GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλος πελάτης τα έσπασε σε τράπεζα της Κέρκυρας

Πανικό  και αναστάτωση προκάλεσε ένας  εξαγριωμένος συναλλασσόμενος σε  τράπεζα στην πόλη της Κέρκυρας, όταν εκνευρίστηκε για τον χειρισμ...

Πανικό  και αναστάτωση προκάλεσε ένας  εξαγριωμένος συναλλασσόμενος σε  τράπεζα στην πόλη της Κέρκυρας, όταν εκνευρίστηκε για τον χειρισμό προσωπικής του υπόθεσης και ξέσπασε στους… υπολογιστές και τα ΑΤΜ της τράπεζας, προκαλώντας ζημιές ύψους 3.000 ευρώ!

6 σχόλια

  1. Εγώ δεν είμαι Ν.Δ άσοι μπαίνουν εδώ καμπόσο καιρώ ξέρουν ότι γράφω το γράφω με το όνομα και το επίθετο μου και έχω πει στον διαχειριστή για να μην με ψάχνουν να δώσει το yp μου και όλα τα στοιχεία μου..


    Τον Νικολοπουλου ούτε τον γνωρίζω ούτε τον πολύ πάω , ΟΜΩΣ τον θεωρώ κύριο με αυτή την πράξη του, τα πως; και τα γιατί; θα φανούν..

    Προσωπικά τα βλέπω αλλά είναι προσωπική εκτιμήσεις θα πέφτουν σφαίρες, δεν πάει άλλο βρε βλάκα και αυτοί το ξέρουν αλλά θέλουν να οδηγήσουν εκεί τα πράγματα (ΏΣΤΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΙΟ ΕΎΚΟΛΗ Η ΚΑΤΆΚΤΗΣΗ ΜΑΣ) αν τους βγει, γιατί ότι θα πέσουν σφαίρες είναι ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΊΓΟΥΡΟ η Ελλαδα η έτσι (με μνημόνια) η αλλιώς (με εμφύλιο) για 50 χρόνια θα περάσει τα πανδυνα.. Υπάρχει και η τρίτη ΛΎΣΗ ένας ΗΓΕΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ και όπως λένε οι Φιλανδοι ( θα φύγομε ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ ΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΈΓΕΤΕ ΑΥΤΟΣ...ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΈΠΕΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΟΔΗΓΟΎΝ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ,ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ, ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ ΒΙΑΖΌΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΝΑ ΜΗΝ ΧΆΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΊΑ ΤΟΥ ΗΛΊΘΙΟΙ ..ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΈΠΕΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ , ΔΕΝ ΞΈΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΎΣ ΝΟΜΟΥΣ;

    ...ΕΝΤΟΣ ΟΛΊΓΩΝ ΘΑ ΧΤΥΠΉΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑΣ ΠΌΡΤΑ ΣΑΣ...1200 ΕΙΝΑΙ (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΟΝΤΡΑ ..ΤΑ 200..ΤΑ 300...ΤΑ 400..ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗΗΗΗΗΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΜΑΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.. ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕ ΦΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ..

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο μπουζουκας θελει αγριο φιρμαρισμα να στρωσει ρε πανιβλακα μας ζαλισες τις αρχιδαρες μας γραφοντας συνεχεια τα ιδια τραβα πεστα στο καφενειο αλλα ξεχασα εκει εχει μαπες αν δεν συμφωνουνε οι υπολοιποι ενω πισω απο τον υπολογιστη λες με σιγουρια τις παπαριες σου.σημειωση σταματα τις αερογαμιες και να βαζεις κωλοδαχτυλο πριν κοιμηθεις για 32 λεπτα το εκανε ενας πουτσοκεφαλος γνωστος μου και γιατρευτηκε μετα απο 11 χρονια.αν δεν γινεις καλα βαλε ολο το χερι μεσα στην σουφρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικήτας Αποστόλου

    Χμ! Ο Νικολόπουλος πιστεύει οτι"το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης με την Τρόικα και η διόρθωση των σημαντικών στρεβλώσεων στα εργασιακά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά και προνοιακά ζητήματα, θα έπρεπε να έχουν τεθεί εμφατικά στο τραπέζι των συζητήσεων από την αρχή".

    Ο Παυλόπουλος πιστεύει (τώρα το είδε αν και Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου) οτι το μνημόνιο και η σύμβαση δεν συμφωνούν με το Κοινοτικό Δίκαιο και προτείνει την επαναδιαπραγμάτευσή τους προκειμένου να εναρμομιστούν με τις διατάξεις του.

    Ο Υπουργός Οικονομικών Στουρνάρας έχει την γνώμη πως δεν μπορεί να γίνει καμιά διαπραγμάτευση.

    Συμπέρασμα: Απίθανος συντονισμός κυβερνητικης πολιτικής από τον Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά! Πλήρης ανεπάρκεια!

    Πρόβλεψη: Η Κυβέρνηση δεν έχει ζωή μεγαλύτερη από τρεις μήνες.

    Πρόταση: Χωρίς ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ του Ελληνικού Λαού, ώστε να κάνει την μεγάλη υπέρβαση (δηλαδή, να ξεφύγουμε από την "ατομική λύση" και να οδηγηθούμε στη "συλλογική λύση"), η ΕΛΛΑΔΑ μας θα γίνει το θέρετρο των Βορειοευρωπαίων και οι Έλληνες θα γίνουμε οι σύγχρονοι δουλοπάροικοι των πολυεθνικών εταιριών!

    Αλλά για να μην έχουμε αυτήν την πορεία θα πρέπει να υπάρξει ΗΓΕΣΙΑ ικανή και με θέληση να μας συνεγήρει για να αποκτήσουμε συνείδηση ΠΟΛΙΤΗ και να απολακτήσουμε την συνείδηση του ιδιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν υπάρχει ακόμα κάποιος που πιστεύει
    ότι έτσι που είναι τα πράγματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
    και δεν ΓΑΒ..γαβ..γαυγίζει έτσι στον αέρα. απο άρρωστο κομματικό φανατισμό
    ή απο πλήρη Ηλιθιότητα.

    Ότι..Αυτός θα παίρνει παχουλούς μισθούς και επιδοτήσεις,
    θα του χαρίσουν τα χρέη
    και θα την περνάει πασάς & Άρχοντας.
    ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ
    Ή ΜΕ ...ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (απο το υπερπέραν)!

    ΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ + >>>>> απο τον μάταιο τούτο κόσμο
    σε τίποτε Τροπικούς της Βενεζουλέλας ή της Κολομβίας
    σε τίποτε σαβάνες της Σιβηρίας ή Κίνας
    στην καυτή Κόλαση των Χριστιανών
    ή στα Παράδεισο του Αλλάχ
    (που έιναι βουνά τα πιλάφια, ποτάμια τα μέλια, αμέτρητα τα ουρί κλπ)...

    ΕΔΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο μπουζουκας θελει αγριο φιρμαρισμα να στρωσει ρε πανιβλακα μας ζαλισες τις αρχιδαρες μας γραφοντας συνεχεια τα ιδια τραβα πεστα στο καφενειο αλλα ξεχασα εκει εχει μαπες αν δεν συμφωνουνε οι υπολοιποι ενω πισω απο τον υπολογιστη λες με σιγουρια τις παπαριες σου.σημειωση σταματα τις αερογαμιες και να βαζεις κωλοδαχτυλο πριν κοιμηθεις για 32 λεπτα το εκανε ενας πουτσοκεφαλος γνωστος μου και γιατρευτηκε μετα απο 11 χρονια.αν δεν γινεις καλα βαλε ολο το χερι μεσα στην σουφρα σου.
    9 Ιουλ 2012 6:32:00 μ.μ.
    ===================================

    Το ονοματάκι σου ΡΕ ΑΡΧΙΔΑΡΑ δεν τολμάς να γράψεις , και λες για εμένα!!!! άκου βλήμα αν δεις καμιά μαύρη μπούκα στο κούτελο σου μπορεί να είναι από κάποιο σαν εμένα ,,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙΧ... ΜΑΛΑΚΑ .. Και για να δεις ότι εγώ δεν θέλω να σου λέω για ΕΜΈΝΑ κάτι κωλοτρυπίδες σαν εσένα ΤΟΥΣ ΓΑΜΏ ΟΤΙ ΈΧΟΥΝ ΑΓΑΜΗΤΩ..

    ΔΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑ ..ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΕ.. ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    http://www.youtube.com/watch?v=rhSOYOPtTqw

    Μπούτζουκας Τηλέμαχος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηλίθιο ερώτημα από τον γεροξεκούτη Γλέζο που εξισώνει τους έλληνες μετανάστες με λαθροζώα εγκληματίες.

    Άμα έχεις τέτοια νούμερα μέσα στη Βουλή, που ήταν βουλευτές του Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του 80 και λάδωσαν το άντερό τους, τέτοιες παπαριές ακούς. Πανηγυρίζουν οι γελοίοι του ΣΥΡΙΖΑ γιατί το χούφταλο χθες στη Βουλή απηύθυνε και ερώτημα του κώλου σε όσους καταφέρονται εναντίον των λαθρομεταναστών.

    Γράφει ο κομμουνιστοΠΑΣΟΚος και νεοΣΥΡΙΖΑίος Κούλογλου (αλήθεια αυτός ακόμα να απολυθεί από την ΕΡΤ;;;):
    Καίριο (του κώλου) ερώτημα απηύθυνε ο Μανώλης Γλέζος στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή.
    Δεδομένης της μετανάστευσης των Ελλήνων λόγω κρίσης ο κ. Γλέζος ρώτησε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής: «Θα ήθελα να ξέρω τι θα κάνετε.
    Θα στείλετε εντολή στους ομοϊδεάτες σας στις άλλες χώρες να τσακίσουν τους Έλληνες»;

    Δεν ξέρω τι θα πει η ΧΑ αλλά η λαθρολαγνεία του γεροξεκούτη έφτασε σε σημείο να εξισώνει τους Έλληνες με τους λαθρομετανάστες... ας μάθει λοιπόν ο κρατικοδίαιτος επαναστάτης του κώλου πως όπου πήγαν Έλληνες πήγαν νόμιμα, με χαρτιά, ονοματεπώνυμα, μέσω αεροδρομίων, λιμανιών και σιδηροδρομικών σταθμών και όχι μέσω βουνών, θαλασσών και ναρκοπεδίων.

    Δεν συζητάμε βέβαια για το ότι όπου πήγαν έστρωσαν κώλους και δούλεψαν τιμώντας την πατρίδα αλλά και βοηθώντας τη στέλνοντας πίσω καραβιές από συνάλλαγμα... αντί να τα ξύνουν όλη μέρα και να κατουράνε στα πεζοδρόμια και στους σταθμούς του μετρό όπως κάνουν οι δικοί του

    Να μας πει λοιπόν ο καραγκιοζάκος πως ήρθαν όλοι αυτοί που έχουν κατακλέψει την Αθήνα και σκοτώνουν όποιον αντισταθεί και ας μην ξαναβρωμίσει με το στόμα τους τους Έλληνες μετανάστες που εξισώνει με Αφγανούς εγκληματίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση