GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυξάνεται ο αριθμός των στρατιωτικών που λιποτακτούν...

Πηγές από τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (ΕΣΣ) ανακοίνωσαν ότι ακόμη ένας σύρος στρατηγός αποσκίρτησε στους αντάρτες και κατόπιν διέφυγε στην Τ...

Πηγές από τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (ΕΣΣ) ανακοίνωσαν ότι ακόμη ένας σύρος στρατηγός αποσκίρτησε στους αντάρτες και κατόπιν διέφυγε στην Τουρκία.
Συνολικά 16 σύροι στρατηγοί έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους και έχουν καταφύγει στην Τουρκία από την έναρξη της εξέγερσης εναντίον του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.
Στην επαρχία Χατάι της Τουρκίας φιλοξενούνται περίπου 250 σύροι αξιωματικοί που αποσκίρτησαν στον ΕΣΣ. Οι τουρκικές αρχές τους παρέχουν επιμελητειακή υποστήριξη, όχι όμως και όπλα.
Αξιωματικοί του ΕΣΣ, που ζήτησαν να μην κατονομαστούν, είπαν ότι ο αριθμός των υψηλόβαθμων στρατιωτικών που λιποτακτούν αυξάνεται καθημερινά, καθώς γίνεται ολοένα και δυσκολότερο να αποφύγουν την εμπλοκή τους στις συγκρούσεις και επειδή είναι απρόθυμοι να βομβαρδίσουν πόλεις και χωριά.
Οι σχέσεις της Τουρκίας με τη Συρία είναι τεταμένες, ιδίως μετά την κατάρριψη ενός τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους από τη συριακή αεράμυνα, στις 22 Ιουνίου.

2 σχόλια

  1. Τι πιο τρανή απόδειξη του ρόλου των ιμπεριαλιστών στη κατάσταση στη Συρία σήμερα;

    http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/07/blog-post_1615.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουμπεκί ψιλοκομμένο η δήθεν "επαναδιαπραγμέτευση";

    Τουμπεκί ψιλοκομμένο η ακύρωση της μείωσης 12% των ειδικών μισθολογίων; (προβλέπω στις επόμενες εκλογές όλες οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας να ψηφίζουν μαζικά ΣΥΡΙΖΑ!!)

    Αυτή είναι η αξιοπιστία των τρισάθλιων λαμογίων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, των ηθικών αυτουργών των 3000 αυτοκτονιών-δολοφονιών, του 1,5 εκατομμυρίου ανέργων, της φτώχιας και εξαθλίωσης του ελληνικού λαού!!

    Δεν θα προλάβει να σας στείλει στο εδώλιο, για το ξεπούλημα που ετοιμάζετε, ο ΣΥΡΙΖΑ, άθλια λαμόγια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ...

    Ο λαός θα σας έχει κρεμάσει ΗΔΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, κουφάλες δοσίλογοι και προδώτες (όσοι από σας, δεν προλάβετε να φύγετε με ελικόπτερα!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση