GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκαν τα μαχαίρια...

«Φουντώνει» η αντιπαράθεση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με τη ΔΑΚΕ. Τη σκυτάλη πήρε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος είπε: «Μα ποι...

«Φουντώνει» η αντιπαράθεση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με τη ΔΑΚΕ. Τη σκυτάλη πήρε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος είπε: «Μα ποιος είναι ο κ. Κιουτσούκης; Ας λέει ότι θέλει ο κ. Κιουτσούκης. Δε χαράσσει κυβερνητική πολιτική, κι αν δεν του αρέσει η κυβερνητική πολιτική η πόρτα της ΝΔ είναι ανοικτή. Δε θα χάσει η βενετιά-βελόνι για τον κ. Κιουτσούκη ο οποίος μιλάει μ’ ένα τρόπο που αγγίζει τα όρια του υβριστικού απέναντι σε εκλεγμένους βουλευτές οι οποίοι στο κάτω-κάτω εκφράζουν την επίσημη θέση του κόμματος».
Πρόσθεσε δε ο βουλευτής της Ν.Δ.: «Αν δεν του αρέσει να σηκωθεί να φύγει. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να πω για τον κ. Κιουτσούκη. Έχει καταντήσει γραφική αυτή η ιστορία πια... Δεν εκφράζει τίποτα παρά μία μικρή συντεχνία η οποία προστατεύει με πολύ μεγάλη θέρμη κατεστημένες νοοτροπίες και η οποία ταυτίζεται απόλυτα με τους αντίστοιχους πράσινους - ροζ - κόκκινους συνδικαλιστές στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Αυτό εκφράζει ο κ. Κιουτσούκης».
Και έκλεισε την αναφορά του στον πρόεδρο της ΔΑΚΕ λέγοντας: «Εγώ έχω υπάρξει σταθερά απέναντι σ’ αυτή τη λογική, άλλωστει έχω δεχθεί σκληρότατες και χυδαίες επιθέσεις από τη ΔΑΚΕ και νομίζω πως κάποια στιγμή και εμείς ως ΝΔ πρέπει να τελειώνουμε μ’ αυτά τα φαινόμενα».
Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα Νίκου Κιουτσούκη στα «πυρά» που δέχθηκε από το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.
«Για όσους δεν το έχουν καταλάβει η ΔΑΚΕ ΙΤ δεν αλλάζει τις θέσεις, τις αρχές, τις αξίες και τα πιστεύω της, όπως αλλάζει πουκάμισα η Ελίτ του κοινοβουλίου. Σε ότι αφορά την παραμονή μου στη ΝΔ απαντώ: Είμαι από αυτούς που «έχτισα» αυτή την παράταξη με τον ιδρυτή της Κ. Καραμανλή. Ούτε είδα φως και μπήκα όπως οι νεοφιλελεύθεροι – σταλινιστές, ούτε πήρα τη θέση του… πατέρα μου όπως κάποιοι άλλοι», αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Νίκος Κιουτσούκης.
Και προσθέτει: «Σε κάθε περίπτωση εκπροσωπώ τους εργαζόμενους και όχι τα «συμφέροντα» που αυτοί υπηρετούν! Η φωνή της ΔΑΚΕ δεν θα σιωπήσει ότι κι αν λένε, ότι κι αν κάνουν οι καθοδηγούμενοι γκεμπελίσκοι- προβοκάτορες. Ας αφήσουν τα παραπολιτικά και ας απαντήσουν τι θα κάνουν για τους εργαζόμενους των 500 ευρώ. Τι θα κάνουν με τα χαράτσια και τους φόρους, τι θα κάνουν με τους ανέργους;».

10 σχόλια

  1. Στα 1.700 ευρώ ο μέσος μισθός στη ΔΕΗ... καθαρά εννοείται και χωρίς να υπολογίζουμε τα δωράκια.

    [ Η κλασική απάτη των ΔΥ... λέμε τον καθαρό μισθό, χωρίς επιδόματα, χωρίς δώρα, χωρίς υπερωρίες και νυχτερινά (εκεί γίνεται το πάρτι στη ΔΕΗ), χωρίς να υπολογίζουμε το εφάπαξ, χωρίς να υπολογίζουμε τις έξτρα παροχές
    όπως ότι όσοι έχουν παιδιά παίρνουν 300 ευρώ για παιδικό σταθμό ή όταν ενηλικιωθούνε τα παιδιά τους παίρνουν μπόλικα χιλιαρικάκια και χωρίς να υπολογίζουν όλα τα υπόλοιπα που κρατάνε κρυφά...

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΙΓΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΚΤΑ...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κιουτσούκης: Άλλο ένα τσογλανο-συνδικαλιστικό κηφηνοειδές ανθρωπόμορφο, της γνωστής συνομοταξίας που απαντάται σε διάφορα χρώματα. Μπλε, πράσινο, κίτρινο και φυσικά κόκκινο. Η εξολόθρευσή του ευκολότατη, αρκεί να υπάρχει σιδερένια πολιτική βούληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9,47 μηπως εισαι αυτος που δεν αποδιδει ΦΠΑ,λαδωνει τον εφοριακο,
    δεν κοβει αποδεξεις,εισοδηματιας
    αεριτζης,τοκογλυφος,πολιτευτης,
    μεσαζοντας..........ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ
    ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΦΑΧΤΕΊΤΕ ΜΕΤΑΞΎ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΕΚΙΟΎΡΙΤΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΆΝΕ.. ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ

    Γαμώ εσένα Σαμαρά, τον πατσοΒενιζέλο τον καργιολη Κουνελάκι και όσους σας ψηφίσαν και όσους σας στηρίζουν...

    Αυτά είναι ρε τα ισοδύναμα σας;!!! και ο μαλάκας ο ΛΑΟΣ τι κάνει; περιμένει να έλθει η σειρά του!!! ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΚΑΡΓΙΟΛΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και μετά διάβασε κράτησε ο Μαρινακης ΤΟΝ Μιραλας; προκρίθηκε ο Αστέρας Τρίπολης;
    ===================================
    Άσυλο Ανιάτων: Συμπτώματα υποσιτισμού στους κατάκοιτους ασθενείς, διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε κτίριο του Ιδρύματος, ελλείψεις βασικών φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, απλήρωτοι οι 170 εργαζόμενοι από το Μάρτιο Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, τρόφιμα και φάρμακα οι 235 ασθενείς του Ασύλου Ανιάτων.

    Η ΔΕΗ διέκοψε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε κτίριο του Ασύλου Ανιάτων, όπου φιλοξενείται μικρός αριθμός υπερήλικων ασθενών, λόγω της μη εξόφλησης του «χαρατσιού» (600 ευρώ), παρά το γεγονός ότι το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών είχε με επιστολή του διαβεβαιώσει το Ίδρυμα ότι λόγω του κοινωφελούς σκοπού του απαλλάσσεται από το ειδικό τέλος.

    Η διακοπή του ρεύματος έγινε το πρωί της Πέμπτης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Άσυλο Ανιάτων, στην οποία καταγγέλθηκε η αναλγησία του ΕΟΠΥΥ καθώς δεν έχει ακόμα καταβάλει τις οφειλές του προς το Ίδρυμα για τα νοσήλια των ασφαλισμένων του.

    Οι 235 βαριά ασθενείς που περιθάλπονται στο Άσυλο Ανιάτων στην Κυψέλη είναι πλέον στο «έλεος» του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. μετά την εξώδικη δήλωση του Ιδρύματος με την οποία ο Οργανισμός καθίσταται υπεύθυνος για την επιδείνωση της κατάστασής τους.

    Τα χρέη του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας προς το Άσυλο Ανιάτων για τη νοσηλεία των ασφαλισμένων του - κυρίως ΙΚΑ και ΟΓΑ - προσεγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τα 1,8 είναι οφειλές για το πρώτο εξάμηνο του 2012 και τα υπόλοιπα αφορούν σε οφειλές των δύο Ταμείων από τον Οκτώβριο του 2008 έως το τέλος του 2011.

    Το Άσυλο Ανιάτων παρέχει τις υπηρεσίες του σε ασθενείς που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας και έχουν ανάγκη από συνεχή ιατρική φροντίδα, καθώς στο 80% των περιπτώσεων είναι κατάκοιτοι.

    Η Ο.Π.Λ.Α σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τα ξεκαθαρίσει αυτά ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ..

    ΓΑΜΗΜΈΝΟ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΌ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ...ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΕΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΟΙ ΠΡΏΤΟΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΆΛΑ ΕΊΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ


    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ;


    ΕΝΑ ΞΕΡΩ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ

    ΑΝ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝ ΦΩΤΑΚΑΤΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΛΗΤΗΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 20 Ιουλ 2012 7:35:00 π.μ.
    ++
    Μπα! Ο κλητηρας ειναι "δημοσιος υπαλληλος" και θελει "ονομα-βυσμα" για να μπεις.

    Η δικη μου εντυπωση ειναι, οτι ο εν λογω το πολυ πολυ να ηταν σερβιτορος σε καμμια πιτσαρια...

    Η αδελφη του δε,σε κανενα ΟΤΕ να αγωνιζεται για τα δικαια αιτηματα των εργαζομενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 19/7 11:20μμ
    ΟΧΙ δεν είμαι εισοδηματίας, αλλά ούτε και γλύφτης των τσογλανοσυνδικαλιστών όπως ΕΣΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 19/7 11:20μμ
    Είτε σου αρέσει, είτε όχι, ο σκατο-συνδικαλίσμός ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ σε αυτή τη χώρα και μάλιστα με πάταγο! Και όσο περισσότερο αντιδράτε, τόσο πιο πολύ θα το απολαμβάνουμε!!!! Κρετίνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 19-7 11:20 μμ.
    Οι ΔΕΚΟ δεν υπάρχουν για να δίνουν δουλειά σε συνδικαλι(η)(σ)ταράδες τύπου Κιουτσούκη. Κατάλαβες κηφήνα μου; (μάλλον κηφήνας είσαι και εσύ!). Αν δεν το κατάλαβες, θα το καταλάβεις με το ζόρι. Και μιλάμε για πολύ ζόρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση