GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμπάνια εγγραφής μελών στο ΣΥΡΙΖΑ...

Την έναρξη της πανελλαδικής καμπάνιας εγγραφής μελών στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που αποτελεί το πρώτο βήμα στην πορεία προς την μετεξέλιξή του σε ενια...

Την έναρξη της πανελλαδικής καμπάνιας εγγραφής μελών στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που αποτελεί το πρώτο βήμα στην πορεία προς την μετεξέλιξή του σε ενιαίο πολιτικό φορέα, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΟ της παράταξης Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αυτές τις μέρες. Σταθμός σε αυτή την πορεία είναι η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του φθινοπώρου και το ιδρυτικό συνέδριο την άνοιξη. Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή κριτική προς την κυβέρνηση, ιδιαίτερα για το ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων.
«Δεν ξεκινάμε τώρα πορεία προς το λαό, αλλά από νέα αφετηρία συνεχίζουμε μαζί με το λαό την κοινή μας αυτή πορεία, την πορεία λαϊκής χειραφέτησης για να αποτρέψουμε την κοινωνική καταστροφή, να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση του τόπου και να φέρουμε το λαό στην εξουσία με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ως θεσμικό και πολιτικό υποκείμενο του λαού στην εξουσία», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι το εγχείρημα της ενιαιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχει σαφή μεν αριστερή προοδευτική ταυτότητα, αλλά θέλει επίσης να εκφράσει «όλους όσοι επαναπροσδιορίζουν την πολιτική τους συνείδηση στη βάση του κοινωνικού τους συμφέροντος και όχι της κομματικής τους καταγωγής».
Περιγράφοντας περαιτέρω τον ενιαίο πολιτικό φορέα, μίλησε για συγκρότηση της «μεγάλης δημοκρατικής παράταξης της αριστεράς» και τόνισε ότι «ούτε μπορούμε, ούτε φιλοδοξούμε να γίνουμε η ΕΔΑ του 1958 ή το ΠΑΣΟΚ του 1981».
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για ενιαίο δημοκρατικό και πλουραλιστικό φορέα δημοκρατικής ενότητας και σημείωσε ότι «ορίζοντάς μας δεν είναι μόνο το μνημόνιο αλλά ο σοσιαλισμός του 21ου αιώνα».
Ο κ. Τσίπρας Κάλεσε όλους τους πολίτες «να πάρουν μέρος στη μια και μοναδική συνιστώσα, αυτή του λαού» και είπε ότι θα ήταν πιο πρόσφορο κάποιος να προσδιορίσει το εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ σε έναν κοινωνικό άξονα. Σημείωσε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη με προοπτική εξουσίας απέναντι στον άλλο πόλο, «το μπλοκ του μνημονίου του ακραίου νεοφιλελευθερισμού».
Ερωτηθείς εάν θα αλλάξει το όνομα του ενιαίου φορέα, είπε, μεταξύ άλλων, ότι η λέξη «ΣΥΡΙΖΑ» είναι ένα ισχυρό brand name και ότι δεν υπάρχει λόγος να απουσιάζει από την ονομασία.
Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε τη συγκρότηση Οργανωτικής Επιτροπής για την πορεία της ενιαιοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με συντονίστρια τη Σοφία Σακοράφα και με στόχο να υπάρξουν παντού οργανώσεις, είτε θεματικές, είτε κλαδικές, είτε τοπικές, καθώς επίσης και τη συγκρότηση Επιτροπής Πολιτικού Προγράμματος και Κωδικοποίησης των πολιτικών αναφορών του σχήματος, οι οποίες, όπως σημείωσε, δεν ξεκινούν από το μηδέν.
Από την πλευρά της, η κ. Σακοράφα αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες συμπεριφοράς και σχέσης με το κίνημα, που αφορούν στην εμπέδωση της ειλικρινούς και πολιτικής σχέσης που αναπτύχθηκε με την κοινωνία, καθώς και στη σταθερότητα και καθολική υποστήριξη όλων της κοινής πλατφόρμας, η οποία εκφράστηκε με το κυβερνητικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση
Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έβαλε κατά της «τρικομματικής κυβέρνησης επιτάχυνσης του μνημονίου» και σημείωσε ότι «οι τρεις δυνάμεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης αθροίζουν από χτες το βράδυ κοινοβουλευτική πλειοψηφία, έχουν όμως χάσει την οποιαδήποτε ανοχή απέκτησαν με τον επαμφοτερίζοντα προεκλογικό και μετεκλογικό τους λόγο».
Σε αυτό το πλαίσιο, υποστήριξε ότι μετέτρεψαν την επαναδιαπραγμάτευση που προανήγγειλαν προεκλογικά στην «πιο πιστή εφαρμογή» του μνημονίου και τόνισε ότι «θα πληρώσουν αργά ή γρήγορα» την «προδοσία» της εντολής του λαού.
Αναφορικά με τη σημερινή συνεδρίαση του Γιούρογκρουπ, ο κ. Τσίπρας είπε ότι δεν περιμένει πολλά: «Όταν πηγαίνει κάποιος με το δόγμα ότι θα είναι ο καλός και υπάκουος μαθητής, τι μπορεί να περιμένει κανείς;», αναρωτήθηκε.
Ερωτηθείς σχετικά με τις «προειδοποιήσεις» του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση για το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων, τόνισε: «Δεν απειλούμε κανένα, λέμε το αυτονόητο, όμως- ότι η δημόσια περιουσία δεν είναι τσιφλίκι κανενός και δεν μπορεί μια συγκυριακή και οριακή πλειοψηφία να αποφασίζει για το μέλλον των επόμενων γενεών».
Για το εάν ο ΣΥΡΙΖΑ αντιτίθεται αφετηριακά σε κάθε είδους ιδιωτικοποίηση, ο κ. Τσίπρας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι διαφορετικό είναι το μοντέλο αξιοποίησης της Νορβηγίας, όπου ο δημόσιος πλούτος αξιοποιείται ώστε να υπάρχει ανταποδοτικότητα για τους πολίτες, και άλλο το μοντέλο της Μ. Θάτσερ.
Είπε επίσης ότι το μοντέλο της κυβέρνησης είναι «ξεπουλάμε έναντι πινακίου φακής» και παραπέμποντας σε χτεσινή αναφορά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον ΟΣΕ, διερωτήθηκε εάν είναι «κτηματομεσίτης».
Κριτική, όμως, άσκησε ο κ. Τσίπρας και προς το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά, κάνοντας λόγο για «ανίερη συμμαχία» που συγκροτεί το «σκληρό μνημονιακό μπλοκ».
Όσον αφορά στη στήριξη της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση, ανέφερε ότι «δίχως γυρισμό εντάχθηκαν ψυχή τε και σώματι στο μνημονιακό μπλοκ και αναλαμβάνουν εξ αδιαιρέτου την «ιδιοκτησία» του προγράμματος» και προσέθεσε:
«Το πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου είναι ότι δεν μπορεί να εκφράσει και να εκπροσωπήσει τα κοινωνικά συμφέροντα που εκπροσωπούσε. Αυτό θα είναι αργά ή γρήγορα το πρόβλημα και της ΔΗΜΑΡ και γι’ αυτό αναμένεται να ενωθούν εις σάρκαν μίαν. μείς να τους ευχηθούμε να έχουν βίο ανθόσπαρτο, όχι καλούς απογόνους».
Σε σχετική ερώτηση, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σεβαστεί την ετυμηγορία του λαού και ζήτησε περισσότερη ειλικρίνεια και λογικά επιχειρήματα «γιατί το παραλήρημα του πρωθυπουργού, χτες, είναι απόδειξη του πανικού στον οποίο βρίσκεται».

8 σχόλια

  1. ΑΛΗΘΕΥΕΙ;

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ( ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ) ΔΗΛΩΝΟΥΝ 18.000-19.000 ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ 80000- 90.000 ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΩΔΙΚΟ 657, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 1% ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ!

    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΜΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΥΨΟΥΣ 2000 ΕΩΣ 6000 ΕΥΡΩ. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ, ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτελεστέ τους ΧΩΡΙΣ ΟΊΚΤΟ..

    Ιδού πόσα έπαιρναν οι (χορτάτοι) μνημονιακοί δημοσιογράφοι.

    Σοκ και δέος για τη διαλυμένη κοινωνία μας προκαλεί ο οικονομικός προϋπολογισμός που έδωσε στη δημοσιότητα η σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ για τις αμοιβές των δημοσιογράφων- παρουσιαστών της πρωινής ζώνης για το 2008 και 2009.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία, το τηλεοπτικό δίδυμο Λυριτζή-Οικονόμου πληρώθηκε για τη συγκεκριμένη περίοδο με κάτι παραπάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ με αντικείμενο εργασίας την παρουσίαση της εκπομπής Πρωινή Γραμμή, ενώ η Πόπη Τσαπανίδου, για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα, έφτασε σε απολαβές το μισό εκατομμύριο ευρώ!

    Τα ποσά, που προκαλούν ίλιγγο στην Ελλάδα του ΔΝΤ, δόθηκαν επί ηγεσίας Παναγόπουλου, σημερινού προϊσταμένου τους στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι,

    εκεί όπου με περισσή άνεση και ευκολία οι τρεις παρουσιαστές έχουν αναλάβει εργολαβία την προώθηση και την προπαγάνδα του Μνημονίου, των αντεργατικών μέτρων και τον απεργοσπαστικό αγώνα.

    Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία, για το 2008 οι Λυριτζής-Οικονόμου εισέπραξαν από την κρατική τηλεόραση 860.000 ευρώ, δηλαδή μηνιάτικο για τον κάθε ένα από αυτούς 35.000 ευρώ!

    Την επόμενη χρονιά (έτος που η Ελλάδα άρχισε να πλήττεται από τη κρίση) το δίδυμο εισέπραξε για τις υπηρεσίες του 684.000 ευρώ το οποίο μεταφράζεται σε 28.000 ευρώ το.. μήνα. Για να γίνει ακόμη περισσότερο κατανοητό το υπέρογκο ύψος των αποδοχών, σήμερα το αντίστοιχο δίδυμο παρουσιαστών στη NET, αμείβεται συνολικά με 89.000 ευρώ, δηλαδή περίπου 3.000 ευρώ το μήνα!

    Αντίστοιχα εξοργιστική για τους εργαζόμενους είναι τα οικονομικά δεδομένα και για την Πόπη Τσαπανίδου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Συμβαίνει Τώρα, μόνο για το 2008, έπαιρνε (μηνιάτικο) 23.000 ευρώ, δηλαδή συνολικές απολαβές 277.831 ευρώ.

    Την επόμενη χρονιά το κόστος της παρουσίασης της εκπομπής μειώθηκε (λόγω κρίσης;) κατά 20.000 ευρώ, (μειώνοντας) το ποσό στις 257.000.

    Σήμερα, το κόστος της παρουσιάστριας που έχει αντικαταστήσει την Τσαπανίδου είναι 45.000 ευρώ, δηλαδή, 3.750 ευρώ.

    Δείχνουν την κοινωνία με το δάχτυλο, εδώ και χρόνια.

    Την εγκαλούν ως τον κύριο υπαίτιο για την οικονομική κατάρρευση της χώρας. Κραυγάζουν για τις απεργίες και τις κινητοποιήσεις.

    Φωνάζουν για τις διεκδικήσεις των εργαζομένων προβάλλοντας την (αδέσμευτη δημοσιογραφία), τη (δημοσιογραφία της κοινής λογικής) ως επιχείρημα στην πείνα του άλλου.

    Έχουν στραφεί εκατοντάδες φορές ενάντια στους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα, ενώ δεν ξεχνούν να υπενθυμίζουν πως η πολιτική του Μνημονίου και μετέπειτα η συγκυβέρνηση είναι η μόνη διέξοδος.Έχουν κατ’ επανάληψη σπάσει απεργίες συναδέλφων τους (δημοσιογράφων και τεχνικών) με αποκορύφωμα την έγκληση του Οικονόμου από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής.

    Από την άλλη πλευρά, η ηαρουσιάστρια Τσαπανίδου, οικοδομώντας για χρόνια το προφίλ της σύγχρονης αλλά… απλής, έφτασε στο σημείο να διαφημίζει προϊόντα κατά παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας (επειδή δεν είχε δουλειά για δύο μήνες), όπως η ίδια είπε στην κατάθεσή της και αφού πρώτα είχε καρπωθεί 500.000 ευρώ!
    ...θα συνεχίσετε να τους πιστεύετε ακόμη;...

    ΣΚΟΤΏΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΞΊΖΕΙ... \

    ΚΑΝΈΝΑΝ ΟΊΚΤΟ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ

    -Η.ΟΠΛΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιχειρηματικές συγκρούσεις για τις πρώτες ιδιωτικοποιήσεις.

    Κρατικά Λαχεία..

    α) Η αυστριακή Österreichische Lotterien Gesellschaft mbH. Πρόκειται για τον αυστριακό οργανισμό λαχείων, που ελέγχεται από τράπεζες, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς της χώρας.

    β) Η ελληνοϊταλική σύμπραξη των εταιριών Sisal SpA - Damco Energy S.A. – Damlot Α.Ε. Η Sisal είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος «παίκτης» στην αγορά τυχερών παιγνίων της γειτονικής χώρας και ελέγχεται σήμερα από το αμερικανικό fund Apax, ενώ η Damco και η Damlot είναι δύο από τα ισχυρά μέλη του ομίλου Κοπελούζου.

    γ) Η σύμπραξη των εταιριών OPAP Investment Limited – Lottomatica Giochi e Partecipazioni Srl – Intralot Lotteries Limited και Scientific Games Global Gaming Sàrl. Ο ΟΠΑΠ (μέσω της παραπάνω θυγατρικής του στην Κύπρο) συμμάχησε για τις ανάγκες του διαγωνισμού με την Intralot του Σωκράτη Κόκκαλη και ακόμα δύο ηχηρά ονόματα της διεθνούς αγοράς παιγνίων: την ιταλική Lottomatica και την αμερικανική Scientific Games, η οποία θεωρείται ηγέτιδα σε λαχεία τύπου «Ξυστό» και είχε συνεργαστεί με την Intralot για το ελληνικό «Ξυστό» τη δεκαετία του 1990. Και οι τρεις εταιρίες που συμπράττουν με τον ΟΠΑΠ έχουν πολυετή εμπειρία στη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών και λαχείων ανά τον κόσμο, ενώ το ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως Lottomatica και Intralot έχουν βρεθεί επανειλημμένα σε αντίπαλα στρατόπεδα στο παρελθόν κατά τη διεκδίκηση ανάλογων διαγωνισμών.

    Τόσο η Lottomatica όσο και η Scientific Games έχουν συνεργασία με ισχυρούς Ελληνες επιχειρηματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης (IBC)

    α) Η Lamda Development S.A. του ομίλου Λάτση. Η εταιρία συμμετοχών δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, στην επένδυση και τη διαχείριση ακινήτων στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται η μαρίνα Φλοίσβου, τα εμπορικά κέντρα «The Mall Athens» και «Mediterranean Cosmos», αλλά και το «Golden Hall», που στεγάζεται σε τμήμα του IBC. Επιπλέον, έχει κατασκευάσει οικιστικά συγκροτήματα σε Ελλάδα-Ρουμανία και συγκροτήματα γραφείων.

    β) Η Talima Ventures Inc. της οικογένειας Κωνσταντίνου, ιδιοκτήτριας του εμπορικού κέντρου «Athens Metro Mall» στον Αγιο Δημήτριο. Με καταγωγή από τη Μικρά Ασία, η οικογένεια ασχολείται επιχειρηματικά με την ανάπτυξη ακινήτων από το 1950, έχοντας ως έδρα τη Βενεζουέλα. Η δραστηριότητά της έχει επεκταθεί και στον τομέα του εμπορίου (επί ελληνικού εδάφους είναι ιδιοκτήτρια της αλυσίδας καταστημάτων οικιακού εξοπλισμού «Διάφανο» από το 2010), ενώ εκτείνεται γεωγραφικά σε Βενεζουέλα, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Πουέρτο Ρίκο, ΗΠΑ και Ελλάδα.

    γ) Η REDS Α.Ε., μέλος του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, συμφερόντων της οικογένειας Μπόμπολα. Εχει ισχυρή παρουσία στην ανάπτυξη εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων και πάρκων (π.χ. Εμπορικό Πάρκο Γυαλού – «Smart Park» στα Σπάτα, «Athens Metropolitan Expo», «Veso Mare» στην Πάτρα), οικιστικών συγκροτημάτων, εκθεσιακών κέντρων και κτιρίων γραφείων στην Ελλάδα και τη Ρουμανία.



    Τα τρία μεγάλα ονόματα του real estate διεκδικούν για 90 χρόνια την επικαρπία επί του δικαιώματος αποκλειστικής αξιοποίησης, χρήσης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης του κτιρίου της λεωφόρου Κηφισίας, το οποίο στέγασε το Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα το πρωί στην ΝΕΤ o δημοσιογράφος ανέφερε πως από τις 43 πολυεθνικές εταιρίες που έχουμε στην χώρα μας ,καμία ,μα καμία από αυτές (Αριθμητικό-0 δηλαδή ) δεν φορολογείτε στην χώρα μας .

    Αν ισχύει αυτό τι συζητάμε και τι αποκρατικοποιήσεις -ξεπούλημα θέλετε ;

    Φτάνει η κάκιστη προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου πως αν γίνουν θα σωθούμε !

    Ας κοιτάξουν να τιθασεύσουν λίγο τους πραγματικούς φταίχτες για το χάλι μας και ας αφήσουν την περιουσία του Ελληνικού λαού στα χέρια του λαού ,όχι να την καταστήσουν έρμαιο των αφεντικών τους -νεοφεουδαρχών, ντόπιων και αλλοδαπών !!


    Ποιοι έχουν τα λεφτά τους ΈΞΩ; ποιοι δεν πληρώνουν;

    Σε σύντομο χρόνο θα ανατιναχτεί ο ουρανισμός ΚΕ.ΠΑ ...ΑΥΤΟΙ οι άθλιοι κάνουν να επανεξετάσουν αναπηρικές συντάξεις 8 και 9 μήνες μαζι με τα ΚΕ.ΠΑ ΨΆΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΌΛΟΙ η ΦΑΜΙΛΙΑ ΛΟΜΒΕΡΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ- ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ ..ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ που λενε ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ !!!!!


    ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ, ΟΜΩΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΔΟΞΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ..

    ΕΊΜΑΣΤΕ ΝΕΚΡΟΊ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ....ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΕΝΤΟΣ ΟΛΊΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ..Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΠΆΡΤΙ ΣΑΣ ΩΡΑΊΟ..ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΦΆΡΜΑΚΑ ΤΟΥ (ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΟΥ) //ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΖΩΉ ΕΤΣΙ ΑΠΛΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ Η ΧΩΡΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!! ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση