GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λερναία Υδρα η εγκληματικότητα...

 Του Στρατή Μαζίδη. Σε Λερναία Υδρα εξελίσσεται η εγκληματικότητα. Κάθε μέρα και ένα νέος ευρηματικός τρόπος που σκαρφίζονται οι πάσης φύσε...

 Του Στρατή Μαζίδη.

Σε Λερναία Υδρα εξελίσσεται η εγκληματικότητα. Κάθε μέρα και ένα νέος ευρηματικός τρόπος που σκαρφίζονται οι πάσης φύσεως εγκληματίες για να εισέλθουν στα νοικοκυριά ή να ληστέψουν περαστικούς.
Διαβάζουμε για το κόκκινο υγρό ή κρασί που ρίχνουν κάτω από τις πόρτες των σπιτιών ώστε οι ένοικοι να ανοίξουν από περιέργεια για να ζήσουν πρώτο χέρι το ρητό “η περιέργεια σκότωσε τη γάτα”.
Άλλοι προσποιούνται ότι έχουν φέρει λουλούδια.
Τσιγγάνες περιφέρονται σε καρέ πουλώντας υποτίθεται πετσέτες κι αναζητώντας αφελείς νοικοκυρές. Αν τις βάλεις μέσα, την πάτησες. Η μία να ζητήσει νερό, η άλλη να πάει στο μπάνιο… Ας πρόσεχες.
Παιδάκια που δήθεν περιφέρονται ως χαμένα στους δρόμους ζητώντας να τα πας λίγο παρακάτω και να πέσεις στα χέρια των καθοδηγητών τους.
Ψεύτικοι τεχνικοί του ΟΤΕ που ήρθαν δήθεν να ελέγξουν τις υποδομές για οπτικές ίνες.
Δήθεν υπάλληλοι από εταιρεία ταχυμεταφορών που τηλεφωνούν για να παραδώσουν πλούσια δώρα που κερδίθηκαν μετά από διαγωνισμούς μαϊμού.
Και ένα σωρό άλλα που πιθανώς μου διαφεύγουν.
Όπως διαφεύγει και της πολιτείας να αντιμετωπίσει το ζήτημα της εγκληματικότητας. Η κυβέρνηση μετρά κοντά δύο εβδομάδες ζωής, ποια μέτρα έχει εφαρμόσει;
Μέχρι στιγμής ένα είναι το αξίωμα αν θες να μη σε δαγκώσει κάποιο από τα κεφάλια του θηρίου.
Όλοι είναι ύποπτοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου!
/freepen.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση