα, με το οποίο ζητούσε από την Ελληνική κυβέρνηση τη λήψη δρακόντειων μέτρων!!!
Το χειρότερο όλων ήταν, η απαίτηση της για απόλυση 150.000 δημοσίων υπαλλήλων ως το 2015!!!
Η Ντέλια Βελκουλέσκου(σε μια από τις ελάχιστες φωτό που υπάρχουν, ακόμη) έχει ήδη καταφτάσει στη Λευκωσία με αποστολή την προετοιμασία του φακέλου της Τρόικας που θα αναλάβει την επιτήρηση της κυπριακής οικονομίας!!!
Οι Κύπριοι αδελφοί, θα χρησιμοποιηθούν ως άλλος ένας θάλαμος αερίων, ως άλλο ένα σύγχρονο Νταχάου, με πρόσχημα, την έκθεσή τους στα Ελληνικά Ομόλογα!
Ο ίδιος ο κ.Χριστόφιας, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, διότι η εντολή στην κυρία Δρακουλέσκου (με συγχωρείτε, στην κυρία Βελκουλέσκου) είναι μία και μοναδική!
Να πιει το αίμα των Κυπρίων!!!
aegeantimes.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση